Hirdetés

HARO – Jó ok a változtatásra

A fa természetes alapanyagként mindig alkalmas a megújulásra, az otthonoknak változatlanul stílusos megjelenést biztosít. Ez az ideális kombináció teremti meg a HARO évtizedek óta tartó sikerét.

A HARO folyamatos újításaival biztosítja azt az egyedülálló termékskálát, melyet egyedi kívánságokhoz és szükségletekhez igazítottak. A termékek minden otthont ellenállhatatlan, kellemes atmoszférájú hellyé varázsolnak.

Puro kollekció – Válogatás a természet színeiből

Az új Puro kollekció tökéletesen példázza a változatos színek fontosságát. A kollekcióban megtalálható mind az egyosztású, mind a hosszú panel, melyek a kortárs trendet képviselik, vizuálisan érdekes hatást keltve, természetes színeket megjelenítve.

HARO padló

A természetes színvilág – a fehér mészkőtől a nyers fa árnyalatokon át, az erdei fa árnyalatoktól az ásványi szürkéig – különlegességet kölcsönöznek a padlónak és meleg, otthonosságot az enteriőrnek.

HARO padló

Egy osztású Plaza 4V - A tágas tér újrafogalmazva

A HARO kiemelt figyelmet fordít a tágasság iránti igényeinkre, ennek szép példája az új fejlesztésű, egy osztású Plaza kollekció. A parketta első pillantásra kitűnik a sztenderd formák közül köszönhetően a lenyűgöző 240 x 2200 mm-es méretének.

A 240 mm-es szélességnek köszönhetően újfajta vizuális dimenziót nyit az enteriőrökben. Különlegesen divatos és sikkes az erősen kefélt felszín, megszokott látvánnyal és természetesen matt fedőréteggel.

HARO padló

Longstrip – Klasszikus padló új köntösben

Új irányelveket teremtve a természetességben a HARO megalkotta az egy osztású, klasszikus felülettel rendelkező parkettát, mellyel a Longstrip termékskálában is találkozhatunk. Minden egyes Longstrip retro hatású termék fózolt élekkel rendelkezik és különösen erős felületi megmunkálás hatását kelti. Ez a rusztikus és egyszerre modern kivitelezés egyedülálló megjelenést biztosít.

HARO padló


HARO padló

forrás:Dreamfloor

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák