Hirdetés

Kreatív faldekoráció 3D falpanellel

Az üres és unalmas falat ma már számtalan módon különlegessé tehetjük, ami sokat segít az otthonos környezet kialakításában. Az egyedi tervezésű falpanelek könnyen és gyorsan felhelyezhetők, akár szakértelem nélkül is.  Legfőbb erényük a szín- és formabeli variálhatóság, valamint a tartósság.A Classic termékcsalád 3 dimenziós moduláris falpanel elemei teljesen egyedi megjelenést kölcsönöznek a belső térnek, akár falfelületekre, akár mennyezetre telepítjük őket. Álmennyezetek építőelemeihez vagy kültéri felhasználásra is alkalmasak. Kiváló hőszigetelő funkcióval rendelkeznek a szilárd hab alapanyagnak köszönhetően.
TetraWall 3D falpanel
TetraWall 3D falpanel
Az RFB termékcsalád elemeinek alapját 2 rétegű szilárd hab képezi, mely a piacon elérhető legdurabilisabb, legellenállóbb és a legjobban variálható termékké formálja ezen paneleket. Ugyancsak használható kültéren is, mivel teljes mértékben UV- és időjárásálló.
További nagy előnye a falpaneleknek, a széles körű felhasználhatóság. Legkülönlegesebb a mohabetéttel díszített panel. Izlandi moha kerül az elemekre, mely csupán csekély gondoskodást igényel. Vízpermettel elegendő heti egyszer felfrissíteni ezt a tartós, strapabíró növényt. A mohával kombinált elemekből készülhet céges logó, cégnév kiírás vagy egyszerű enteriőr dekoráció is.
TetraWall 3D falpanel
Lehetőség van világítást integrálni a panelekbe, így a lehető legindividuálisabb hatás kölcsönözhető általuk.
A MINERAL termékcsalád alapanyaga gipsz-kompozit, melynek stabilitását műanyagháló és szintetikus stabilizátor biztosítja. Ezen termékek csak beltéri felhasználásra ajánlottak. Moduláris felépítésüknek valamint aprólékos, részletes kidolgozásuknak köszönhetően rengeteg elrendezési variációt kínálnak és garantáltan esztétikussá varázsolják bármely helyiség falait.

Minden panel elérhető alapkezelt formában (hőformázva, fehér kérgeléssel ellátva), ez esetben a felhasználó a saját ízlése és igénye szerint festheti őket vagy választhat a színre festett, lakkozott kínálatból is. Továbbá egyedi megrendelés esetén személyre szabott struktúrák, bevonatok elkészítésére is van lehetőség.
TetraWall 3D falpanel
Ezek az esztétikus panelek kis és nagy falfelületen egyaránt alkalmazhatók, saját ízlésünknek megfelelően alakítva. Nagyszerű dekorációs elemek irodákba, éttermekbe, kávézókba és persze magánlakásokba. Általuk a környezet természet közelivé és barátságossá válik, ahol harmonikus nyugalom vesz körül bennünket.

Itt megvásárolhatod a terméket

Varsányi Brigitta enteriőrtervező vagyok, az Olinda Home megálmodója. A célom, hogy szakmai segítséget nyújtsak otthonuk, munkahelyük igényes, személyre szabott kialakításában. Mindenki törekszik a szép, harmonikus élettér kialakítására és valószínűleg Ön is ugyanezeket szeretné megvalósítani meglévő vagy leendő otthonában. Az én feladatom, hogy mindenben a segítségére legyek, akár a terek megformálásáról, akár a stílusos bebútorozásról legyen szó.

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

A tapéta kiválasztása – Minták, színek és anyagok összehangolása

A tapétát nyugodtan nevezhetjük a lakberendezés örökzöld kellékének, hiszen időről időre megjelenik a trendek között, gyakran nem kis meglepetést okozó anyagokkal, színekkel és mintázatokkal. Éppen ezért a megfelelő tapéta kiválasztása nehezebb feladat, mint gondolnánk.

Hogyan marad tartós és esztétikus a vinyl padló? Tisztítás, karbantartás, vizes helyiségekben való alkalmazás

Ha a vinyl padlóburkolat mellett döntünk, egy sor kellemetlen, tisztántartással kapcsolatos problémától kímélhetjük meg magunkat.

Praktikus és dekoratív: díszlécek a falon

A díszlécek felhelyezése a legvégső fázis lehet egy burkolás, vagy festés után, de dekorációs célt is szolgálhat. A ragasztást akár saját kezűleg is elvégezhetjük.

Látványosan alakítható falfelületek 2. – A fésűs technika

Alapanyagok és eszközök a fésűs technika hibátlan alkalmazásához. A végeredmény: egyedi és látványos felület.

Látványosan alakítható falfelületek 1. – A húzott technika

Hogyan lesz a felület strukturált és dekoratív? Íme, az úgynevezett húzott technika megfelelő alkalmazása.

Különleges hangulat rozsdás falakkal

Rusztikus, kopottas, úgynevezett “rozsdás” falat alakíthatunk ki egy kisebb falszakaszon vagy akár az egész falon. Fontos azonban a megfelelő technika elsajátítása.

Mire jó a táblafesték?

A táblafesték falon történő alkalmazása évek óta népszerű, nem véletlenül, hiszen számtalan lehetőséget kínál a falak további dekorálására. Íme, a legfontosabb technikai fogások.