Emlékeztetőtáblák a konyhában

Emlékeztetőtáblák a konyhában intro_0

A poszt egy rendkívül praktikus megoldást kínál a konyhai praktikák következő állomásaként, ez pedig nem más, mint az emlékeztetőtáblák vagy üzenőfalak. Rendkívül dekoratívak és szinte minden enteriőrbe passzolnak. Ezek a rendkívül divatos emlékeztető táblák akár egész falakat is elfoglalhatnak, de lehetnek nagyon picik is, amire éppen csak a legfontosabb információk férnek el. A legjobb, hogy nem szükséges hatalmas táblákat vásárolni, mert léteznek táblafestékek, amik igen sok felületen megtapadnak és száradás után már kész is a saját, krétával írható üzenőfalad. 

Emlékeztetőtáblák a konyhában full_0

Emlékeztetőtáblák a konyhában full_1

Emlékeztetőtáblák a konyhában full_2

Nagy Brigitta vagyok, a Junior Art Center lakberendező hallgatója. Sokáig teljesen más pályán tevékenykedtem, így én semmiképp nem tartozok azok közé, akik már kiskoruk óta tudták, hogy lakberendezők lesznek. Angoltanárként végeztem és egy ideig ez elég is volt. Persze mindig is gyűjtögettem a lakberendezős és dizájn magazinokat, bújtam a blogokat és faltam a lakás-átalakítós műsorokat a tévében, aztán amikor befejeztem egy inspiráló cikk olvasását vagy egy látványos műsor nézését, mindig jött egy nagy sóhaj, hogy „de jó nekik… bárcsak én is csinálhatnám.”

És akkor egyszer hirtelen jött egy gondolat, hogy miért is ne. Nos, így kerültem én ide. A Blogtár és az Inspirációtár tartalmának frissítésében is részt veszek, sőt alkalmanként a Tudástárban még cikkeket is találhattok tőlem.