Fürdőszoba Show 2020. január 17-18-19. Kíváncsi a legújabb fürdőszoba trendekre? Érdekel →

Notice: Undefined property: stdClass::$links_expirity in /home/dasl1/homeinfo.hu/public_html/plugins/content/homeinfo/homeinfo.php on line 83

Kreatív faldekoráció 3D falpanellel

Az üres és unalmas falat ma már számtalan módon különlegessé tehetjük, ami sokat segít az otthonos környezet kialakításában. Az egyedi tervezésű falpanelek könnyen és gyorsan felhelyezhetők, akár szakértelem nélkül is.  Legfőbb erényük a szín- és formabeli variálhatóság, valamint a tartósság.


A Classic termékcsalád 3 dimenziós moduláris falpanel elemei teljesen egyedi megjelenést kölcsönöznek a belső térnek, akár falfelületekre, akár mennyezetre telepítjük őket. Álmennyezetek építőelemeihez vagy kültéri felhasználásra is alkalmasak. Kiváló hőszigetelő funkcióval rendelkeznek a szilárd hab alapanyagnak köszönhetően.
TetraWall 3D falpanel
TetraWall 3D falpanel
Az RFB termékcsalád elemeinek alapját 2 rétegű szilárd hab képezi, mely a piacon elérhető legdurabilisabb, legellenállóbb és a legjobban variálható termékké formálja ezen paneleket. Ugyancsak használható kültéren is, mivel teljes mértékben UV- és időjárásálló.
További nagy előnye a falpaneleknek, a széles körű felhasználhatóság. Legkülönlegesebb a mohabetéttel díszített panel. Izlandi moha kerül az elemekre, mely csupán csekély gondoskodást igényel. Vízpermettel elegendő heti egyszer felfrissíteni ezt a tartós, strapabíró növényt. A mohával kombinált elemekből készülhet céges logó, cégnév kiírás vagy egyszerű enteriőr dekoráció is.
TetraWall 3D falpanel
Lehetőség van világítást integrálni a panelekbe, így a lehető legindividuálisabb hatás kölcsönözhető általuk.
A MINERAL termékcsalád alapanyaga gipsz-kompozit, melynek stabilitását műanyagháló és szintetikus stabilizátor biztosítja. Ezen termékek csak beltéri felhasználásra ajánlottak. Moduláris felépítésüknek valamint aprólékos, részletes kidolgozásuknak köszönhetően rengeteg elrendezési variációt kínálnak és garantáltan esztétikussá varázsolják bármely helyiség falait.


Minden panel elérhető alapkezelt formában (hőformázva, fehér kérgeléssel ellátva), ez esetben a felhasználó a saját ízlése és igénye szerint festheti őket vagy választhat a színre festett, lakkozott kínálatból is. Továbbá egyedi megrendelés esetén személyre szabott struktúrák, bevonatok elkészítésére is van lehetőség.
TetraWall 3D falpanel
Ezek az esztétikus panelek kis és nagy falfelületen egyaránt alkalmazhatók, saját ízlésünknek megfelelően alakítva. Nagyszerű dekorációs elemek irodákba, éttermekbe, kávézókba és persze magánlakásokba. Általuk a környezet természet közelivé és barátságossá válik, ahol harmonikus nyugalom vesz körül bennünket.

Itt megvásárolhatod a terméket

Varsányi Brigitta enteriőrtervező vagyok, az Olinda Home megálmodója. A célom, hogy szakmai segítséget nyújtsak otthonuk, munkahelyük igényes, személyre szabott kialakításában. Mindenki törekszik a szép, harmonikus élettér kialakítására és valószínűleg Ön is ugyanezeket szeretné megvalósítani meglévő vagy leendő otthonában. Az én feladatom, hogy mindenben a segítségére legyek, akár a terek megformálásáról, akár a stílusos bebútorozásról legyen szó.

Kapcsolódó cikkek

Újragondolt dekoráció – a 3D falpanel

Az utóbbi években egyre több helyen találhatunk ún. 3D falpaneleket. Először inkább csak a  terekben jelentek meg, majd szépen lassan beszivárgott a nappalik, hálószobák, vagy akár fürdőszobák falaira is.

Lenyűgöző falburkolatok

Unalmas a falfestés, a tapéta? Aki valami másra, egyedibbre, különlegesebbre vágyik, annak van egy jó hírünk. A hagyományos, jól bejáratott lehetőségeken túl több megoldás is létezik a szobák falának burkolására.

Nézzünk a lábunk alá! - Terrazzo burkolatok

A klasszikus terrazzo padló márvány, mészkő vagy dolomit alapanyagokból készült. Bár manapság egyre inkább kiszorítják a széles körben elterjedt műgyantapadlók, napjainkban mégis reneszánszát éli ez a rendkívül időtálló és látványos burkolat.

Trendi időmérő

A minden részletre odafigyelő, igényes emberek biztosan időtálló tárggyal gazdagodnak, ha design faliórát választanak otthonukba.

Festett párna, egyszeri és megismételhetetlen

Ki ne szeretne olyan díszpárnát otthonra, amely egyedi, akár személyre szabott? Olyat, ami tökéletesen illeszkedik a berendezési tárgyaihoz és a lakás hangulatához, stílusához.

Édes kis ölelke-párnák

A cukiság fogalma új szintre emelkedett az ölelke-párnák alkotójának köszönhetően. A rendkívül sokféle típusban létező párnák, aranyos figuráikkal, igazán babáknak és kisgyermekeknek való termékek.

Fából, szeretettel

Különleges, száz százalékban kézi munkával készülő lakberendezési tárgyak és kedves kiegészítők. Ezekkel büszkélkedhet egy tehetséges és elkötelezett magyar pár, aki azért hívta létre vállalkozását, hogy jó minőségű alapanyagokból készítsen egyedi, modern használati tárgyakat, fából.

Laminált padló, mint falburkolat

Formabontó, ugyanakkor nem ördögtől való az elgondolás, hogy a padlóburkolat a falon, sőt, akár a mennyezeten is folytatódjon.

Praktikus és dekoratív: díszlécek a falon

A díszlécek felhelyezése a legvégső fázis lehet egy burkolás, vagy festés után, de dekorációs célt is szolgálhat. A ragasztást akár saját kezűleg is elvégezhetjük.

Önnek ajánljuk