Klasszikus és elegáns lakás 110 m2-en

Klasszikus és elegáns lakás 110 m2-en intro_0

Egy kutyás család álma vált valóra ezzel az angolosra tervezett lakással. Londonból tértek haza Minszkbe, de szerették volna otthonukban megőrizni a stílust, hangulatot, amiben eddig éltek. Egy szép apartman nagy ablakokkal és szuper magas mennyezettel, 110 m2-en. Elég tágas, de sokkal nagyobbnak tűnik, mint valójában. A nyitott és rendkívül könnyed szép konyha, tágas étkezővel és egy hangulatos nappali szoba nincs zsúfoltan berendezve, a sok fény is a tágasságot növeli. Volt fix elem is a berendezésnél: rögzített falakkal, üvegfalakkal és ablakokkal rendelkezett, amin nem akartak változtatni.

Az elegáns brit stílus egyértelműen felismerhető. Mindenhol klasszikus jellegzetes részleteivel, mint például a dísztárgyak és rozetta mennyezet, szegélyek a falakon, a nappaliban egy nagyon szép nagy szekrény, saját gardrób. Az egész lakásban gyönyörű halszálkás fapadló található, amely tökéletesen illik a kívánt hangulathoz. Ugyancsak helyénvaló bútorokat és kiegészítőket választottak a bársonyos zöld kanapé a nappaliban, vidéki stílusú, fából készült asztal körül a mix székek. Az arany és márvány díszítés visszatérő mindenhol.

 

Klasszikus és elegáns lakás 110 m2-en full_0

Klasszikus és elegáns lakás 110 m2-en full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.