Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

RADAWAY 2021: zuhanykabin-megoldások az újdonságok erejével

A Radaway szakemberei tavaly sem ültek a babérjaikon, amikor a 2021-es évre tekintettek előre. Ennek megfelelően a Radaway zuhanykabinjainak egyébként is elképesztően széles választéka tovább bővült idén, ami tetten érhető az új formákban, színekben, méretekben, funkciókban, és a zuhanyélményt még teljesebbé tevő praktikus újításokban.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

FURO zuhanykabinok – jövő a jelenben

A Radaway zuhanykabinok legújabb tagjánál, a FURO-nál is érvényesül az a vezérelv, ami a szakemberek kezét vezeti a tervezéskor, ez pedig „A modern ember modern fürdőszobájába”. Ennek megfelelően a széles választékában megtalálható FURO zuhanykabinok dizájnosak, mutatósak, és amellett, hogy a fürdőszoba központi elemévé válnak, nagy hangsúly került a praktikum kidomborítására is.

FURO zuhanykabin

Alapvető újításként jelenik meg, hogy a FURO-nál a felső görgőket alsó görgősor váltotta fel, ami az ütközővel és elasztomeres lökéscsillapítóval szerelt rozsdamentes sínnek köszönhetően biztonságos és rendkívül tartós ajtószerkezetet eredményezett. (kép a sínről a görgőről és az elasztomerekről)

FURO zuhanykabin

A FURO zuhanykabinok három színben,

  • króm,
  • fekete,
  • arany

változatban érhetők el.

FURO zuhanykabin

A mindennapi használatot még kényelmesebbé teszi az is, hogy a FURO zuhanycsalád olyan kialakítású kapaszkodóval vásárolható meg, amely egyben tökéletes törölközőtartóként is funkcionál.

Több, mint minta – személyre szabott megjelenés

A zuhanykabinok egyébként is vonzó megjelenését teszi egyben személyessé is a Radaway által alkalmazott lézergravírozás eljárás. Válogathatunk a gyártó által kínált változatos mintákból, de akár saját fotó is felkerülhet az üvegfalra és/vagy az üvegajtóra a precíziós lézersugár jóvoltából.

Lézergravírozott zuhanykabin

A gravírozott minta mindig a zuhanykabin külső oldalára kerül, hogy az üveg ne veszítsen a kezelt biztonsági üveg tulajdonságaiból és könnyen tisztán tartható maradjon. Az EASY CLEAN vízlepergető védőbevonat pedig mindig a zuhanykabin belső oldalára kerül. Ez a díjmentes bevonat, szolgáltatás csak a Classic és Premium íves kabinok esetében nem elérhető, minden más esetben rajta van az üvegen alapáron.

Walk-in újdonságok 2021-re hangolva

A króm vagy fekete színt magára öltő Modo New IV a már jól ismert termékcsalád legfiatalabb, 2021-es tagja. Plusz egy nagy méretű pengefalával a Modo New IV ötvözi a Modo New l légiességét azzal a praktikummal, hogy a víz sokkal kevésbé fröccsen ki a fürdőszobába a zuhanykabinból.

Modo New IV zuhanykabin

Az Euphoria Walk-in család szintén megkapta ezt a +1 nagyméretű oldalüveget, így Euphoria VI néven itt is elérhető az a légies és praktikus megoldás króm kivitelben.

Euphoria Walk-in zuhanykabin

Ugyancsak az idei évben került kínálatba az amúgy is nagy népszerűségnek örvendő Modo New ll-es újabb, törölközőtartóval ellátott változata, amely króm és fekete színben érhető el, s egyszerre jelent praktikus és elegáns megoldást.

Modo New II zuhanykabin

A már említett FURO termékcsalád Walk-in típusú zuhanykabinjai a falra merőlegesen szerelhetők. A gördülő ajtó becsukásával felére csökkenthetjük az üvegfelületet, de ha jobban szeretjük úgy, akkor kinyitva a nagyobb felülettel is használhatjuk. A törölközőtartóként is használható fogantyú a nyitható üvegre kerül fel.

FURO Walk-in zuhanykabin

Kompromisszummentes minőség, bővülő színválaszték

A választás lehetősége nemcsak folyamatosan szélesedik, hanem egyben színesedik is a Radaway-nél. Erre példa az optimális lejtést, higiéniát, tartósságot és csúszásgátló felületet biztosító KIOS F zuhanytálca család, amelynek színválasztékához a fekete, a szürke és a fehér mellé 2021-ben „csatlakozott” a beige is.

Lényeges információ továbbá, hogy a színválasztás nem feláras, illetve, hogy a Radaway magyarországi forgalmazója, a negyedszázados múltú, 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, a MÉTA Hungary Kft. jóvoltából minden zuhanytálcához ajándékba jár a szifon.

