Vízparti otthon

Vízparti otthon intro_0

Nyugtató színek és textúrák jellemzik ezt a vízparti házat, mely tökéletes rejtekhelyet jelent a tulajdonosok számára anglia egy vidéki településén.
A víz közelsége visszaköszön a natúr, pasztell színekben, ahol a jégkék-bézs-szürke-fehér színkombinációk uralják a teret. Ezt a letisztult enteriőrt csak a hálószoba intenzívebb kékje töri meg.
A természet közelségét hozza vissza a tömörfa lerakóasztalok,
valamint az ugyancsak tömör fából készült hosszú étkezőasztal is.

Vízparti otthon full_0

Vízparti otthon full_1

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.