Hirdetés

Előszoba - a hatásos belépő

Habár a legtöbb ember kevés időt szán az előszoba berendezésére, ez a helyiség mégis nagyon fontos része az otthonunknak, hisz köztudott, hogy az első benyomás rendkívül fontos az emberek számára.

Az előszobai ülőke cipőfelhúzásnál praktikus

Az előszoba az a helyiség, ahová az emberek először belépnek, ez a rész nyújt egy kis betekintést az otthonunk egy részébe. Ez a pár négyzetméter sokat elárul rólunk, és a ház többi részéről is. De ami nagyon fontos, hogy hazaérvén ez az első helyiség, ami fogad minket, ezért érdemes kicsit több időt fektetni a tervezésbe és a berendezésére, hogy minden nap egy élmény legyen hazatérni.

Esernyőtató és tükör az előszobában

Az általános szempontok erre a szobára is vonatkoznak: a vizuális élmény mellett, az előszoba kiépítése legyen praktikusan használható. Ebből kifolyólag ez az a helyiség, amit a legkevésbé sem szabad telezsúfolnunk felesleges dolgokkal.

Praktikus beépített szekrény az előszobába

Az előszoba elsősorban a kabátok, cipők, táskák, kulcsok lerakodó helye, tárolója. Az egyedi igények (szék, esernyőtartó, a különböző díszítő elemek) pedig csak ezen alapfeltételek megteremtése után jöhetnek. Ahhoz, hogy minden kellékünket megfelelően tudjuk tárolni, érdemes beépített szekrényt létesíteni. Ugyanis egy ideális szekrényben, lehetőségünk van mindennek kijelölni a tökéletes helyét.

Rejtett cipőtartó

A kényesebb ruhadarabokat vállfára tudjuk akasztani, a kevésbé használt cipőket, papucsokat, esernyőket is el tudjuk helyezni és még a táskák tárolása is lehetséges lesz. Ez különösen télen tesz jó szolgálatot, mikor több holmit kell megfelelően eltárolnunk.

Akasztó táskáknak ceruzából

A mindennapokban használt cipőknek érdemes egy külön cipős szekrényt elhelyezni, valamint legyen egy nyitott fogas is a gyakran használt kabátok számára. Az előszoba elengedhetetlen kelléke a tükör. Ugyanis Indulás előtt még itt vethetünk egy utolsó pillantást a frizuránkra és a ruhánkra.

Akasztó az előszobába

Ahogy a többi szoba kialakításánál is fontos szempont a megfelelő megvilágítás, úgy az előszobánál is. Célszerű világos színeket használni akkor is, ha a természetese megvilágítás is adott. Így a szoba hangulata friss és üde lesz, semmiképp sem nyomasztó.

Praktikus sálfogas

Ezen a helyen praktikusnak számít mozgásérzékelő villanykapcsolót beszerelni, amely ajtónyitásra kapcsolódik fel, így érkezéskor nem kell a sötétben tapogatóznunk.

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Lépjen bele bátran! Itt az alacsony fürdőkád!

Sokak számára, akik egészségi állapotuk vagy életkoruk miatt nehezebben mozognak, a fürdőkádba lépés valóságos kihívásnak tűnhet. Az M-Acryl új Eco modell belépőmagassága rendkívül alacsony, így azok is bátran használhatják, akik tartanak a hagyományos magas és mély kádaktól.

Miért nagyon hasznos a jó lakberendezési terv?

A közösségi terekre fókuszálva nyújtunk segítséget abban, hogy mire érdemes figyelni a berendezési tárgyak elhelyezését illetően.

Baumit Life Challenge - Nemzetközi építészeti pályázat és közönségszavazás

324 épület szerepel a Baumit Life Challenge nemzetközi építészeti díján. A jelölések 26 országból, Európából és Kínából érkeztek.

Nyaralóban is otthonosan

Egy jól megtervezett hétvégi ház sok örömet és valódi kikapcsolódásra alkalmas időt jelent tulajdonosainak.Sajnos sok nyaraló válik a retró bútorok raktárává, mert amit otthon megununk vagy nem fér el, azt kivisszük a nyaralóba. Pedig lehet ezt másképp is.