Hirdetés

HARO – Jó ok a változtatásra

A fa természetes alapanyagként mindig alkalmas a megújulásra, az otthonoknak változatlanul stílusos megjelenést biztosít. Ez az ideális kombináció teremti meg a HARO évtizedek óta tartó sikerét.

A HARO folyamatos újításaival biztosítja azt az egyedülálló termékskálát, melyet egyedi kívánságokhoz és szükségletekhez igazítottak. A termékek minden otthont ellenállhatatlan, kellemes atmoszférájú hellyé varázsolnak.

Puro kollekció – Válogatás a természet színeiből

Az új Puro kollekció tökéletesen példázza a változatos színek fontosságát. A kollekcióban megtalálható mind az egyosztású, mind a hosszú panel, melyek a kortárs trendet képviselik, vizuálisan érdekes hatást keltve, természetes színeket megjelenítve.

HARO padló

A természetes színvilág – a fehér mészkőtől a nyers fa árnyalatokon át, az erdei fa árnyalatoktól az ásványi szürkéig – különlegességet kölcsönöznek a padlónak és meleg, otthonosságot az enteriőrnek.

HARO padló

Egy osztású Plaza 4V - A tágas tér újrafogalmazva

A HARO kiemelt figyelmet fordít a tágasság iránti igényeinkre, ennek szép példája az új fejlesztésű, egy osztású Plaza kollekció. A parketta első pillantásra kitűnik a sztenderd formák közül köszönhetően a lenyűgöző 240 x 2200 mm-es méretének.

A 240 mm-es szélességnek köszönhetően újfajta vizuális dimenziót nyit az enteriőrökben. Különlegesen divatos és sikkes az erősen kefélt felszín, megszokott látvánnyal és természetesen matt fedőréteggel.

HARO padló

Longstrip – Klasszikus padló új köntösben

Új irányelveket teremtve a természetességben a HARO megalkotta az egy osztású, klasszikus felülettel rendelkező parkettát, mellyel a Longstrip termékskálában is találkozhatunk. Minden egyes Longstrip retro hatású termék fózolt élekkel rendelkezik és különösen erős felületi megmunkálás hatását kelti. Ez a rusztikus és egyszerre modern kivitelezés egyedülálló megjelenést biztosít.

HARO padló


HARO padló

forrás:Dreamfloor

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

A stílusos és időtálló készparketta – felhasználás, karbantartás, trendek

A parketta a klasszikusnak számító melegburkolatok között az eleganciát, az otthonosságot képviseli, de nem csupán tradicionális megjelenésű, hanem modern, vagy minimalista stílusú enteriőrökbe is jól illik. A karbantartást, a felhasználás lehetőségeit, határait azonban fontos ismernünk.

Miért inkább parketta? – Válasszuk a készparkettát!

A melegburkolatok népszerűségi listáján töretlenül az élvonalba tartozó parketta előnyeit sokan szinte álmukból felkeltve is sorolni tudják. A legmodernebb termékek azonban több olyan remek tulajdonsággal is rendelkeznek, melyekkel elődeik nem.

A betonhatású burkolat az egyik legsokoldalúbb trend

Modern és tradicionális is lehet a megfelelő kiegészítőkkel az utóbbi évek legkedveltebb belsőépítészeti dizájneleme, a beton, illetve a beton hatású élvágott greslapok.

Változatos és modern hidegburkolatok beltérre – Extra méretek és tapétaszerű megjelenés

Van, ami változatlan, már-már az örökzöld kategóriába sorolható, ám meglepő, új trendek is felütötték a fejüket a beltéren alkalmazható hidegburkolatok világában.

Burkolatok kültérre – méretek, felületek, anyaghasználat

A kültéri burkolatok kiválasztásánál az aktuális trendeken túl egyéb, fontos szempontokat is figyelembe kell vennünk. Ilyenek a kopásállóság, az anyag összetétele, a felület kialakítása, valamint a rögzítés mikéntje. Milyen újdonságokkal találkozunk a kínálatban?

Hogyan készül a Zalakerámia padlólap?

Az egyik legismertebb, hazai gyártású kerámia burkolat készítésének rejtelmeibe kalauzol az izgalmas videó.

Mivel burkolunk 2019-ben? Burkolat trendek kül- és beltéren

Egyszerű, természetes és patinás felületek, nagyméretű burkolólapok jellemzik 2019 burkolat trendjét.