Hirdetés

Süllyesztett csaptelep MULTI-BOX rendszerrel – könnyen szerelhető, helytakarékos és biztonságos megoldás a modern fürdőszobákba

A modern fürdőszobák letisztult megjelenéséhez hozzátartozik, hogy látványban is ideillő csaptelepet választunk. A MULTI-BOX rendszerű, süllyesztett csaptelepek nem csupán stílusban, de műszaki megoldásaikat tekintve is tökéletesek ebbe a környezetbe.

A süllyesztett csaptelep rendszer több fontos és rendkívül előnyös tulajdonsággal rendelkezik:

  • Multifunkcionalitás
  • Egyszerű használat
  • Biztonságos és csendes
  • Esztétikus és helytakarékos megoldás

A hagyományos megoldásokkal szemben az innovatív, süllyesztett csaptelepek beépítésére szélesebb lehetőségek kínálkoznak, továbbá az egy-, illetve kétutas termosztátos zuhanycsaptelephez egyaránt alkalmazható ez a típus.

Nagyon fontos, hogy a süllyesztett megoldásnak köszönhetően elkerülhetjük a vezetékben áramló forró víz okozta sérüléseket is. A hőfok és a vízmennyiség szabályozó, valamint a funkcióváltó gomb egyetlen kezelőfelületen elérhetők, így ezek beállítása sokkal egyszerűbb.

Szinte homogén felületet képez a fallal, nincsenek kiálló szerelvények, így a fürdőszoba látványa is egységes és letisztult, arról nem is beszélve, milyen praktikus ez egy kisebb méretű zuhanyfülkében vagy kádban, ahol nem kell még a csapot is kerülgetni.

MOFÉM MULTI-BOX

Sokszor tapasztaltuk már, hogy megnyitva a csapot a szomszédos helyiségben is hallható a víz áramlása? Ennek most vége! A falon kívüli kerámia egységekbe épített zajcsökkentő elemek jelentősen csökkentik a vízáramlás zajszintjét.

Egyszerű szerelés, elegáns megjelenés

A süllyesztett csaptelep rendszer “lelke”, melynek mindez köszönhető, a MOFÉM MULTI-BOX. Könnyű szerelését az állítható rögzítő fülek és a széles beépítési mérettartomány (85-112 mm) teszik lehetővé, akár egyenetlen felülethez is egyszerűen és stabilan rögzíthető. Mindezzel elkerülhetők a nem megfelelő szerelésből adódó, későbbi meghibásodások. Utána elég 4 db állító csavarral finoman a helyére igazítani a MULTI-BOX homlokfelületének a síkját. Ez különösen jól jön akkor, amikor már rákötöttük a boxra a csőrendszert, viszont egy kis finomhangolás még szükséges.

A vízszintes, illetve függőleges pozíció beállítását jelentősen megkönnyítik a tájoló fogak. Elég csak ráhelyezni a vízszintmérőt és pontosan pozícionálhatjuk a boxot.

MOFÉM MULTI-BOX

A hálózati víz megfelelő rákötését a színjelzéssel ellátott hideg és meleg bemeneti csatlakozó segíti. Így még véletlenül sem történhet meg az a “baleset”, hogy a box fordítva lesz bekötve. A belső csatlakozó felületet porvédő tárcsa óvja, nem kell attól tartanunk, hogy a kőműves és burkolási munkák során lerakódó por kárt tesz a szerkezetben. A párazáró korong pedig megakadályozza, hogy a víz és a pára bejusson a falszerkezetbe, ezzel elkerülve a csempe alatti falsík elázását.

Az átöblítő elemnek köszönhetően a MULTI-BOX beépítése után azonnal nyomás alá helyezhetjük a rendszert és még a szerelvényezés előtt átöblíthetjük, kitisztíthatjuk a vezetékeket, egyúttal elvégezhetjük a szivárgási ellenőrzést is. Éppen emiatt pedig a falon kívüli egységet ráérünk akkor beszerezni, amikor a fürdőszobánk már elkészült.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák