Hirdetés

Különleges radiátorok a szobában

A szobai radiátor amellett, hogy fűti otthonunkat belsőépítészeti szerepe is van: érdekes formájával, egyedi burkolólemezzel vagy épp színes háttérvilágítással különleges hangulatot biztosít szobánkban.

Nyolcféle szobai radiátor szerepel a palettán, mindegyik szabadon választott méretben készül. Létezik hagyományos vízszintes és függőleges – fűtőfal – kialakítás is. Magas minőségi követelményeknek megfelelő acél alapanyagból készülnek, bármilyen színben rendelhetők. Hasonlóan a fürdőszobai radiátorokhoz, egyes típusok elektromos árammal is működnek. Készülhetnek egy- vagy kétsoros kivitelben és konvektorlemezes változatban is.

Fűtőfalnak azokat a radiátorokat nevezzük, amelyek jellemzően magasak és keskenyek. Elsősorban előszobákban – akár fogasként –, közlekedő helyiségekben, folyosókon, lépcsőházakban népszerű, de bárhol hasznos lehet ez a fajta kialakítás.

Különleges radiátorok a szobában

Metrum

A BM típusjelű Metrum lapos csöves radiátorok magas belsőépítészeti igényeknek is megfelelnek. Ablak elé is elhelyezhetők, mert átengedik a fényt.

Különleges radiátorok a szobában

Vízterük kicsi, ezért gyorsan a reagálnak. A hőleadás jelentős része hősugárzással történik, ezzel növeli a komfortérzetünket. Könnyen tisztítható, így kifejezetten ajánlható egészségügyi- és gyermekintézményekbe. Egy- és kétsoros változatban is kapható, választható osztástávolsággal és lamellamérettel, számos csatlakozási lehetőséggel és beépített szelepes változatban is készülnek.

Különleges radiátorok a szobában_metrum_2soros

Fókusz

A Fókusz panelradiátor a legnagyobb számban gyártott lakótéri modellcsalád. Sima felülete, modern, esztétikus megjelenése kiváló fűtéstechnikai es áramlástechnikai tulajdonságokkal párosul.

Különleges radiátorok a szobában

A radiátorok egy és kétsoros kivitelben, sima és konvektorlemezes változatban készülnek, számos csatlakozási lehetőseggel, beépített szelepes kivitelben is. A radiátor háta mögött található „harmónika” lemezt nevezzük konvektorlemeznek is. A konvektorlemezt ráhegesztik a radiátorra, így – bár nem kering benne víz – jelentősen megnöveli a hőleadó felületet, így ezzel növeli a radiátor teljesítményét. A Betatherm Kft. Fókusz radiátorcsaládjánál lehetőség van a konvektorlemez magasságának pontos megválasztására az ideális teljesítményérték eléréséhez.

Különleges radiátorok a szobában

Megkülönböztetünk H típusjellel vízszintes es V típusjellel függőleges beépítési módokat.

Fókusz H szobai radiátor díszráccsal

Mátrix - egyedi burkolólemezzel

A Mátrix radiátorcsalád tagjai különleges formákban és színekben új lehetőséget teremtenek a lakberendezők és épületgépészek számára.

Mátrix szobai radiátorok egyedi burkolólemezzelMátrix szobai radiátorok egyedi burkolólemezzel

Mátrix szobai radiátorok egyedi burkolólemezzel

A különleges nyomdai eljárással kivitelezett képek, vagy a strukturális hatású burkolatok egyedi igények szerint készülhetnek, és önálló műalkotásként illeszkednek a környezetbe.

Mátrix szobai radiátorok egyedi burkolólemezzelMátrix szobai radiátorok egyedi burkolólemezzel

Mátrix szobai radiátorok egyedi burkolólemezzel

Opcionálisan minden modell felszerelhető kiegészítő tartókkal, vagy fogassal és változtatható színű háttér megvilágítással, ami utolérhetetlen hangulatot képes varázsolni a lakótérbe.

Mátrix szobai radiátorok háttérvilágítássalMátrix szobai radiátorok háttérvilágítással

Mátrix szobai radiátorok háttérvilágítással

Fürdőszobai radiátorokat bemutató írásunk.

Forrás: http://www.betatherm.hu/

Quantum fűtőfal V szobai radiátor

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Okosotthon 46 négyzetméteren

Az Év fürdőszobája pályázat győztes lakberendező párosa, Pongó Kriszta és Magyar Tibor egyik legfrisebb munkája, a tetőtérben kialakított modern, sok szempontból rendhagyó kis lakás tervezése.

“A maximumot kihozni a tervezésből, csak az ügyféllel együtt lehet” – beszélgetés Zámbó Tímea építészmérnök, belsőépítésszel, az Év fürdőszobája pályázat díjazottjával

Természetközeliség, a külső és belső terek határainak feszegetése, a hagyományos funkciók továbbgondolása, mindez kreatív formavilággal, igényes és harmonikus megjelenéssel. Ha röviden akarnánk összefoglalni, ez jellemezné legjobban Zámbó Tímea munkáit, aki formabontó megoldásokat is szívesen alkalmaz terveiben.

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Mezítláb a Párisi udvarban - KROKI stúdió

Virtuális túra a felújított Párisi udvarban kialakított, ötcsillagos hotel fürdőszobáiban

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Pataktól a jakuzziig – Beszélgetés Ács Erzsébettel és Kiszely Beátával

Beszélgetés Ács Erzsébettel, a LOSZ elnökével és Kiszely Beátával, a 2019 Év lakberendezőjével.

Irányt mutatni a bőség zavarában: álomfürdőszoba győztes kivitelben - Interjú Az év fürdőszobája 2020 pályázat első helyezett tervezőpárosával

52 látványterv közül választotta ki a szakmai zsűri Az év fürdőszobája 2020 pályázat legjobbjait. A Homeinfo és a Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt megmérettetésen Pongó Kriszta és Magyar Tibor végzett az első helyen.

Az eklektikus, a bohém, a japandi és a többiek – Lakberendezési trend prognózis 2020-ra

Itt az ideje túllépnünk a tiszta stílusokon, hozzászoknunk a szokatlan, ám nagyon is kellemesnek nevezhető megoldásokhoz és üdvözölni néhány rég elfeledett motívumot. Mi az év Pantone színe és melyek a legnépszerűbb tónusok mellette? Mutatjuk, hogy mi vár ránk 2020-ban a lakberendezésben.

Betatherm: itthon is erősödik a külföldön már befutott radiátor-gyártó

A nemzetközi sikerek után a hazai piacra is fokozott figyelmet fordít a Betatherm, így a miskolci cég saját fejlesztésű radiátorai itthon is egyre népszerűbbek.