Hirdetés

Illatpatronos szárítógép

Az öblítő illata a szárítógép használata után jelentősen csökken. Erre a gondra nyújt megoldást az illatpatronos szárítógép, amely a szárítás során illatosítja a ruhát.

Az öblítő teljesen beburkolja a textilrostokat, filmréteget képez a ruhán, ez a nedvszívó képesség rovására is mehet. A bennük lévő illatanyagok nem hőállók, így jelentősen csökken a ruha illata miközben az a szárítógépben szárad. Felmérések szerint a háziasszonyok túlnyomó többsége számára az illat fontosabb, mint a ruha puhasága. Ezen okok miatt fejlesztette ki a Miele az illatpatronos szárítógépet.

Miele illatpatronos szárítógép

A Miele a híres franciaországi Mane parfümgyártóval közösen olyan illatrendszert alkotott, amellyel a szárítás során illatosíthatók a ruhák. A világon egyedülálló szárítógépekben a szálszűrőbe helyezhető illatpatronnak köszönhetően a szárítás után illatos lesz a ruha.

Háromféle illat közül választhatunk:

  • a „Cocoon” a jótékony harmónia és a tisztaság,
  • az „Aqua” a felejthetetlen, friss tenger,
  • a „Nature” pedig az érintetlen természet illatát varázsolja az otthonunkba.

Miele illatpatronos szárítógép

Az illatpatront a szárítógép ajtajában lévő szálszűrőben található, speciális tartóba kell helyezni. A patron csavarásával beállítható az illat intenzitása. Egy patron körülbelül 50 szárításra elég, és mivel a patron átlátszó, szemmel követhetjük, mennyi illatanyag van még benne.

A szárítás során a patron mellett folyamatosan kering a levegő, így az illat egyenletesen oszlik el a ruhákban, és akár négy héten át frissen és illatosan tartja azokat. Eközben a Miele szárítógépek kíméletes szárítási technológiája, a méhsejtcellás dob miatt a ruhákat puhán vehetjük ki az illatpatronos szárítógépből.

Forrás: Miele Magyarország

 | 
Kapcsolódó cikkek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Vásárlási listák
További vásárlási listák