Hirdetés

A beton hatástól a levél mintáig – Mivel burkolunk 2021-ben?

Ami a hidegburkolatokat illeti, izgalmas trendeknek nézünk elébe. Sok minden továbbra is népszerű és találunk számos újdonságot, melyek felkelthetik a figyelmünket.

Matt, betonszerű felületek, visszafogott színek

Most már szinte biztos, hogy a beton hatású, nagyméretű burkolólapok még jó ideig velünk maradnak, sőt, bérelt helyet szereznek az örökzöldek páholyában. Miért is ez a népszerűség? Először is az optikai tuning, ami elvitathatatlan előnyük, hiszen gyönyörű, a tágas tereket hangsúlyozó látvánnyal ajándékozzák meg az enteriőröket. Ugyancsak fontos, hogy a szürke egy semleges szín, melyhez minden már nagyszerűen társítható és ugyanez vonatkozik a stílusra is – elsősorban a minimál, modern stílusú lakásbelsőkhöz illik a beton jelleg, de jól társítható klasszikus vagy rusztikus elemekkel is.

Csempepont beton hatású burkolat
Csempepont beton hatású burkolat

Ezek a burkolatok könnyen tisztíthatók, lerakásuknál azonban figyelni kell. Mindenképpen bízzuk szakemberre, különösen akkor, ha extra nagy méreteket választottunk.

Klasszikus minták nem csak klasszikus terekbe

A fekete-fehér iránti rajongás örök, a pepita mindig divatos lesz. Jellegzetes látványt kölcsönöz az enteriőrnek, bármilyen más színt jól elbír, stílusbeli megkötés szinte nincs, mindenhez illik. Arra kell csupán figydelni, hogy vagy a falon, vagy a padlón alkalmazzuk, mindkét helyen már túl sok lenne, idegesítően vibráló látványt keltene.

Csempepont pepita hatású burkolat

Ugyanígy a cementlap burkolatok vagy a megjelenésében ahhoz hasonlító burkolólapok is változatlanul kedveltek. A felületek színesek, mintásak, a stilizált növényektől a geometrikus mintákig bármi megjelenhet rajtuk. Izgalmas látványt hozhatunk létre, ha sokféle mintát keverünk, ám arra ügyeljünk, hogy ugyanabból a színvilágból válasszunk.

Csempepont mintás burkolat

A retró jellegű virág minták és a kisméretű csempék is hódítanak. Barátságos, kellemes látványukkal otthonossá teszik a helyiségeket. Ezekhez bátran válasszunk modern vagy mediterrán, rusztikus berendezést, a retro burkolat remek alkalmat ad arra, hogy keverjük a stílusokat és izgalmas, egyedi látványt hozzunk létre.

Csempepont retró burkolat

A dzsungel motívumok, a hatalmas levél minták ugyancsak népszerűek. Jól mutatnak a fal egy részén, de aki bátor, az egész teret levél mintába boríthatja, ekkor azonban a berendezést, a kiegészítőket nagyobb figyelemmel kell összeválogatni, hiszen ez a hangsúlyos látvány ellopja a produkciót.

Csempepont dzsungel mintás burkolat

Ha márvány, akkor elegancia

A márvány iránti vonzalom múlhatatlannak tűnik. Igen, elsősorban az elegancia, a klasszikus megjelenés miatt választjuk, de lehetünk lázadók is! Variálhatjuk beton vagy fahatású burkolólapokkal. Alkalmazhatjuk kisebb felületen, például csak egy kijelölt falszakaszon, amit ily módon szeretnénk kiemelni.

Csempepont márvány burkolat

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák