HARO – Jó ok a változtatásra

A fa természetes alapanyagként mindig alkalmas a megújulásra, az otthonoknak változatlanul stílusos megjelenést biztosít. Ez az ideális kombináció teremti meg a HARO évtizedek óta tartó sikerét.

A HARO folyamatos újításaival biztosítja azt az egyedülálló termékskálát, melyet egyedi kívánságokhoz és szükségletekhez igazítottak. A termékek minden otthont ellenállhatatlan, kellemes atmoszférájú hellyé varázsolnak.

Puro kollekció – Válogatás a természet színeiből

Az új Puro kollekció tökéletesen példázza a változatos színek fontosságát. A kollekcióban megtalálható mind az egyosztású, mind a hosszú panel, melyek a kortárs trendet képviselik, vizuálisan érdekes hatást keltve, természetes színeket megjelenítve.

HARO padló

A természetes színvilág – a fehér mészkőtől a nyers fa árnyalatokon át, az erdei fa árnyalatoktól az ásványi szürkéig – különlegességet kölcsönöznek a padlónak és meleg, otthonosságot az enteriőrnek.

HARO padló

Egy osztású Plaza 4V - A tágas tér újrafogalmazva

A HARO kiemelt figyelmet fordít a tágasság iránti igényeinkre, ennek szép példája az új fejlesztésű, egy osztású Plaza kollekció. A parketta első pillantásra kitűnik a sztenderd formák közül köszönhetően a lenyűgöző 240 x 2200 mm-es méretének.

A 240 mm-es szélességnek köszönhetően újfajta vizuális dimenziót nyit az enteriőrökben. Különlegesen divatos és sikkes az erősen kefélt felszín, megszokott látvánnyal és természetesen matt fedőréteggel.

HARO padló

Longstrip – Klasszikus padló új köntösben

Új irányelveket teremtve a természetességben a HARO megalkotta az egy osztású, klasszikus felülettel rendelkező parkettát, mellyel a Longstrip termékskálában is találkozhatunk. Minden egyes Longstrip retro hatású termék fózolt élekkel rendelkezik és különösen erős felületi megmunkálás hatását kelti. Ez a rusztikus és egyszerre modern kivitelezés egyedülálló megjelenést biztosít.

HARO padló


HARO padló

forrás:Dreamfloor

Kapcsolódó cikkek

Burkolatok kültérre – méretek, felületek, anyaghasználat

A kültéri burkolatok kiválasztásánál az aktuális trendeken túl egyéb, fontos szempontokat is figyelembe kell vennünk. Ilyenek a kopásállóság, az anyag összetétele, a felület kialakítása, valamint a rögzítés mikéntje. Milyen újdonságokkal találkozunk a kínálatban?

Hogyan készül a Zalakerámia padlólap?

Az egyik legismertebb, hazai gyártású kerámia burkolat készítésének rejtelmeibe kalauzol az izgalmas videó.

Fa padlóburkolat a konyhában és a fürdőszobában – A megfelelő fafajták és alkalmazásuk

Valódi fa parkettát szeretnénk a fürdőszobába vagy a konyhába? Abszolút lehetséges és elérhető melegburkolati megoldás mindkét helyiségben. Azonban alkalmazásuk során kellő körültekintéssel kell kiválasztani a bekerülő fafajtát és annak kezelési módját, előkészítését.

Így is burkolhatjuk a padlót - Loose lay, az új típusú melegburkolat

A loose lay padlóburkolat, ahogy az angol neve már sejteti, egy kiváló vinyl burkolat, amely szabadon fektethető. Egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy ragasztás nélkül telepíthető, mivel csúszásgátló hátoldallal rendelkezik.

Mivel burkolunk 2019-ben? Burkolat trendek kül- és beltéren

Egyszerű, természetes és patinás felületek, nagyméretű burkolólapok jellemzik 2019 burkolat trendjét.

Hidegburkolatok meleg helyiségekben

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a nappaliba, hálószobába praktikus-e hidegburkolatot alkalmazni. Legalább annyi érv szól egyik, illetve másik burkolat típus mellett, ami azonban a látványt illeti, elvitathatatlan a hidegburkolatok népszerűsége.

10 látványos fürdőszoba, ahol a hidegburkolatok dominálnak

A fürdőszoba látványát, stílusát elsősorban a burkolatok határozzák meg. Ezen belül pedig maga a burkolat erőteljes optikai tuningra is lehetőséget ad.

Egy panellakás felújítása – amikor a padlóburkolat látványelem lesz

A padlóburkolat újragondolásával a korábban sablonos megoldásokban bővelkedő panellakás új külsőt nyert. Íme, a bizonyíték arra, hogy érdemes elszakadni a megszokásoktól.

9 +1 enteriőr vinyl padlóval

A vinyl burkolat több olyan előnyös tulajdonsággal is rendelkezik, melyek miatt versenyképes alternatívát jelent más melegburkolatokkal szemben. Az egyik ezek közül a változatos megjelenés. Íme, néhány inspiráló példa arra, miképpen alakíthatjuk belső tereink látványát egyedi módon.