Hirdetés

RADAWAY 2021: zuhanykabin-megoldások az újdonságok erejével

A Radaway szakemberei tavaly sem ültek a babérjaikon, amikor a 2021-es évre tekintettek előre. Ennek megfelelően a Radaway zuhanykabinjainak egyébként is elképesztően széles választéka tovább bővült idén, ami tetten érhető az új formákban, színekben, méretekben, funkciókban, és a zuhanyélményt még teljesebbé tevő praktikus újításokban.

FURO zuhanykabinok – jövő a jelenben

A Radaway zuhanykabinok legújabb tagjánál, a FURO-nál is érvényesül az a vezérelv, ami a szakemberek kezét vezeti a tervezéskor, ez pedig „A modern ember modern fürdőszobájába”. Ennek megfelelően a széles választékában megtalálható FURO zuhanykabinok dizájnosak, mutatósak, és amellett, hogy a fürdőszoba központi elemévé válnak, nagy hangsúly került a praktikum kidomborítására is.

FURO zuhanykabin

Alapvető újításként jelenik meg, hogy a FURO-nál a felső görgőket alsó görgősor váltotta fel, ami az ütközővel és elasztomeres lökéscsillapítóval szerelt rozsdamentes sínnek köszönhetően biztonságos és rendkívül tartós ajtószerkezetet eredményezett. (kép a sínről a görgőről és az elasztomerekről)

FURO zuhanykabin

A FURO zuhanykabinok három színben,

  • króm,
  • fekete,
  • arany

változatban érhetők el.

FURO zuhanykabin

A mindennapi használatot még kényelmesebbé teszi az is, hogy a FURO zuhanycsalád olyan kialakítású kapaszkodóval vásárolható meg, amely egyben tökéletes törölközőtartóként is funkcionál.

Több, mint minta – személyre szabott megjelenés

A zuhanykabinok egyébként is vonzó megjelenését teszi egyben személyessé is a Radaway által alkalmazott lézergravírozás eljárás. Válogathatunk a gyártó által kínált változatos mintákból, de akár saját fotó is felkerülhet az üvegfalra és/vagy az üvegajtóra a precíziós lézersugár jóvoltából.

Lézergravírozott zuhanykabin

A gravírozott minta mindig a zuhanykabin külső oldalára kerül, hogy az üveg ne veszítsen a kezelt biztonsági üveg tulajdonságaiból és könnyen tisztán tartható maradjon. Az EASY CLEAN vízlepergető védőbevonat pedig mindig a zuhanykabin belső oldalára kerül. Ez a díjmentes bevonat, szolgáltatás csak a Classic és Premium íves kabinok esetében nem elérhető, minden más esetben rajta van az üvegen alapáron.

Walk-in újdonságok 2021-re hangolva

A króm vagy fekete színt magára öltő Modo New IV a már jól ismert termékcsalád legfiatalabb, 2021-es tagja. Plusz egy nagy méretű pengefalával a Modo New IV ötvözi a Modo New l légiességét azzal a praktikummal, hogy a víz sokkal kevésbé fröccsen ki a fürdőszobába a zuhanykabinból.

Modo New IV zuhanykabin

Az Euphoria Walk-in család szintén megkapta ezt a +1 nagyméretű oldalüveget, így Euphoria VI néven itt is elérhető az a légies és praktikus megoldás króm kivitelben.

Euphoria Walk-in zuhanykabin

Ugyancsak az idei évben került kínálatba az amúgy is nagy népszerűségnek örvendő Modo New ll-es újabb, törölközőtartóval ellátott változata, amely króm és fekete színben érhető el, s egyszerre jelent praktikus és elegáns megoldást.

Modo New II zuhanykabin

A már említett FURO termékcsalád Walk-in típusú zuhanykabinjai a falra merőlegesen szerelhetők. A gördülő ajtó becsukásával felére csökkenthetjük az üvegfelületet, de ha jobban szeretjük úgy, akkor kinyitva a nagyobb felülettel is használhatjuk. A törölközőtartóként is használható fogantyú a nyitható üvegre kerül fel.

FURO Walk-in zuhanykabin

Kompromisszummentes minőség, bővülő színválaszték

A választás lehetősége nemcsak folyamatosan szélesedik, hanem egyben színesedik is a Radaway-nél. Erre példa az optimális lejtést, higiéniát, tartósságot és csúszásgátló felületet biztosító KIOS F zuhanytálca család, amelynek színválasztékához a fekete, a szürke és a fehér mellé 2021-ben „csatlakozott” a beige is.

Lényeges információ továbbá, hogy a színválasztás nem feláras, illetve, hogy a Radaway magyarországi forgalmazója, a negyedszázados múltú, 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, a MÉTA Hungary Kft. jóvoltából minden zuhanytálcához ajándékba jár a szifon.

KIOS F zuhanytálca

Ha lényeg a méret, ha fontos a szín: új Factory és Frame üvegek

Fokozza a választás szabadságát, hogy a Modo New l és ll zuhanykabinhoz 2021-től már nemcsak 130, hanem 160 centiméteres szélességig érhetőek el a Factory, illetve Frame üvegek.

