Svéd eklektika fehér alapokon

Svéd eklektika fehér alapokon intro_0

Hogyan tegyük a kopottat a minimalista mellé? Ez a lakás megmutatja! Nem bonyolult: végy halványszürke falakat, tegyél rá vékony keretben régi képeket, támassz hozzá öreg létrát. Mellé mehet a lebegő komód, rá a régiségek gyűjteménye. A falsarokba még befér egy ósdi irattartó szekrény. A növények fontosak, hiszen a sok barna-fehér-szürke hatásban segít a zöld, otthonosabb, melegebb, természetközelibb lesz az élmény.
Hagyjuk meg a kopott ajtókeretet, csak azt cseréljük ki, ami végképp használhatatlan. Tegyünk a padlóra fát, minél görcsösebb, annál jobban beolvad. A nyitott polcok pedig több lehetőséget adnak a gyűjtemények bemutatására.
A végeredmény skandinávosan hideg, de tiszta és egyszerű. Nyaralónak, fiataloknak kiválóan alkalmazható stílus, és mindazoknak, akik ragaszkodnak a régmúlt darabjaihoz, de szeretnének modernebb tereket.

Svéd eklektika fehér alapokon full_0

Svéd eklektika fehér alapokon full_1

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.