Kuckó az ablakban. A finnek megint zseniálisak!

 Egész egyszerűen nem lehet betelni egyik lakással sem. Annyira okosan megtervezett, gyönyörűen kivitelezett és kreatív mindegyik.

Az első szürke és rózsaszín színekre van hangolva, az elmaradhatatlan fa is ott van persze mindenhol. A második színek tekintetében még merészebb, élénk színek, mustársárga, narancsm rózsaszín, kék váltják egymást és minden nem kaotikus, nem zavaró, hanem vagány, merész és harmonikus. A harmadik lakás a legkonszolidáltabb, de csupán annyiban, hogy kevésbé harsány. A fehér konyha, szinte már minimalista, persze a lakés inkább nevezhető eklektikusnak. 

Kuckó az ablakban. A finnek megint zseniálisak! intro_0

Kuckó az ablakban. A finnek megint zseniálisak! full_0

Kuckó az ablakban. A finnek megint zseniálisak! full_1

Varsányi Brigitta enteriőrtervező vagyok, az Olinda Home megálmodója. A célom, hogy szakmai segítséget nyújtsak otthonuk, munkahelyük igényes, személyre szabott kialakításában. Mindenki törekszik a szép, harmonikus élettér kialakítására és valószínűleg Ön is ugyanezeket szeretné megvalósítani meglévő vagy leendő otthonában. Az én feladatom, hogy mindenben a segítségére legyek, akár a terek megformálásáról, akár a stílusos bebútorozásról legyen szó.