Factory és Frame üvegek

Azonban nem csupán az új méret a lényeg, hanem a színválaszték bővülő tárháza is, hiszen a korábbi évekhez képest az átlátszó mellett tükör, grafit, valamint barna színben is választhatunk Factory és Frame üveget.

Factory és Frame üvegek

Belépés az aranykorba

Mondhatnánk, hogy a letisztult vonalaival, elegáns egyszerűségével, valamint kifinomultságával és arányos megjelenésével korábban már króm és fekete színben népszerűvé vált IDEA zuhanykabinok 2021-ben csupán egy újdonsággal bővültek, de sokkal lényegesebb, hogy ez viszont mennyire látványos. Előkelő színével a legfiatalabb családtag, az IDEA Gold szó szerint képes bearanyozni a fürdőszobát.

IDEA Gold zuhanykabin
IDEA Gold zuhanykabin

Fürdőkád & zuhanyzó: stílusosan, praktikusan

A zuhanyzás és a fürdés határmezsgyéjén mozog, technikai megoldásával, fizikai megjelenésével mégis inkább a zuhanykabinoknál már megismert, letisztult IDEA-megoldás adja meg a zuhanyzás élményét a fürdőkádhoz szerelhető kádparaván formájában. Ha az IDEA kádparaván mellett döntünk, választásunk szerint egy vagy két ajtóval szerelt, szinte teljesen zárt, fekete, vagy króm kivitelben élvezhetjük a zuhanyzás előnyeit a fürdőkádban is.

IDEA kádparaván

Látogasson el a központi bemutatótermünkbe. Jöjjön el oda, ahol a RADAWAY zuhanykabinok laknak és érezze jól magát a szebbnél szebb zuhanykabinok közt. 530 négyzetméteren mutatjuk be a Radaway zuhanykabinokat, M-ACRYL kádakat és VITALSPA jakuzzikat!

IRÁNY A KÖZPONTI BEMUTATÓTEREM!

Méta bemutatóterem

Szaktanácsadó munkatársak segítik döntését, hogy a fürdőszobájába a legtökéletesebb megoldást választhassa.

FELVESZEM A KAPCSOLATOT A SZAKÉRTŐKKEL

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

KLUDI SMART LUXURY, kulcs a kifinomult fürdőszobához

A kortárs fürdőszobai dizájn a stílusokról, trendekről és az exkluzivitásról szól, különösen akkor, ha álmaink fürdőszobáját saját egyéniségünkhöz alakítanánk. A manapság oly népszerű stílusok mindegyikéhez, mint a kortárs, purista, avantgard és modern klasszikus, a KLUDI a megfelelő termékcsaládot kínálja.

Építkezés, felújítás, lakberendezés – elrajtolt a kuponletöltés! Hamarosan indul a HOMEINFO Kedvezmény Hetek

Kevesebb, mint egy hónap múlva többet fog érni a pénze annak, aki az építkezéshez, felújításhoz, lakberendezéshez szükséges termékeket a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival vásárolja meg. Az akció iránt már most nagy az érdeklődés, a Homeinfo meg is kérdezte olvasóit, hogy leginkább mire használnák fel a több, mint 200 kedvezményre jogosító kupont.

Tiszta kutya, rendes ház - Tippek és trükkök a háziállat otthoni megfürdetéséhez

A Geberit tippjei otthoni kutyafürdetéshez.

Mennyit spórolhatunk a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival? Íme, egy példa arra, hogy elég sokat!

Hamarosan élhetünk a kedvezményekkel és jelentős összeget, akár 50 százalékot is megtakaríthatunk az építkezéshez, felújításhoz szükséges termékek árából. Most egy fürdőszoba felújítását véve alapul bemutatjuk, hogyan működik majd ez a gyakorlatban.

Megéri az árát? Mit kell tudnunk a minőségi lakberendezési termékekről?

“Mi kerül ezen ennyibe?” Ez a szállóigévé vált mondat lehet az első gondolatunk, amikor felvont szemöldökkel méregetjük a – szerintünk - rendesen túlárazott terméket. Vajon valóban túlárazott-e a termék, jelen esetben a bútor, a szaniter vagy a burkolat? Tudjuk-e, hogy a minőségnek miért annyi az ára? És laikusként miről ismerjük fel, hogy egy bútor valóban minőségi-e? Az eligazodásban segít a Momento design marketing vezetője, Bányász András.

Elsőre furcsa, de létezik: fény az éjszakában, a pihentető alvásért. Az éjszakai irányfény értékes segítséget nyújthat

Hogy napközben, a munkával, tanulással, bármilyen fizikai és/vagy szellemi tevékenységgel töltött időt milyen minőségben éljük meg, nagyban függ attól, hogy előtte milyen volt az éjszakánk.

A beton hatástól a levél mintáig – Mivel burkolunk 2021-ben?

Ami a hidegburkolatokat illeti, izgalmas trendeknek nézünk elébe. Sok minden továbbra is népszerű és találunk számos újdonságot, melyek felkelthetik a figyelmünket.