Nincs gáz, van gőz! – Kärcher megoldások a tisztaságért

A Kärcher gőztisztító készülékei a háztartásban található összes baktérium 99,99 %-át elpusztítják. Teszik mindezt vegyszerek nélkül, a pénztárcánkra is figyelemmel – takarékosan, gyorsan és hatékonyan. Számos szempont (ár, funkció, felszereltség stb..) alapján válogathatunk a gőztisztítók közül, s választásunk essen bármelyik termékre, a magas minőségről biztosan nem kell lemondanunk.

A gőz forradalma

Ha egy eszköz használatának kezdete egy történelmi korszak hajnalát jelentette, akkor az jó eséllyel van olyan horderejű, hogy hatékonyan működjön a 21. században, akár háztartási használatra alkalmazva is. Az ipari forradalmat „elindító” gőzgép pont ilyen. Amikor James Watt skót mérnök, feltaláló 1769-ben szabadalmaztatta a találmányt, majd a technológiát a mindennapi életben (mezőgazdaság, vasúti-, vízi közlekedés stb..) is használni kezdték, talán kevesen gondoltak arra, hogy a gőzgép egyszer majd egy olyan területen válik megkerülhetetlen tényezővé, mint a takarítás, tisztítás. Márpedig a Kärcher gőztisztítói éppen ilyenek!

Kärcher gőztisztító

A piacvezető német gyártó folyamatosan nagy hangsúlyt fektet ezeknek a fejlesztésére, aminek köszönhetően a jellegzetes sárga-fekete (prémium termék esetében fehér-fekete) tisztítóeszközök a tökéleteshez nagyon közelítő hatékonyságot biztosítanak a háztartások takarításában, illetve tisztántartásában.

Kärcher gőztisztító

Gyors, alapos, takarékos és környezetbarát

Jó hír, hogy a tökéletes eredményért nem kell 19-re lapot kérni! A Kärcher rögtön 21-et „osztott” a kínálatában, így kiválaszthatjuk a nekünk legmegfelelőbb eszközt vagy eszközöket a gyors és alapos alkalmi tisztításra kifejlesztett, kisméretű kompakt SC 1-től kezdve az összetett tisztítási feladatokat ellátó SC 3 EasyFix Premium-on át a termékcsalád csúcsát képviselő - gőznyomásos vasalóval kínált - SC 5 EasyFix Premium Iron-ig.

Kärcher gőztisztító
Kärcher gőztisztító

A Kärcher 8 pontban foglalta össze gőztisztítóinak előnyeit, úgy mint:

  • A gőz környezetbarát módon tisztít – tisztítószer nélkül és csekély vízfogyasztással.
  • A gőz higiénikusan tisztít – a nehezen hozzáférhető helyeken is.
  • A gőz fáradság nélkül tisztít – nincs szükség súrolásra és polírozásra.
  • A gőz egészségesebben tisztít – nincs szükség tisztítószerekre.
  • A gőz sokoldalúan használható – konyha, fürdőszoba vagy ablakok tisztításához, de vasaláshoz és textilápoláshoz is.
  • Gőzzel idő takarítható meg – hiszen a tisztítás gyorsabb.
  • Gőzzel pénz takarítható meg – hiszen nem szükséges tisztítószer.
  • A gőz nem hagy vízkőmaradványokat, hiszen a gőzfejlesztés mentesíti a vizet az ásványi anyagoktól.

Újdonságok a kínálatban

A Kärcher gőztisztító-kínálatában két vadonatúj terméket is megtalálunk, de a többi is a legmodernebb technológiákat képviseli, hiszen az innovációt prioritásnak tartó gyártó termékeinek mintegy 90 százaléka 5 éves, vagy még annál is fiatalabb fejlesztés.

Érdeklődöm a termékek iránt

Kärcher gőztisztító
Vásárlási listák
További vásárlási listák