Hirdetés

Nincs gáz, van gőz! – Kärcher megoldások a tisztaságért

A Kärcher gőztisztító készülékei a háztartásban található összes baktérium 99,99 %-át elpusztítják. Teszik mindezt vegyszerek nélkül, a pénztárcánkra is figyelemmel – takarékosan, gyorsan és hatékonyan. Számos szempont (ár, funkció, felszereltség stb..) alapján válogathatunk a gőztisztítók közül, s választásunk essen bármelyik termékre, a magas minőségről biztosan nem kell lemondanunk.

A gőz forradalma

Ha egy eszköz használatának kezdete egy történelmi korszak hajnalát jelentette, akkor az jó eséllyel van olyan horderejű, hogy hatékonyan működjön a 21. században, akár háztartási használatra alkalmazva is. Az ipari forradalmat „elindító” gőzgép pont ilyen. Amikor James Watt skót mérnök, feltaláló 1769-ben szabadalmaztatta a találmányt, majd a technológiát a mindennapi életben (mezőgazdaság, vasúti-, vízi közlekedés stb..) is használni kezdték, talán kevesen gondoltak arra, hogy a gőzgép egyszer majd egy olyan területen válik megkerülhetetlen tényezővé, mint a takarítás, tisztítás. Márpedig a Kärcher gőztisztítói éppen ilyenek!

Kärcher gőztisztító

A piacvezető német gyártó folyamatosan nagy hangsúlyt fektet ezeknek a fejlesztésére, aminek köszönhetően a jellegzetes sárga-fekete (prémium termék esetében fehér-fekete) tisztítóeszközök a tökéleteshez nagyon közelítő hatékonyságot biztosítanak a háztartások takarításában, illetve tisztántartásában.

Kärcher gőztisztító

Gyors, alapos, takarékos és környezetbarát

Jó hír, hogy a tökéletes eredményért nem kell 19-re lapot kérni! A Kärcher rögtön 21-et „osztott” a kínálatában, így kiválaszthatjuk a nekünk legmegfelelőbb eszközt vagy eszközöket a gyors és alapos alkalmi tisztításra kifejlesztett, kisméretű kompakt SC 1-től kezdve az összetett tisztítási feladatokat ellátó SC 3 EasyFix Premium-on át a termékcsalád csúcsát képviselő - gőznyomásos vasalóval kínált - SC 5 EasyFix Premium Iron-ig.

Kärcher gőztisztító
Kärcher gőztisztító

A Kärcher 8 pontban foglalta össze gőztisztítóinak előnyeit, úgy mint:

  • A gőz környezetbarát módon tisztít – tisztítószer nélkül és csekély vízfogyasztással.
  • A gőz higiénikusan tisztít – a nehezen hozzáférhető helyeken is.
  • A gőz fáradság nélkül tisztít – nincs szükség súrolásra és polírozásra.
  • A gőz egészségesebben tisztít – nincs szükség tisztítószerekre.
  • A gőz sokoldalúan használható – konyha, fürdőszoba vagy ablakok tisztításához, de vasaláshoz és textilápoláshoz is.
  • Gőzzel idő takarítható meg – hiszen a tisztítás gyorsabb.
  • Gőzzel pénz takarítható meg – hiszen nem szükséges tisztítószer.
  • A gőz nem hagy vízkőmaradványokat, hiszen a gőzfejlesztés mentesíti a vizet az ásványi anyagoktól.

Újdonságok a kínálatban

A Kärcher gőztisztító-kínálatában két vadonatúj terméket is megtalálunk, de a többi is a legmodernebb technológiákat képviseli, hiszen az innovációt prioritásnak tartó gyártó termékeinek mintegy 90 százaléka 5 éves, vagy még annál is fiatalabb fejlesztés.

Érdeklődöm a termékek iránt

Kärcher gőztisztító

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

15 tipp a konyha környezetbarát takarításához

A konyha életünk egyik fontos színtere, itt készítjük az ennivalót, és sok időt töltünk benne, így tisztasága nagyon fontos. Ha már kirepültünk a családi fészkünkből és nincs kéznél ügyes anyukánk, bizony ránk marad a feladat, hogy tisztán tartsuk ezt a teret (is).

6 tipp a fürdőszoba környezetbarát takarításához

Egyszerűen megoldható a fürdőszoba környezetkímélő takarítása. A fürdőszoba, a csempe tisztításához adunk most 6 környezetbarát tippet.

Gömbbe zárt porszívó

Az ünnepek után bizony nem árt egy alapos takarítás. Hogy ne a széthordott tűlevelekről szóljon az egész év, íme a takarító robotok legújabb generációja, ami nem csak intelligens, hanem szép is.

A fürdőszoba takarítása plafontól a lefolyóig - vegyszerrel és nélküle

Beszürkült fuga? Penész? Fénytelen csaptelepek? Hogyan tartsuk újszerű állapotban a fürdőnket?

A tisztaság és a tisztánlátás végett: menő újdonságok a Kärchertől

Van, akinek kifejezetten hobbija a takarítás, és így gyakran él is ennek a szenvedélyének, az emberek döntő többsége azonban jobban szereti mással tölteni a szabadidejét. Amiben nincs különbség közöttük, hogy ha takarításra kerül a sor, azt milyen eszközökkel, mennyi macerával és mennyi idő alatt végzik el. Ezen tényezők között szoros összefüggés mutatható ki, melyeket hatékonyan hangolt finomra a takarítástechnika világpiaci vezetője, a Kärcher.

Tiszta udvar, rendes ház újratöltve: Kärcher megoldások kintre, bentre

Függőleges vagy vízszintes, sarok vagy lépcső, kint vagy bent, szőnyeg vagy padló, csempe vagy üveg – nehéz olyan felületet találni, amelyet nem lehet hatékonyan tisztítani a Kärcher háztartási gépeivel. A tisztítástechnika világpiaci éllovasa több, mint 80 év tapasztalatát gyúrta össze a felhasználói igényekkel, hogy az ennek eredményeként kifejlesztett eszközök használatával időt és energiát takaríthassunk meg a takarítással.

Központi porszívó otthonra – beszerelés, használat, karbantartás

A központi porszívó nem újkeletű találmány, régi, elegáns társasházakban, nagypolgári villákban gyakran alkalmazták. Idővel aztán irodaházakban, középületekben jelent meg inkább, mostanában viszont ismét felfedezték: a modern lakóházakból kiszorulni látszanak a hagyományos készülékek és aki teheti, inkább központi porszívóra vált.