Belső terek sajátos személyiséggel

Belső terek sajátos személyiséggel intro_0

Aki ismer, tudja, hogy az eklektika szerelmese vagyok. Szeretem az élhető otthonokat, még akkor is, ha az design szempontjából csapnivaló. Elvégre a design alkalmazkodjon hozzánk, ne mi őhozzá. Ezek a lakások és családi házak tökéletesen felrúgnak minden szabályt, cserébe élhetők, sajátságos személyiségük van, és kidomborítanak mindent, amitől tervezéskor félünk: halmozzák a mintákat, ötvözik a stílusok garmadáját és ütős kontrasztokkal dolgoznak.
Az itt lakók stílusát egyértelműen tükrözi mindhárom lakás. A finom részleteket a házakban jellemzően az ott lakók állítják össze, organikusan mozdulnak az otthonteremtők személyiségével és tükrözi az élethelyzetüket. Ezek a lakások lehetővé teszik ezt a finom mozgást az élet ritmusával, lágyak és megengedőek elrendezés szempontjából, ugyanakkor harsányak színekkel és formákkal. Azt hiszem, ettől olyan lenyűgözőek.

Belső terek sajátos személyiséggel full_0

Belső terek sajátos személyiséggel full_1

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.