Hirdetés

A beton hatástól a levél mintáig – Mivel burkolunk 2021-ben?

Ami a hidegburkolatokat illeti, izgalmas trendeknek nézünk elébe. Sok minden továbbra is népszerű és találunk számos újdonságot, melyek felkelthetik a figyelmünket.

Matt, betonszerű felületek, visszafogott színek

Most már szinte biztos, hogy a beton hatású, nagyméretű burkolólapok még jó ideig velünk maradnak, sőt, bérelt helyet szereznek az örökzöldek páholyában. Miért is ez a népszerűség? Először is az optikai tuning, ami elvitathatatlan előnyük, hiszen gyönyörű, a tágas tereket hangsúlyozó látvánnyal ajándékozzák meg az enteriőröket. Ugyancsak fontos, hogy a szürke egy semleges szín, melyhez minden már nagyszerűen társítható és ugyanez vonatkozik a stílusra is – elsősorban a minimál, modern stílusú lakásbelsőkhöz illik a beton jelleg, de jól társítható klasszikus vagy rusztikus elemekkel is.

Csempepont beton hatású burkolat
Csempepont beton hatású burkolat

Ezek a burkolatok könnyen tisztíthatók, lerakásuknál azonban figyelni kell. Mindenképpen bízzuk szakemberre, különösen akkor, ha extra nagy méreteket választottunk.

Klasszikus minták nem csak klasszikus terekbe

A fekete-fehér iránti rajongás örök, a pepita mindig divatos lesz. Jellegzetes látványt kölcsönöz az enteriőrnek, bármilyen más színt jól elbír, stílusbeli megkötés szinte nincs, mindenhez illik. Arra kell csupán figydelni, hogy vagy a falon, vagy a padlón alkalmazzuk, mindkét helyen már túl sok lenne, idegesítően vibráló látványt keltene.

Csempepont pepita hatású burkolat

Ugyanígy a cementlap burkolatok vagy a megjelenésében ahhoz hasonlító burkolólapok is változatlanul kedveltek. A felületek színesek, mintásak, a stilizált növényektől a geometrikus mintákig bármi megjelenhet rajtuk. Izgalmas látványt hozhatunk létre, ha sokféle mintát keverünk, ám arra ügyeljünk, hogy ugyanabból a színvilágból válasszunk.

Csempepont mintás burkolat

A retró jellegű virág minták és a kisméretű csempék is hódítanak. Barátságos, kellemes látványukkal otthonossá teszik a helyiségeket. Ezekhez bátran válasszunk modern vagy mediterrán, rusztikus berendezést, a retro burkolat remek alkalmat ad arra, hogy keverjük a stílusokat és izgalmas, egyedi látványt hozzunk létre.

Csempepont retró burkolat

A dzsungel motívumok, a hatalmas levél minták ugyancsak népszerűek. Jól mutatnak a fal egy részén, de aki bátor, az egész teret levél mintába boríthatja, ekkor azonban a berendezést, a kiegészítőket nagyobb figyelemmel kell összeválogatni, hiszen ez a hangsúlyos látvány ellopja a produkciót.

Csempepont dzsungel mintás burkolat

Ha márvány, akkor elegancia

A márvány iránti vonzalom múlhatatlannak tűnik. Igen, elsősorban az elegancia, a klasszikus megjelenés miatt választjuk, de lehetünk lázadók is! Variálhatjuk beton vagy fahatású burkolólapokkal. Alkalmazhatjuk kisebb felületen, például csak egy kijelölt falszakaszon, amit ily módon szeretnénk kiemelni.

Csempepont márvány burkolat

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Csak a képzelet szab határt: inspiráló zuhanyvariációk a Radaway-től

A Méta szakembereivel a cég által forgalmazott Radaway zuhanykabinokról, azon belül is a 2020-as újdonságokról beszélgettünk.

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Lakásfelújításnál még a leggondosabban tervezőket is érhetik kellemetlen és - szerencsére - kellemes meglepetések, hogy mire elég az a pénz, amit az anyagokra és a munkákra szántak. Sorra vettük, hogy mit tudunk kihozni 200 ezer, 1,5 millió és 5 millió forintból.

Stílus tippek és trükkök különleges fürdőszobákhoz – Szabadon álló kádak és látványos radiátorok

Számos lehetőséggel élhetünk, ha fürdőszobánkat szeretnénk egyedivé és modernné varázsolni. Most a szabadon álló kádakban és fürdőszobai radiátorokban rejlő lehetőségeket vettük górcső alá.

Otthoni wellness élmény: zuhanykabinok, zuhanypanelek és fejzuhanyok

Zuhany vagy kádfürdő? Megosztó felvetés, melyről ha most készítenénk egy gyors közvéleménykutatást, tippjeink szerint fele-fele arányban érkeznének a mellette-ellene válaszok és olyan is lenne, aki mindkettő mellett leteszi a voksát.

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Összeállításunkban öt stíusirányzat mentén igyekszünk ötleteket adni, melyekkel nem pusztán esztétikus, de egyszerre modern és otthonos is lehet fürdőhelyiségünk.

5 ok, miért a Természetes Kő a legjobb választás otthonunk díszítéséhez

Manapság egyre gyakrabban beszélünk egészséges, praktikus és könnyen fenntartható otthonokról. Ugyanakkor a piac számtalan lehetőséget kínál, így nehéz eldönteni mit is válasszunk. A természetes kő mindig tökéletes választás, mivel eleganciája és bája miatt, nehéz neki ellenállni.

KLUDI SMART LUXURY, kulcs a kifinomult fürdőszobához

A kortárs fürdőszobai dizájn a stílusokról, trendekről és az exkluzivitásról szól, különösen akkor, ha álmaink fürdőszobáját saját egyéniségünkhöz alakítanánk. A manapság oly népszerű stílusok mindegyikéhez, mint a kortárs, purista, avantgard és modern klasszikus, a KLUDI a megfelelő termékcsaládot kínálja.

Építkezés, felújítás, lakberendezés – elrajtolt a kuponletöltés! Hamarosan indul a HOMEINFO Kedvezmény Hetek

Kevesebb, mint egy hónap múlva többet fog érni a pénze annak, aki az építkezéshez, felújításhoz, lakberendezéshez szükséges termékeket a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival vásárolja meg. Az akció iránt már most nagy az érdeklődés, a Homeinfo meg is kérdezte olvasóit, hogy leginkább mire használnák fel a több, mint 200 kedvezményre jogosító kupont.