Fürdőszoba tippek, vélemények, inspirációk, cégek, cikkek, képek, akciók, kedvezmények egy helyen, hitelesen

Valami régi, valami új – Waldorf stílus a fürdőszobában

A waldorf stílus békebeli korszakot idéző formavilága és a modern technológia találkozik abban a figyelemreméltó kollekcióban, melyet a Sapho kínálatában találunk.

Régi fürdőkád, jó fürdőkád? Érdemes-e a felújításra időt, pénzt fáradtságot áldozni vagy inkább cseréljük újra?

Amikor a fürdőkád sok-sok éve használatban van, annak előbb-utóbb szemmel látható nyomai is lesznek. Ekkor elgondolkodunk a cserén, de a környezettudatosak, takarékosak inkább a felújtítást fontolgatják. Melyik kád alkalmas a felújításra, melyik anyag és milyen sérülés az, amelynél jobban megéri cserélni?

Burkolt zuhanytér vs. kőhatású zuhanytálca: melyik a jobb?

Amikor zuhanyzót választ, el kell döntenie, hogy a burkolatra teszi vagy vásárol hozzá külön zuhanytálcát. De melyik a jobb megoldás?

Mosdó és szekrény kombinációk, melyektől kényelmesebb lesz a fürdőszoba

Tárolók, kisebb-nagyobb szekrények, polcok nélkül egyre kevésbé tekintünk kényelmesnek egy fürdőszobát, még akkor is, ha a helyiség méretei ezt csak kompromisszumok árán teszik lehetővé. Még a legkisebb fürdőben is jó megoldást kínál a mosdó alatti üres tér kihasználása, ráadásul egy különleges szekrénnyel.

Rejtett szerelvények – funkcionális megoldás minden fürdőszobába

Az aktuális fürdőszoba trend a minél kevesbé látható szerelvények és tartozékok, az esztétikus látványt zavaró elemek elrejtése irányába mozdul. Ehhez kínál megoldást a KLUDI FLEXX.BOXX falsík alatti szerelésű rendszere.

Nem túlzás, valóság: víztakarékos WC megoldások a jövőnk szolgálatában

Miért költsek éves szinten sokkal többet valamire, ha ugyanazért fizethetnék nagyságrendekkel kevesebbet is?

2022-es újdonság a zuhanyzópiacon: tartós fotónyomtatás a zuhanyzóüvegre (Radaway Print)

Képzelje el azt, hogy minden nap a kedvenc fotójában gyönyörködhet, miközben tusol, fogat mos, vagy a zuhanyzóban tesz-vesz. A Radaway 2022-es újdonsága talán belsőépítészeti trendet indít el?

Milyen jelzéseket keressen a katalógusban, ha néhány mozdulattal tisztán tartható zuhanykabint szeretne?

Hiába a tiszta környék és a rendes ház, bármelyik lakás vonzerejét lerombolja egy lötyögő, vegyszerekkel szétmart, vízköves (vagy új, de láthatóan gagyi) zuhanyzó látványa.

Forma, funkció és érzékiség – újdonságok a fürdőszoba berendezésben

Amikor azt gondolnánk, hogy már mindent láttunk és lehetetlen új stílusokkal, trendekkel előállni, szerencsére mindig akad néhány tervező, aki erre rácáfol. Jelen esetben a Laufen legfrissebb fürdőszobai kollekciójában találunk olyan újításokat, melyek figyelemre érdemesek és mindenki számára előremutatók lehetnek.

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

Az otthoni wellness tér, a minőségi fürdőszoba egyre inkább hozzátartozik a mindennapi luxushoz: egy jakuzzi, egy különleges kád vagy zuhanypanel, látványos és tartós burkolatok, szaniterek és csaptelepek manapság elvárásnak számítanak egy magas színvonalon megépült és berendezett otthonnal szemben. A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás a legjobb alkalom arra, hogy tájékozódjunk, inspirálódjunk, majd minőségi termékekkel rendezzük be ezt a sokunk által áhított helyiséget.

Rendhagyó burkolatok: különlegességek és újdonságok a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Egyre többen gondolják azt, hogy ideje megtörni a szokásos csempeburkolatok egyeduralmát. A közelmúlt fejlesztéseinek hála, olyan anyagok is megjelentek és népszerűvé váltak, melyeknek a fürdőszobában korábban nem volt létjogosultságuk. A közelgő kiállítás nagyszerű alkalom arra, hogy ezekkel megismerkedjünk.

Milyen lesz a fürdőszobánk 2022-ben? Bemutatjuk a legfrissebb burkolat trendeket

Elegáns, légies és egyedi. Ez a három jelző lényegretörően leírja, mire számíthatunk 2022-ben a hidegburkolatokat illetően. Érdemes az új trendekből inspirálódni.

Monolith szaniter szerelőmodulok a Geberittől: funkcionalitás és design kompromisszumok nélkül

A WC az WC, lényeg, hogy jól működjön, ne csöpögjön a tartálya, ne csúszkáljon a vécédeszka stb. – állhatunk így is otthonunknak ehhez a nélkülözhetetlen eszközéhez.

Antibakteriális zuhanyrendszerek - tiszta víz az elejétől a végéig

Antibakteriális zuhanyrendszerünk a legjobb választás azok számára, akiknek az egészség kiemelkedően fontos.

Még szebbek, még jobbak: megújult zuhanykabinok a Radawaytől – Eos & Torrenta 2021

A Radaway zuhanyzók két népszerű termékcsaládja számára is a megújulás évét jelentette 2021: a felhasználói elvárásokra is reagálva minden korábbi jó tulajdonságát megtartva lettek még vonzóbbak az Eos, illetve a Torrenta zuhanykabinok.

Vásárlási listák
További vásárlási listák