Hirdetés

A matt újradefiniálása a bútorfelületeken - REHAU nemes matt kollekció

A konyhabútorgyártók, a bútortervezők, az építészek és a fogyasztók mind egyetértenek: a matt az új fényes. A matt felületek egyéb kiváló minőségű kontrasztos felületekkel való izgalmas kombinációja időtálló eleganciát visz a divatos otthonokba.

Az új nemes matt kollekcióval a REHAU pontosan ezt éri el – és még egy lépéssel tovább megy. A felület, az élzárók és a tárolóhely optimális kombinációjával ugyanis az asztalosok, a tervezők és az ipari partnerek külsőre teljesen egységes bútorokat és helyiségeket hozhatnak létre, természetesen a megszokott, kiváló minőségben. A kollekció „The touch of beauty” szlogennel fut, hiszen a gyönyörű megjelenéshez kellemes, bársonyos tapintás társul Soft Touch és ujjlenyomatmentes jellemzőkkel.

REHAU nemes matt kollekció

Felső kategóriás megjelenés, tapintás és minőség

A kollekció elemeit a REHAU nemes matt hármasa köti össze: a valódi szépség, az igényes tapintás és a kiváló minőség. Még lapos szögből nézve is alig keletkeznek fényvisszaverődések, a színpaletta a tiszta fehértől a mély feketéig terjed. Az ujjlenyomat-mentességnek és a Soft Touch megmunkálásnak köszönhetően a felületek megérintése minden alkalommal ünnep az érzékeknek, a komponensek pedig a minőséget tekintve a legnagyobb igényeket is kielégítik: az anyagok ellenállnak a hőnek, a nedvességnek, a karcolásoknak, a mikrokarcolásoknak és az ütéseknek. A kezdettől való magas fokú védelem minimalizálja a későbbi javítások szükségességét. Így a kollekció szinte minden környezetben alkalmazható és a dizájn mellett tartósságával is meggyőz. Ezenkívül a REHAU olyan terek számára is rendelkezik megoldással, ahol a legmagasabb követelményeket támasztják a higiéniával szemben.

REHAU nemes matt kollekció

A nemes matt kollekció elemei

A nemes matt kollekció öt különböző komponensből áll – a REHAU portfólió új és bevált megoldásaiból: középpontban az új RAUVISIO noir felülettel. A RAUVISIO noir ötvözi az eleganciát a legmagasabb szintű kivitelezéssel, így ragadja meg a kozmopolita életérzést. A selyem matt kivitel élettelivé teszi a felületet és tökéletes egyensúlyt teremt dizájn és funkció között. A tizenkét trendszínből álló paletta a dizájn és divatvilágot ma is jellemző film noir összetéveszthetetlen stílusában kínál inspirációt: mély szénfekete, a legtisztább fehér, valamint a tompított tengeri és smaragd tónusok repítik a képzeletet és az érzékeket Lauren Bacall és Humphrey Bogart stílusos, titokzatos világába.

REHAU nemes matt kollekció

A RAUVISIO noir extrém karc-, víz- és hőálló, így vízszintes és függőleges használatra is alkalmas. A RAUVISIO noir tökéletes kísérője a RAUVISIO brilliant nemes matt: egy felület, mely nagyszerű tapintást és megjelenést kínál a belépéshez. Különösen a függőleges használat során jelent igazi alternatívát a RAUVISIO brilliant nemes matt a belsőépítészek és az asztalosok számára: nyolc egymáshoz illő szín kínálja a lehetséges variációk széles skáláját.

A tökéletes elemekhez a felületek mellett optimális élzárásra is szükség van. A RAUKANTEX-szel a REHAU ehhez több mint 50 évvel ezelőtt olyan megoldást fejlesztett ki, amely a vállalatot a bútoripar megbízható partnerévé tette. A RAUKANTEX nemes matt család ezt a megbízható minőséget köti össze sikeresen már 2009 óta a nemes matt felületek egyedülálló megjelenésével. A RAUKANTEX pro segítségével a felületek és az élzárók összehangolt elemekké válnak funkció és megjelenés szempontjából – a hézagmentességnek köszönhetően. A RAUKANTEX nemes matt a RAUVISIO noir és a RAUVISIO brilliant nemes matt összes színéhez és formátumához elérhető – így tehát majdnem 400 színben és színvariációban kapható.

REHAU nemes matt kollekció

A matt megjelenés mellett a „kis terek” témája is népszerű a belsőépítészetben: a rendelkezésre álló teret okosan kell használni, lehetőleg kompromisszumok nélkül. Az új RAUVOLET nemes matt redőnyrendszer a szekrény tartalmához való gyors hozzáférés érdekében optimális helykihasználást kínál olyan megjelenéssel, amely tökéletesen illeszkedik a modern, matt bútorokhoz –anyag- és színtörések nélkül, könnyed használhatósággal.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

Az egész helyiség összehangolt tervezhetősége érdekében a REHAU nemes matt kollekció egy fali csatlakozással válik teljessé: a színben illő RAUWALON perfect-line vízzáró profilok tökéletes átmenetet teremtenek a munkalap és a fal között.

REHAU nemes matt kollekció

A termékeinkkel gyártott bútorok megvásárolhatók bútorgyártó partnereinknél.

 | 
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Belsőépítészeti tervezés és teljeskörű kivitelezés az Attraktív Design Stúdió csapatával

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Kölcsönhatásban: amikor a fekete és a bronz festés dominál

Megéri az árát? Mit kell tudnunk a minőségi lakberendezési termékekről?

Izgalmas részletek egy étterem belső átalakításakor – Mihálydeák Krisztina lakberendező munkája

Modern és ergonómikus konyhabútorok – a tervezés során felmerülő kérdések egy tervező szemével

Mitől lesz egy bútor valóban minőségi? Teszteltük a Lamello termékeit

Az eklektikus, a bohém, a japandi és a többiek – Lakberendezési trend prognózis 2020-ra

Pfiffer Bútor – Örök érték

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

A RAUVOLET redőnymegoldások egyesítik a designt és a funkciót

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Még több hely a fürdőszobában – tárolás okosan. Helytakarékos megoldások a Geberittől

REHAU RAUVISIO noir: a szépség érintése

Harmóniában a kertünkkel: esztétikus és praktikus megoldások a Ketertől

Vásárlási listák
További vásárlási listák