Hirdetés

Walk-in zuhanyzók a Radawaytől: maximum szabadság, változatos stílusok

Légies érzés, tágas tér, szabadság a fürdőszobában – ezt biztosítja a Radaway azoknak, akik a Walk-in zuhanykabinok közül választanak. Az ajtó nélküli, egy, vagy két irányból nyitott zuhanyzók egyre népszerűbbek, a forgalmazó tájékoztatása szerint a szállodák mellett már otthonra, magáncélra is folyamatosan nő az érdeklődés irántuk.

Csak könnyedén!

Minden olyan zuhanykabin a Walk-in családba tartozik, melyek jellemzően egy, vagy két darab pengefalból állnak, nincsen ajtajuk, vagyis vagy egy, vagy mindkét irányból nyitottak. A könnyedséget, szabadságot az adja, hogy az ajtónyitás mozdulata nélkül sétálhatunk be, majd a zuhanyzás után ugyanígy ki. Persze, mint szinte bármilyen termékért, amiért pénzt ad az ember, a Walk-in zuhanykabinoknál is – mint például az alábbi képeken is látható Modo New, illetve Modo New II – mérlegelni kell, hogy mely tulajdonságai azok, melyek a választásnál sokat nyomnak a latba.

Radaway Modo New Walk-in zuhanykabin
Radaway Modo New Walk-in zuhanykabin
Radaway Modo New II Walk-in zuhanykabin
Radaway Modo New II Walk-in zuhanykabin

A Walk-in termékcsalád megoldásai azok számára a legvonzóbbak, akiknek fontos a légies szabadság érzése egy nagyobb fürdőszobában, hogy ne egy fülkében – kvázi bezárva – élvezzék a zuhanyzást, hanem egy nagy légtérben, szabadon. Akinek ez a szempont a leglényegesebb, azt kevésbé zavarja a zuhanyzó nyitottsága miatt jobban beáramló hűvösebb levegő, vagy hogy az óhatatlanul kifröccsenő víz miatt a fürdőszoba tisztántartása valamennyivel több ráfordítást igényel.

Radaway Modo New III Walk-in zuhanykabin
A Modo New III úgy biztosítja az ajtómentes szabadságot, hogy közben plusz egy pengefalával, három oldalról zárttá téve a kabint mérsékli a kifröccsenő víz mennyiségét, és kevésbé engedi be a hűvösebb levegőt.

Légiesség & praktikum

A króm és fekete színben elérhető Modo New IV a termékcsalád legfiatalabb, 2021-ben debütált tagja. A Modo New IV zuhanyzók plusz egy nagy méretű pengefala a Modo l-es légiességét ötvözi azzal a praktikummal, hogy a víz sokkal kevésbé fröccsen ki, de a szabadság érzése megmarad.

Radaway Modo New IV Walk-in zuhanykabin
Radaway Modo New IV Walk-in zuhanykabin

Ugyancsak újdonságként találkozhatunk az idei kínálatban az amúgy is nagy népszerűségnek örvendő Modo New ll-es újabb, törölközőtartóval ellátott változatával. Króm és fekete színben választható, praktikus és elegáns megoldás is egyben.

A Furo termékcsalád görgőajtóval szereltek zuhanykabinjai fekete, króm és arany színekben érhetők el. Falra merőlegesen szerelhetők, és a görgőajtó mozgatásával változtatható az üvegfelület szélessége, megadva ezzel a komfortérzet egyéni szabadságát.

Furo zuhanykabin króm színben
Furo zuhanykabin króm színben

A hozzáillő zuhanytálca

Egy Walk-in zuhanykabinnak kifejezetten jó áll a süllyesztett, KIOS, vagy TEOS kőhatású zuhanytálca, amelyik a padlósíkban elhelyezve nem türemkedik ki a fürdőszoba teréből. Ez optikailag is egy nagyon elegáns megoldás, ráadásul az épített zuhanykabinokkal szemben nagy előnye, hogy sokkal könnyebben tisztítható, nem gombásodik, nem szivárog át a víz a fugákon keresztül, egységes a lejtése, kiváló a padlóösszefolyása, könnyedén vezet el sok vizet. Kőhatású strukturált felületüknek köszönhetően csúszásgátlós kialakításúak. A KIOS modell idén kibővült a beige színnel, így már négy színben vásárolható meg.

KIOS kőhatású zuhanytálca beige színben
KIOS kőhatású zuhanytálca beige színben
TEOS kőhatású zuhanytálca
TEOS kőhatású zuhanytálca

Kifinomult dizájn a legmodernebb technikával

A szabadság érzése ötvöződik a kifinomult dizájnnal, amikor az egyedülálló Walk-in üvegek megkapják a négyzetháló hatást, amelyet a Black Factory eleganciája és praktikuma tesz tökéletessé.

Modo New Black I Factory Walk-in zuhanykabin
Modo New Black I Factory Walk-in zuhanykabin

Az UV-álló kerámiafesték kívülről, az Easy Clean vízlepergető bevonat pedig belülről kerül fel az üvegre, ezzel egyszerre kapjuk meg a könnyű tisztántartás lehetőségét, illetve a fekete színű rácsos hatás kifinomult megjelenítését.

FELVESZEM A KAPCSOLATOT A RADAWAY SZAKÉRTŐIVEL

 | 
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Fürdőkádak neked: extra széles kínálat a választás szabadságáért

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

Geberit megoldás az otthoni kikapcsolódáshoz

Esztétikus és biztonságos zuhanytálcák a Radawaytől

Lásd, érezd, és kérdezz! – Egy helyen minden, ami zuhanyzó, fürdőkád és jakuzzi

5 tipp ahhoz, hogy látványos és kényelmes fürdőszobánk legyen

Pénzvisszafizetési akcióval várja vásárlóit a Geberit!

Így válasszunk jakuzzit: a kiválasztás szempontjai az ideális mérettől a próbafürdőzésig

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Még szebbek, még jobbak: megújult zuhanykabinok a Radawaytől – Eos & Torrenta 2021

Alacsony belépő magasság, magas minőség: ECO fürdőkádak az M-Acryltól

A RAUVOLET redőnymegoldások egyesítik a designt és a funkciót

Süllyesztett csaptelep MULTI-BOX rendszerrel – könnyen szerelhető, helytakarékos és biztonságos megoldás a modern fürdőszobákba

Vásárlási listák
További vásárlási listák