Egy színes és hangulatos otthon New Yorkban

Egy színes és hangulatos otthon New Yorkban intro_0

Rengeteg igazán egyedi, különleges tárgyat - családi örökséget, antik bútorokat, utazások emlékeit, művészi alkotásokat, gyermekkori emléktárgyakat vonultat fel az alábbi otthon, melynek bérlője a múlt iránti tiszteletét így fejezte ki. Személyes stílusát nagyban befolyásolta a családja, libanoni / latin bevándorló nagyszülei. New Orleans-ban töltött évek, a város színe, a lüktető zene, az élénk multikulturális neveltetés érződik az enteriőrben. A narancssárga munkalapok, a narancsban pompázó függöny kirívóságukkal mégis egységesítik a kompozíciót.
Az édesapa gimnáziumi íróasztala, a tárolásra használt antik Coca-Cola láda, a nagypapa asztali lámpája a kedvenc sárga színben, a nagymama 8-as szerencseszáma a falon, mind családi örökség.
A szoba az apartman szívében áll. A saját stílus, a bátor színek és nyomatok, a szüreti bútorok, az utazások és a gyermekkor emlékei itt is fellelhetők. A New Orleans-i giccs, a régi, megmentett darabok új elemekkel keverve egy hangulatos, stílusos teret teremtenek. A kanapé mögötti galériafal lényegében a múlt egy keretben.

Egy színes és hangulatos otthon New Yorkban full_0

Egy színes és hangulatos otthon New Yorkban full_1

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.