12 menő geometriai kép a falon

12 menő geometriai kép a falon intro_0

Egy különleges kép nagy hatást gyakorolhat ránk akár egy csupasz szobában is, a szemet gyönyörködtető geometriai festménynek van egy erős kisugárzása, egy üres falat a szoba fókuszpontjába tudja helyezni. Egy tucat szoba képeit találja alább, melynek fantasztikus geometriai alkotásai bizonyítják ezt a tételt.
Lehetnek ezek nyomtatott képek, saját készítésű vintage nyomtatásokból szerkesztett képek, előtérbe helyezhetünk egy színt (a képen a lila), párban feltett grafikákat, sokszínű, akár kétdimenziós képek is lehetnek a fókuszban.
Biztosan talál ötletet a képeken!

12 menő geometriai kép a falon full_0

12 menő geometriai kép a falon full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.