KIOS F zuhanytálca

Ha lényeg a méret, ha fontos a szín: új Factory és Frame üvegek

Fokozza a választás szabadságát, hogy a Modo New l és ll zuhanykabinhoz 2021-től már nemcsak 130, hanem 160 centiméteres szélességig érhetőek el a Factory, illetve Frame üvegek.

Factory és Frame üvegek

Azonban nem csupán az új méret a lényeg, hanem a színválaszték bővülő tárháza is, hiszen a korábbi évekhez képest az átlátszó mellett tükör, grafit, valamint barna színben is választhatunk Factory és Frame üveget.

Factory és Frame üvegek

Belépés az aranykorba

Mondhatnánk, hogy a letisztult vonalaival, elegáns egyszerűségével, valamint kifinomultságával és arányos megjelenésével korábban már króm és fekete színben népszerűvé vált IDEA zuhanykabinok 2021-ben csupán egy újdonsággal bővültek, de sokkal lényegesebb, hogy ez viszont mennyire látványos. Előkelő színével a legfiatalabb családtag, az IDEA Gold szó szerint képes bearanyozni a fürdőszobát.

IDEA Gold zuhanykabin
IDEA Gold zuhanykabin

Fürdőkád & zuhanyzó: stílusosan, praktikusan

A zuhanyzás és a fürdés határmezsgyéjén mozog, technikai megoldásával, fizikai megjelenésével mégis inkább a zuhanykabinoknál már megismert, letisztult IDEA-megoldás adja meg a zuhanyzás élményét a fürdőkádhoz szerelhető kádparaván formájában. Ha az IDEA kádparaván mellett döntünk, választásunk szerint egy vagy két ajtóval szerelt, szinte teljesen zárt, fekete, vagy króm kivitelben élvezhetjük a zuhanyzás előnyeit a fürdőkádban is.

IDEA kádparaván

Látogasson el a központi bemutatótermünkbe. Jöjjön el oda, ahol a RADAWAY zuhanykabinok laknak és érezze jól magát a szebbnél szebb zuhanykabinok közt. 530 négyzetméteren mutatjuk be a Radaway zuhanykabinokat, M-ACRYL kádakat és VITALSPA jakuzzikat!

IRÁNY A KÖZPONTI BEMUTATÓTEREM!

Méta bemutatóterem

Szaktanácsadó munkatársak segítik döntését, hogy a fürdőszobájába a legtökéletesebb megoldást választhassa.

FELVESZEM A KAPCSOLATOT A SZAKÉRTŐKKEL

Népszerűek a témában

A legmodernebb csaptelepekkel energiatakarékossá és fenntarthatóvá tehetjük otthonunkat

Modern mosdók különleges felülettel

Fürdőszoba tükrök új megvilágításban: tippek a megfelelő kiválasztásához

Ez is érdekelhet

5 lámpa típus, ami nem hiányozhat az otthonodból

Fürdőkád stílusválasztó – 3 stílus, 3 kád, 3 fürdőszoba

Masszázs minden nap

Korszerű árnyékolás a kertben is

4K Napelemes megoldás

Ablakok otthonfelújításhoz: időtálló teljesítmény és szépség

Így lesz energetikailag korszerűbb a kockaház

Kérjen gyors, díjmentes, nagyságrendi számítást a Terrán TetőKalkulátorával!

Miért a Ksenia okosotthont érdemes választani?

Mennyibe kerül a szellőztető rendszerem?

Burkolat síkjába építhető zuhanyfolyóka – alapdarab az épített zuhanyfülkében

Premium Pro zuhanyzócsalád: klasszikus elegancia a 21. század műszaki innovációival

Milyen anyagból készült mosdót válasszunk?

A Wellis legújabb kiválósága, a Tornado Ultracsendes WC

SOLIDSoft zuhanytálca: mintha párnán járnánk

Modern fürdőszobák díszei az öntöttmárvány térkádak

Hipnotikus! Bemutatkozik a Radaway színes zuhanykollekciója

Zuhanyzás sosem volt még ennyire stílusos: nézze meg a Radaway 2023-as újdonságait

Mira: egy kád, számtalan lehetőség (8 méret és két változat)

Bemutatkoznak a Sabina egyenes kádak - Így választhat magabiztosan jó és jó között

Fürdőszoba gyerekeknek – mire figyeljünk, hogy biztonságos és vidám legyen?

Meglátja és megszereti: szálcsiszolt matt zuhanyszínekkel bővült a Radaway kínálata

Zuhanykabin, ahogyan mi szeretnénk – gyorsan, egyedi méretben és kivitelben

Szabadon álló kádak – Luxus minden napra