Hirdetés

Biztonságos otthon és minőségi fények - Világítás, fertőtlenítés és légtisztítás 3 az 1-ben

Sokan vagyunk, akik napunknak akár 90%-t is zárt térben töltjük, akár otthon, munkában vagy iskolában. Így a levegő minősége közvetlen hatással van egészségünkre, befolyásolja közérzetünket.

Mindennap veszélynek vagyunk kitéve a különböző vírusok és baktériumok terjedése következtében, különösen a forgalmas nyilvános tereken, például irodákban, üzletekben, iskolákban, múzeumokban és a tömegközlekedésben. De mit tehetün ez ellen? Használjuk ki a Nap fényének fertőtlenítő hatását és szabaduljunk meg az egészségkárosító vegyszerektől!

Sunclean világítás

Sunclean: világítás, fertőtlenítés és légtisztítás - 3 az 1-ben

Az UV-C sugárzás bizonyítottan hatékony módszer a vírusok és kórokozók sterilizálására, ezen a módszeren alapul a Sunclean technológiája is. Ami viszont megkülönbözteti más hasonló germicid/baktériumölő lámpáktól, hogy nagyszerűen ötvözi a fertőtlenítő és légtisztító technológiát a világítástechnikával, nem beszélve arról, hogy radaros, mozgásérzékelő szenzorának köszönhetően teljesen biztonságos!

Sunclean világítás

Világítás

Fontos kiemelni, hogy a Sunclean termékek világítási funkciója nem csupán egy extra tulajdonság, hanem nagy fényüknek és magas fényhasznosításuknak köszönhetően teljes értékű világítási eszközök!

Fertőtlenítés és légtisztítás

A beépített UV-C+UV-A fényeknek köszönhetően a fényforrások fertőtlenítő és légtisztító funkcióval is rendelkeznek. Az UV-C+UV-A fények a sterilizációs folyamat alatt 99,9%-ban elpusztítják a különböző mikroorganizmusokat, baktériumokat, vírusokat. Ráadásul ózon és higanymentesek. Nem utolsó sorban pedig használatukkal elkerülhető az egészségre, bőrre, sőt, a környezetre is káros fertőtlenítőszerek használata. A fertőtlenítés pedig teljeskörű, nem maradnak ki a hézagok, sarkok, mint a manuális tisztítás során.

ÉRDEKLŐDÖM A SUNCLEAN TERMÉKEK IRÁNT!

Miért éri meg ezt a három funkciót összevonni?

A Sunclean termékek megvásárlásával évekre megoldhatjuk otthonunk világítását és fertőtlenítését, teljesen biztonságosan. Így 3 funkciót kapunk 1 magasabb árkategóriájú LED lámpa áráért, miközben nem kell többé súlyos összeget kifizetnünk a fertőtlenítésért. Hiszen a Sunclean-nel történő fertőtlenítés 1 kWh/havi plusz fogyasztást jelent, ami csupán egy 1%-ába kerül a havonta megvásárolandó vegyszereknek. Nem utolsó sorban pedig nem kerül be egy plusz eszköz a lakásunkba, hanem teljesen beépíthető világításunkba.

Sunclean világítás

Sunclean termékek

  • minőségi fényt adnak
  • hatásos fertőtlenítő és légtisztító funkcióval rendelkeznek - 99,9%-os hatékonysággal elpusztítják a mikroorganizmusokat
  • biztonságosak - beépített radarral rendelkeznek
  • nem károsak az egészségre - nem bocsátanak ki ózont, higanyt
  • költségkímélők - könnyen megfizethető eszközök, tartós megoldás a világításra és a sterilizálásra
  • könnyen installálhatók
  • használatuk rendkívül egyszerű  - nem igényelnek szakembert.
 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák