Hirdetés

HARO – Jó ok a változtatásra

A fa természetes alapanyagként mindig alkalmas a megújulásra, az otthonoknak változatlanul stílusos megjelenést biztosít. Ez az ideális kombináció teremti meg a HARO évtizedek óta tartó sikerét.

A HARO folyamatos újításaival biztosítja azt az egyedülálló termékskálát, melyet egyedi kívánságokhoz és szükségletekhez igazítottak. A termékek minden otthont ellenállhatatlan, kellemes atmoszférájú hellyé varázsolnak.

Puro kollekció – Válogatás a természet színeiből

Az új Puro kollekció tökéletesen példázza a változatos színek fontosságát. A kollekcióban megtalálható mind az egyosztású, mind a hosszú panel, melyek a kortárs trendet képviselik, vizuálisan érdekes hatást keltve, természetes színeket megjelenítve.

HARO padló

A természetes színvilág – a fehér mészkőtől a nyers fa árnyalatokon át, az erdei fa árnyalatoktól az ásványi szürkéig – különlegességet kölcsönöznek a padlónak és meleg, otthonosságot az enteriőrnek.

HARO padló

Egy osztású Plaza 4V - A tágas tér újrafogalmazva

A HARO kiemelt figyelmet fordít a tágasság iránti igényeinkre, ennek szép példája az új fejlesztésű, egy osztású Plaza kollekció. A parketta első pillantásra kitűnik a sztenderd formák közül köszönhetően a lenyűgöző 240 x 2200 mm-es méretének.

A 240 mm-es szélességnek köszönhetően újfajta vizuális dimenziót nyit az enteriőrökben. Különlegesen divatos és sikkes az erősen kefélt felszín, megszokott látvánnyal és természetesen matt fedőréteggel.

HARO padló

Longstrip – Klasszikus padló új köntösben

Új irányelveket teremtve a természetességben a HARO megalkotta az egy osztású, klasszikus felülettel rendelkező parkettát, mellyel a Longstrip termékskálában is találkozhatunk. Minden egyes Longstrip retro hatású termék fózolt élekkel rendelkezik és különösen erős felületi megmunkálás hatását kelti. Ez a rusztikus és egyszerre modern kivitelezés egyedülálló megjelenést biztosít.

HARO padló


HARO padló

forrás:Dreamfloor

Kapcsolódó cikkek

Hogyan készül a Zalakerámia padlólap?

Az egyik legismertebb, hazai gyártású kerámia burkolat készítésének rejtelmeibe kalauzol az izgalmas videó.

Mivel burkolunk 2019-ben? Burkolat trendek kül- és beltéren

Egyszerű, természetes és patinás felületek, nagyméretű burkolólapok jellemzik 2019 burkolat trendjét.

Hidegburkolatok meleg helyiségekben

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a nappaliba, hálószobába praktikus-e hidegburkolatot alkalmazni. Legalább annyi érv szól egyik, illetve másik burkolat típus mellett, ami azonban a látványt illeti, elvitathatatlan a hidegburkolatok népszerűsége.

10 látványos fürdőszoba, ahol a hidegburkolatok dominálnak

A fürdőszoba látványát, stílusát elsősorban a burkolatok határozzák meg. Ezen belül pedig maga a burkolat erőteljes optikai tuningra is lehetőséget ad.

Egy panellakás felújítása – amikor a padlóburkolat látványelem lesz

A padlóburkolat újragondolásával a korábban sablonos megoldásokban bővelkedő panellakás új külsőt nyert. Íme, a bizonyíték arra, hogy érdemes elszakadni a megszokásoktól.

9 +1 enteriőr vinyl padlóval

A vinyl burkolat több olyan előnyös tulajdonsággal is rendelkezik, melyek miatt versenyképes alternatívát jelent más melegburkolatokkal szemben. Az egyik ezek közül a változatos megjelenés. Íme, néhány inspiráló példa arra, miképpen alakíthatjuk belső tereink látványát egyedi módon.

Hogyan marad tartós és esztétikus a vinyl padló? Tisztítás, karbantartás, vizes helyiségekben való alkalmazás

Ha a vinyl padlóburkolat mellett döntünk, egy sor kellemetlen, tisztántartással kapcsolatos problémától kímélhetjük meg magunkat.

Csempe trend, amire érdemes figyelnünk

Nagyméretű lapok, cement hatás, 3D megjelenés – ezek jellemzik az előttünk álló szezon csempe divatját. Ami nagy előnye az új trendnek, hogy meglehetősen időtállónak és más dekorokkal, kiegészítőkkel könnyen variálhatónak tűnik.

Milyen burkolatot válasszunk? A vinyl padló

Számos kiváló tulajdonsága mellett a vinyl padlóburkolat egyedi és látványos megjelenést kölcsönöz a lakások, irodák, üzletek, éttermek belső tereinek.