Mustársárga, a trendi

Mustársárga, a trendi  intro_0

A 2019-es tendenciák megismétlik önmagukat. Az idén ismét a mustársárga és minden változata fellelhető lesz majd a belső terekben.
Merészebb döntéssel például a falat festhetjük vele, vagy csak a könnyebben elfogadható és cserélhető dekorációnak választunk mustársárgát. Ez lehet egy kanapé, díszpárnák illetve egyéb kisebb dekoratív elemek. Ez egy olyan szín, amely kezdetben merésznek tűnhet, mégis éppen ezért feldobja az enteriőrt. Az alábbi inspirációkkal tippet szeretnék adni, hogyan hódítsuk meg a belső tereket ezzel a nem mindennapi színnel.
Sárga igen, de melyik?
Mustár, sáfrány, borostyán, okker ... Olyan sok megnevezés egyetlen színre! Ezek a különböző árnyalatok mind dekoratívak. Egyesek sötétebbek, mások kevésbé intenzívek.
Milyen színeket társítsunk hozzájuk?
A sárga minden bizonnyal fokozza a klasszikus belső tereket, amelyeket fekete, fehér és szürke díszít. De nem csak!
Ez a nagyon intenzív szín tökéletesen illeszkedik a sötét színekhez, mint például a smaragdzöld vagy az acélkék.
A természetes árnyalatokhoz hasonlóan mint a bézs, már a sárga is egy természetes légkört teremthet.

Mustársárga, a trendi  full_0

Mustársárga, a trendi  full_1

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.