Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Svéd tervezőpáros megmutatja, hogyan színezz kis lakást

Svéd tervezőpáros megmutatja, hogyan színezz kis lakást intro_0

Stina és Mattias a saját lakásukban ültették gyakorlatba sok év szakmai tudásukat. A teljes lakáson végigvonuló barna, púder és fa olyan egységet alkot a fehérrel, amitől modern, fiatalos és izgalmas belsőt kapunk. Ötleteik tárháza kimeríthetetlennek bizonyult. A konyhában lévő fa erezet egyáltalán nem üti a padló fa mintáját, sem a hátfalként használt, szintén erős mintát, a márványt. A praktikum uralta tér igazi havas hegytetőre emlékeztet, ahol megpihenhetünk. 

A kis terület egybefüggő volt, leválasztottak egy hálószobát a térből, kialakítottak egy konyhát mellette, és a 48 négyzetméter mindenre elegendő, amire szükségük van. Még egy otthoni dolgozó részt is sikerült kialakítani, és mindez nem ment a stílus és az átláthatóság rovására. Az utolsó négyzetcentiméterig kihasznált téren olyan stíluselemeket érhetünk tetten, amik csak belsőépítészettel foglalkozóknak juthat eszébe. Ilyen, hogy ugyanarra a színre festik a falat és az ajtót, vagy hogy egy falatnyi szakaszon tegyenek fel hátfalat a konyhában a tűzhely mögé. 

Merész, modern és élhető lakás lett a végeredmény.

Svéd tervezőpáros megmutatja, hogyan színezz kis lakást full_0

Svéd tervezőpáros megmutatja, hogyan színezz kis lakást full_1

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.