Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

MyDeco 3D lakberendező program

A látványtervkészítés ma már nem igényel komoly kiadásokat, vagy több napos munkát. A Mydeco 3D lakberendező program ingyenes és online használható, tudásában pedig még némelyik fizetős eszközzel is vetekszik.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

MyDeco lakberendező szoftver

Kezelése egyszerű, hasonlóan a legtöbb lakberendező, tervező programhoz a tárgyak, elemek "fogd és vidd" módszerrel elhelyezhetőek a térben, mozgathatók, forgathatók. Bútorokból, dekorációkból nagyon nagy a választék, és lehetőség van különböző építő elemeket is - ajtókat, ablakokat, egyedi falakat -  elhelyezni a rajzon.

A tervezett szoba vagy lakrész alakulása a jobb felső sarokban 3D-ben is nyomon követhető, szinte valósághű berendezési látványterv készül. Még  a kamera nézőpontját is beállíthatjuk.

A program használata során kinézhetünk egy már berendezett szobát a sablonkönyvtárból és azt alakíthatjuk át saját ízlésünkre, de akár mi magunk is elkezdhetjük felrajzolni az alapoktól.  Az elkészült látványtervet el is menthetjük.
A másik nagyszerű lehetőség ami elérhető a bútor lakberendezésen kívűl az a színezés, ehhez decorate menü pontot kell kiválasztani a felső menüből, majd slide üzemmódba a nézetet amit a  lap alján találunk.

A program különlegessége még, hogy valós áruházból tölti be a különféle berendezési tárgyakat a költségeket is kiszámítja.Bár nem magyar webáruházakból van a forrás, már ez az előzetes árkalkuláció is sokat segíthet a költséges előzetes felmérésében

Elérés helye: MyDeco
Program nyelve: Angol