Fürdőszoba Show 2020. január 17-18-19. Kíváncsi a legújabb fürdőszoba trendekre? Érdekel →

Lágy színek és geometriai formák

Lágy színek és geometriai formák intro_0

A fehér a legfényesebb szín. Éppen ezért olyan divatos, amikor szobafestésről van szó, mert nem lehet melléfogni vele. Néha azonban érdemes néhány lágy színt is bedobni a keverőgépbe és merjünk bátrak lenni. Nem muszáj az egész szobát egyszínűre festeni, néha megengedett a "vadság" és akár csak egy fal lefestése is elég. Vagy azt is csak félig. Vagy csak néhány mintát fessünk rá. Íme, néhány kép inspirációnak. 

Lágy színek és geometriai formák full_0

Lágy színek és geometriai formák full_1

Lágy színek és geometriai formák full_2

Nagy Brigitta vagyok, a Junior Art Center lakberendező hallgatója. Sokáig teljesen más pályán tevékenykedtem, így én semmiképp nem tartozok azok közé, akik már kiskoruk óta tudták, hogy lakberendezők lesznek. Angoltanárként végeztem és egy ideig ez elég is volt. Persze mindig is gyűjtögettem a lakberendezős és dizájn magazinokat, bújtam a blogokat és faltam a lakás-átalakítós műsorokat a tévében, aztán amikor befejeztem egy inspiráló cikk olvasását vagy egy látványos műsor nézését, mindig jött egy nagy sóhaj, hogy „de jó nekik… bárcsak én is csinálhatnám.”

És akkor egyszer hirtelen jött egy gondolat, hogy miért is ne. Nos, így kerültem én ide. A Blogtár és az Inspirációtár tartalmának frissítésében is részt veszek, sőt alkalmanként a Tudástárban még cikkeket is találhattok tőlem.