Nagy alapterület izgalmas részletekkel

Nagy alapterület  izgalmas részletekkel intro_0

A berendezés rusztikus elemeit a ház homlokzata ihlette. De számos különböző stílusú elemet fedezhetünk fel. Ilyen a modern lebegő lépcső és az azt körbefonó egyéb adottságokhoz is remekül alkalmazkodó egyedi polc rendszer. Vagy a pihenést szolgáló retro fotelek. Van egy másik különleges pihenő hely is: készült az ablakhoz egy beülő, ahonnan a kert pihentető látványa tárul elénk.
A hálószoba a tetőtérben kapott helyett, de mégis minden centimétert kihasználtak. A ferde tető alá beépített szekrények kerültek. A másik érdekesség, hogy akár az ágyból is beléphetünk a kádba,- így biztos gyorsabb a reggeli készülődés!

Nagy alapterület  izgalmas részletekkel full_0

Nagy alapterület  izgalmas részletekkel full_1

12 éves korom óta tudom, hogy azzal szeretném az emberek életét jobbá tenni, hogy nem csak szép de praktikus tereket tervezek nekik. Hiszek abban, hogy egy egyénre szabott, jól átgondolt tér nem csak a felső tízezer kiváltsága, éppen ezért legszívesebben az átlag embereknek dolgozom átlagos költségvetéssel, átlagon felüli igényekhez igazodva. Legyen szó magán ingatlanról vagy irodáról/üzletről.