Stílus inspiráció: konyha

Stílus inspiráció: konyha intro_0

Az alábbi posztban különböző enteriőr stílusokat mutatunk be a konyhában. Szó lesz a márványról, a kerámia csempéről, az üvegről, a tükörről és a fémről. Plusz meglepetésként találhattok képeket a fém mozaik mini csempékről is. Jó nézelődést. 

Stílus inspiráció: konyha full_0

Stílus inspiráció: konyha full_1

Stílus inspiráció: konyha full_2

Nagy Brigitta vagyok, a Junior Art Center lakberendező hallgatója. Sokáig teljesen más pályán tevékenykedtem, így én semmiképp nem tartozok azok közé, akik már kiskoruk óta tudták, hogy lakberendezők lesznek. Angoltanárként végeztem és egy ideig ez elég is volt. Persze mindig is gyűjtögettem a lakberendezős és dizájn magazinokat, bújtam a blogokat és faltam a lakás-átalakítós műsorokat a tévében, aztán amikor befejeztem egy inspiráló cikk olvasását vagy egy látványos műsor nézését, mindig jött egy nagy sóhaj, hogy „de jó nekik… bárcsak én is csinálhatnám.”

És akkor egyszer hirtelen jött egy gondolat, hogy miért is ne. Nos, így kerültem én ide. A Blogtár és az Inspirációtár tartalmának frissítésében is részt veszek, sőt alkalmanként a Tudástárban még cikkeket is találhattok tőlem.