Hirdetés

Design fürdőszobai radiátorok - Zehnder Zenia

A 2018-as év újdonsága az innovatív Zenia modell volt, mely nem hagyományos radiátor, inkább multifunkciós fűtőeszköz. Akár okostelefonos alkalmazással is programozható és szerelhető falsík alá is, így egyáltalán nem foglal helyet a fürdőszobában.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Ezek a modellek kizárólag elektromos módon működtethetők. Nincs szükség kiegészítő szerelvényre, a radiátor azonnal felszerelhető, üzembe helyezhető. A gyárban beépítjük az elektromos fűtőpatront, az Ön szerelőjének nincs más feladata, csak a radiátor rögzítése. A kezelő modellenként változó típus, egyes modellek wifi vagy bluetooth távirányítással is programozhatók.

Zehnder Zenia fürdőszobai radiátor

Zehnder Zenia gondoskodik arról, hogy mindig rendelkezésre álljanak a kényelmes, melegített törülközők, és a kellemes meleg is biztosított az Ön privát oázisban. Az infravörös fűtött üvegajtóból származó sugárzó hő kényelmes beltéri környezetet, míg a fokozott melegítés igény esetén gyors hőt biztosít. A „Gyors szárítás” funkció jelentősen csökkenti a baktériumok felszaporodását a nedves fürdőszobai textíliákon.

A különféle hő- és komfort beállítások egyszerűen, érintéssel elérhetők. Az alkalmazás lehetővé teszi a napi és a heti programok egyedi konfigurálását.

A Zehnder Zenia jól ötvözhető padlófűtéssel és tökéletes megoldást kínál új építés vagy felújítás esetén is. A különböző, falra szerelhető telepítések széles választéka lehetővé teszi, hogy szinte minden tervezési helyzethez igazítható.

SZELLŐZTETŐ RENDSZER ÁRKALKULÁTOR

A Zehnder teljes szellőztető rendszereket kínál. Használja kalkulátorunkat, hogy a teljes szellőztető rendszer árra egy előzetes kalkulációt kaphasson!

KALKULÁTOR MEGNYITÁSA

Vásárlási listák
További vásárlási listák