5 hálószoba tervezési hiba

5 hálószoba tervezési hiba intro_0

A hálószoba a relaxálás helye, ezért érdemes úgy kialakítani, hogy valóban pihentető hatást gyakoroljon ránk. Ennek eléréséhez pedig figyeljünk az alábbiakra:
1, Éjjeli szekrény: szinte bármit választhatunk éjjeli szekrénynek - nem kell a klasszikus szekrénykéhez ragaszkodni - viszont a méretét körültekintően határozzuk meg: a magassága egy vonalba legyen a matraccal. Így bármit könnyen elérünk, és nem borítjuk fel a vizes poharat sem.
2, Világítás: a funkciókhoz, életvitelünkhöz hangoljuk a világítást. Alapesetben érdemes egy általános fényforrást és egy helyit választani.
3, Szőnyeg: ez nem csak design, de komfort kérdése is. Hiszen mennyivel jobb kiszállni az ágyból egy puha szőnyegre.
4, Dugaljak: bár sokan azt mondják, hogy az ágy mellett nem érdemes elektronikus eszközöket tartani mégis az emberek többsége legalább a telefonját maga mellett tartja. Ezért érdemes előre megtervezni, hogy hova fog kerülni az ágy és annak megfelelően kialakítani a konnektorokat és kapcsolókat.
5, Ágy az ajtónak háttal: nem csak a Feng Shui alapelvei miatt, de saját komfort érzetünk javítása érdekében is válasszunk olyat helyet, ahol szembe vagyunk az ajtóval nem pedig háttal neki.

5 hálószoba tervezési hiba full_0

5 hálószoba tervezési hiba full_1

12 éves korom óta tudom, hogy azzal szeretném az emberek életét jobbá tenni, hogy nem csak szép de praktikus tereket tervezek nekik. Hiszek abban, hogy egy egyénre szabott, jól átgondolt tér nem csak a felső tízezer kiváltsága, éppen ezért legszívesebben az átlag embereknek dolgozom átlagos költségvetéssel, átlagon felüli igényekhez igazodva. Legyen szó magán ingatlanról vagy irodáról/üzletről.