Loft lakás, nem egészen loft stílus

 Ebben a világos, fehér falú loftban a stílus tipikus jegyeit nem mind fedezhetjük fel. Nincsenek például nyers tégla felületek, indusztriális kiegészítők. Ami még feltűnik, hogy nem csupán a konyha-nappali-étkező került egy légtérbe, hanem a szülői háló is. Laza eleganciával bedobtak egy franciaágyat az egyik sarokba. :-) Ami egyébként teljesen jó megoldás. A gyerekek külön szobát kaptak.

A fürdő fekete-fehér és nincs túlbonyolítva. Amolyan egyszer és nagyszerű. Sokaknak biztos hiányzik egy üveg zuhanyfal vagy egy függöny (szerintem nem) pedig ez ily módon is teljesen működőképes. Klassz, hogy fekete színű mosó- és szárítógépet választottak. Felettük pedig a zárt szekrények elég komoly tárolókapacitást nyújtanak.

Loft lakás, nem egészen loft stílus intro_0

Loft lakás, nem egészen loft stílus full_0

Loft lakás, nem egészen loft stílus full_1

Varsányi Brigitta enteriőrtervező vagyok, az Olinda Home megálmodója. A célom, hogy szakmai segítséget nyújtsak otthonuk, munkahelyük igényes, személyre szabott kialakításában. Mindenki törekszik a szép, harmonikus élettér kialakítására és valószínűleg Ön is ugyanezeket szeretné megvalósítani meglévő vagy leendő otthonában. Az én feladatom, hogy mindenben a segítségére legyek, akár a terek megformálásáról, akár a stílusos bebútorozásról legyen szó.