Hirdetés

MyDeco 3D lakberendező program

A látványtervkészítés ma már nem igényel komoly kiadásokat, vagy több napos munkát. A Mydeco 3D lakberendező program ingyenes és online használható, tudásában pedig még némelyik fizetős eszközzel is vetekszik.

MyDeco lakberendező szoftver

Kezelése egyszerű, hasonlóan a legtöbb lakberendező, tervező programhoz a tárgyak, elemek "fogd és vidd" módszerrel elhelyezhetőek a térben, mozgathatók, forgathatók. Bútorokból, dekorációkból nagyon nagy a választék, és lehetőség van különböző építő elemeket is - ajtókat, ablakokat, egyedi falakat -  elhelyezni a rajzon.

A tervezett szoba vagy lakrész alakulása a jobb felső sarokban 3D-ben is nyomon követhető, szinte valósághű berendezési látványterv készül. Még  a kamera nézőpontját is beállíthatjuk.

A program használata során kinézhetünk egy már berendezett szobát a sablonkönyvtárból és azt alakíthatjuk át saját ízlésünkre, de akár mi magunk is elkezdhetjük felrajzolni az alapoktól.  Az elkészült látványtervet el is menthetjük.
A másik nagyszerű lehetőség ami elérhető a bútor lakberendezésen kívűl az a színezés, ehhez decorate menü pontot kell kiválasztani a felső menüből, majd slide üzemmódba a nézetet amit a  lap alján találunk.

A program különlegessége még, hogy valós áruházból tölti be a különféle berendezési tárgyakat a költségeket is kiszámítja.Bár nem magyar webáruházakból van a forrás, már ez az előzetes árkalkuláció is sokat segíthet a költséges előzetes felmérésében

Elérés helye: MyDeco
Program nyelve: Angol

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

Floor planner alaprajztervező

A Floor Planner programban lehetőség van az egyéni alaprajz elkészítésére és kiegészítő elemek elhelyezésére.  Az alaprajzon elhelyezhető több fal, ablak, ajtó, berendezési tárgyak. A program kert tervezésre is alkalmas. 

Icovia Design Edition: Otthon pár kattintással

Az Icovia egy könnyen kezelhető, gyors és ingyenes online lakberendező program. Más hasonló programokhoz képest igen nagy elemkönyvtárral rendelkezik, így tulajdonképpen bármilyen szobát berendezhetünk a segítségével.

Színtervezés fotóval egyszerűen

Otthonunk dekorációjának és a textilek színének variálásával könnyen és gyorsan változtathatjuk meg egy-egy szoba hangulatát. A kívánt hangulat elérését elősegítő színek kiválasztásában sokat segíthet ez a könnyen használható színgeneráló program.

Online színtervezés kívül-belül

Otthonunk színeinek megtervezése nem egyszerű feladat. Akár építkezünk, vagy felújítunk, hasznunkra lehet ez az online elérhető program. Lehetőség van regisztráció után saját lakásfotóink színezésére, de az előre elkészített fotók között is sok stílus megtalálható.

Kerttervező 2D-ben

Ezzel az ingyenes online kerttervező programmal 2 dimenziós kerteket tervezhetünk. A programban van lehetőség kész mintákból kiindulni, vagy a kezdetektől tervezni. Nagy előnye, hogy az elkészített terveket akár ki is nyomtathatjuk.

Lakberendezővel vagy nélküle?

Az elmúlt tíz-tizenöt évben egyre elfogadottabbá vált az a gondolat, hogy egy ház vagy lakás belső megtervezéséhez, berendezéséhez, átalakításához lakberendezőhöz forduljunk segítségért.

Okosotthon 46 négyzetméteren

Az Év fürdőszobája pályázat győztes lakberendező párosa, Pongó Kriszta és Magyar Tibor egyik legfrisebb munkája, a tetőtérben kialakított modern, sok szempontból rendhagyó kis lakás tervezése.