8 híresség, akik 2018-ban adták el a házukat

8 híresség, akik 2018-ban adták el a házukat intro_0

Évvégi színes hírek közé talán befér, a szórakoztatóipar is jelzi milyen változatos az ingatlan portfólió. Ebben az évben több híresség volt, akik ingatlanokat adtak-vettek, megnézzük a 8 legszebb házat, amelyek idén piacra kerültek.
Lehet nézelődni....
1/ Nicole Kidman & Keith Urban háza:
A hollywoodi pár eladta a 36 hektáros vidéki házát Franklinben, Tennessee-ben. A négy hálószobás ház 25 mérföldre található Nashville-től.
2. Elizabeth Taylor háza (medencés kép)
Hat szobás házat Beverly Hills-ben, amely egykor Elizabeth Taylor és második férje, Michael Wilding tulajdona volt 15,9 millió dollárért adták el.
3. Kate Middleton lakása (étkezős kép)
A hangulatos londoni lakás, ahol a jövő királynéja élt házasságuk előtt Vilmos herceggel, - 2.5 millió dollárért kelt el. A lakást eredetileg a szülei, Michael és Carole Middleton vásárolták még 2002-ben. Két emeletes, két fürdőszobás, három hálószobás lakás recepcióval és egy kis konyhával....
4. Rihanna háza (zöld ház képe)
A popsztár és szépség mogul a Los Angeles-i korabeli házat 7,4 millió dollárért adta el. A 7000 négyzetméteres ház fél hektáron fekszik, hat hálószobával és tíz fürdővel. Rihanna rövid tartózkodási ideje alatt csúcsminőségű rendszerekkel frissítette, beleértve a mozit és a teljesen felszerelt edzőtermet.
5. Robert Redford háza (kerekasztalos kép)
A legendás színész októberben adta el az 5000 négyzetméteres Napa-völgyi birtokát 7,5 millió dollárért.
6. Alex Rodriguez háza (pálmafás kép)
Az egykori Yankees sztár 3500 m2-es háza 6,5 millió dollárért kelt el Los Angelesben.
7. Shonda Rhimes háza (nyugágyas kép)
Amerikai producer botrányos filmjei emelték a lenyűgöző 8,000 négyzetméteres Los Angeles-i ingatlan árát a piacon 10 millió dollárra. Az 1920-as években épült otthon hat hálószobával, hat fürdőszobával és három fürdőszobával rendelkezik.
8. Meryl Streep háza (sokablakos nappali)
A háromszoros Oscar-díjas színésznő augusztusban négyszáz négyzetméteres Tribeca penthouse-t adott el 24,6 millió dollárért. A luxus apartman Tsao & McKown által tervezett épületben található, 10 láb széles terasszal, privát lifttel, New York kikötőjére néző kilátással várja vendégeit.

8 híresség, akik 2018-ban adták el a házukat full_0

8 híresség, akik 2018-ban adták el a házukat full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.