Hangulatos gyerekszoba, olvasósarokkal

Hangulatos gyerekszoba, olvasósarokkal intro_0

"Csináld magad" Négy tipp, hogyan alakítható ki helytakarékosan kellemes olvasókuckó a gyerekszobában.
Az első képeken: sárga-fehér IKEA PAX szekrényeket használtak fel a gyerekszoba olvasókuckójának kialakításához. Készítője sarokra állította, és biztonságosan rögzítette a szekrényeket a falhoz, majd a szekrényekhez a polcot, amely pont a szoba kis lakójának méreteihez igazodik. Egy lámpa kellett még és a kisfiú kényelmesen "bekuckózhat" és elmerülhet az olvasásban.
A második kuckó IKEA KALLAX kockából készült, ami lefektetve elrejti a játékokat is. Egy rögzíthető, felnyitható lappal letakarták, puha szőnyeget tettek rá és kész is van!
A harmadik ötlet: egy emeletes ágy, amely alatt játékra, lámpával szerelt olvasásra alkalmas bújós-kuckó készült.
A negyediken egy BILLY polc mellett van az olvasóhely.
Jó ötletek!

Hangulatos gyerekszoba, olvasósarokkal full_0

Hangulatos gyerekszoba, olvasósarokkal full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.