Kreatív faldekoráció 3D falpanellel

Az üres és unalmas falat ma már számtalan módon különlegessé tehetjük, ami sokat segít az otthonos környezet kialakításában. Az egyedi tervezésű falpanelek könnyen és gyorsan felhelyezhetők, akár szakértelem nélkül is.  Legfőbb erényük a szín- és formabeli variálhatóság, valamint a tartósság.A Classic termékcsalád 3 dimenziós moduláris falpanel elemei teljesen egyedi megjelenést kölcsönöznek a belső térnek, akár falfelületekre, akár mennyezetre telepítjük őket. Álmennyezetek építőelemeihez vagy kültéri felhasználásra is alkalmasak. Kiváló hőszigetelő funkcióval rendelkeznek a szilárd hab alapanyagnak köszönhetően.
TetraWall 3D falpanel
TetraWall 3D falpanel
Az RFB termékcsalád elemeinek alapját 2 rétegű szilárd hab képezi, mely a piacon elérhető legdurabilisabb, legellenállóbb és a legjobban variálható termékké formálja ezen paneleket. Ugyancsak használható kültéren is, mivel teljes mértékben UV- és időjárásálló.
További nagy előnye a falpaneleknek, a széles körű felhasználhatóság. Legkülönlegesebb a mohabetéttel díszített panel. Izlandi moha kerül az elemekre, mely csupán csekély gondoskodást igényel. Vízpermettel elegendő heti egyszer felfrissíteni ezt a tartós, strapabíró növényt. A mohával kombinált elemekből készülhet céges logó, cégnév kiírás vagy egyszerű enteriőr dekoráció is.
TetraWall 3D falpanel
Lehetőség van világítást integrálni a panelekbe, így a lehető legindividuálisabb hatás kölcsönözhető általuk.
A MINERAL termékcsalád alapanyaga gipsz-kompozit, melynek stabilitását műanyagháló és szintetikus stabilizátor biztosítja. Ezen termékek csak beltéri felhasználásra ajánlottak. Moduláris felépítésüknek valamint aprólékos, részletes kidolgozásuknak köszönhetően rengeteg elrendezési variációt kínálnak és garantáltan esztétikussá varázsolják bármely helyiség falait.

Minden panel elérhető alapkezelt formában (hőformázva, fehér kérgeléssel ellátva), ez esetben a felhasználó a saját ízlése és igénye szerint festheti őket vagy választhat a színre festett, lakkozott kínálatból is. Továbbá egyedi megrendelés esetén személyre szabott struktúrák, bevonatok elkészítésére is van lehetőség.
TetraWall 3D falpanel
Ezek az esztétikus panelek kis és nagy falfelületen egyaránt alkalmazhatók, saját ízlésünknek megfelelően alakítva. Nagyszerű dekorációs elemek irodákba, éttermekbe, kávézókba és persze magánlakásokba. Általuk a környezet természet közelivé és barátságossá válik, ahol harmonikus nyugalom vesz körül bennünket.

Itt megvásárolhatod a terméket

 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Az Elevenház Panzió Projekt

Rendezze be teraszát, kertjét!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Hogyan marad tartós és esztétikus a vinyl padló? Tisztítás, karbantartás, vizes helyiségekben való alkalmazás

Praktikus és dekoratív: díszlécek a falon

Látványosan alakítható falfelületek 2. – A fésűs technika

Látványosan alakítható falfelületek 1. – A húzott technika

Különleges hangulat rozsdás falakkal

Mire jó a táblafesték?

Antik kő hatás egyszerűen, falfestéssel

Metáleffekt hatás a falakon

Karácsonyi dekoráció kül- és beltérre

5 ok, miért a Természetes Kő a legjobb választás otthonunk díszítéséhez

A beton hatástól a levél mintáig – Mivel burkolunk 2021-ben?

Így dobd fel az otthonod a karantén alatt – A Hörmann tippjei felújításhoz, átalakításhoz

Mit tehetünk a belső terek higiéniájáért? – Káros mikroorganizmusoknak ellenálló fal- és felületfestékek, burkolatok, steril felüleletek

Wallplex falburkoló konyhapanel – Látványos és praktikus megoldás

Vásárlási listák
További vásárlási listák