Hirdetés

Különleges radiátorok a szobában

A szobai radiátor amellett, hogy fűti otthonunkat belsőépítészeti szerepe is van: érdekes formájával, egyedi burkolólemezzel vagy épp színes háttérvilágítással különleges hangulatot biztosít szobánkban.

Nyolcféle szobai radiátor szerepel a palettán, mindegyik szabadon választott méretben készül. Létezik hagyományos vízszintes és függőleges – fűtőfal – kialakítás is. Magas minőségi követelményeknek megfelelő acél alapanyagból készülnek, bármilyen színben rendelhetők. Hasonlóan a fürdőszobai radiátorokhoz, egyes típusok elektromos árammal is működnek. Készülhetnek egy- vagy kétsoros kivitelben és konvektorlemezes változatban is.

Fűtőfalnak azokat a radiátorokat nevezzük, amelyek jellemzően magasak és keskenyek. Elsősorban előszobákban – akár fogasként –, közlekedő helyiségekben, folyosókon, lépcsőházakban népszerű, de bárhol hasznos lehet ez a fajta kialakítás.

Különleges radiátorok a szobában

Metrum

A BM típusjelű Metrum lapos csöves radiátorok magas belsőépítészeti igényeknek is megfelelnek. Ablak elé is elhelyezhetők, mert átengedik a fényt.

Különleges radiátorok a szobában

Vízterük kicsi, ezért gyorsan a reagálnak. A hőleadás jelentős része hősugárzással történik, ezzel növeli a komfortérzetünket. Könnyen tisztítható, így kifejezetten ajánlható egészségügyi- és gyermekintézményekbe. Egy- és kétsoros változatban is kapható, választható osztástávolsággal és lamellamérettel, számos csatlakozási lehetőséggel és beépített szelepes változatban is készülnek.

Különleges radiátorok a szobában_metrum_2soros

Fókusz

A Fókusz panelradiátor a legnagyobb számban gyártott lakótéri modellcsalád. Sima felülete, modern, esztétikus megjelenése kiváló fűtéstechnikai es áramlástechnikai tulajdonságokkal párosul.

Különleges radiátorok a szobában

A radiátorok egy és kétsoros kivitelben, sima és konvektorlemezes változatban készülnek, számos csatlakozási lehetőseggel, beépített szelepes kivitelben is. A radiátor háta mögött található „harmónika” lemezt nevezzük konvektorlemeznek is. A konvektorlemezt ráhegesztik a radiátorra, így – bár nem kering benne víz – jelentősen megnöveli a hőleadó felületet, így ezzel növeli a radiátor teljesítményét. A Betatherm Kft. Fókusz radiátorcsaládjánál lehetőség van a konvektorlemez magasságának pontos megválasztására az ideális teljesítményérték eléréséhez.

Különleges radiátorok a szobában

Megkülönböztetünk H típusjellel vízszintes es V típusjellel függőleges beépítési módokat.

Fókusz H szobai radiátor díszráccsal

Mátrix - egyedi burkolólemezzel

A Mátrix radiátorcsalád tagjai különleges formákban és színekben új lehetőséget teremtenek a lakberendezők és épületgépészek számára.

Mátrix szobai radiátorok egyedi burkolólemezzelMátrix szobai radiátorok egyedi burkolólemezzel

Mátrix szobai radiátorok egyedi burkolólemezzel

A különleges nyomdai eljárással kivitelezett képek, vagy a strukturális hatású burkolatok egyedi igények szerint készülhetnek, és önálló műalkotásként illeszkednek a környezetbe.

Mátrix szobai radiátorok egyedi burkolólemezzelMátrix szobai radiátorok egyedi burkolólemezzel

Mátrix szobai radiátorok egyedi burkolólemezzel

Opcionálisan minden modell felszerelhető kiegészítő tartókkal, vagy fogassal és változtatható színű háttér megvilágítással, ami utolérhetetlen hangulatot képes varázsolni a lakótérbe.

Mátrix szobai radiátorok háttérvilágítássalMátrix szobai radiátorok háttérvilágítással

Mátrix szobai radiátorok háttérvilágítással

Fürdőszobai radiátorokat bemutató írásunk.

Forrás: http://www.betatherm.hu/

Quantum fűtőfal V szobai radiátor

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Az eklektikus, a bohém, a japandi és a többiek – Lakberendezési trend prognózis 2020-ra

Itt az ideje túllépnünk a tiszta stílusokon, hozzászoknunk a szokatlan, ám nagyon is kellemesnek nevezhető megoldásokhoz és üdvözölni néhány rég elfeledett motívumot. Mi az év Pantone színe és melyek a legnépszerűbb tónusok mellette? Mutatjuk, hogy mi vár ránk 2020-ban a lakberendezésben.

Betatherm: itthon is erősödik a külföldön már befutott radiátor-gyártó

A nemzetközi sikerek után a hazai piacra is fokozott figyelmet fordít a Betatherm, így a miskolci cég saját fejlesztésű radiátorai itthon is egyre népszerűbbek.

Családi ház felújítása 3. rész – A fűtésrendszer korszerűsítése

„Aki olyan mértékű felújításra szánja el magát, mint mi, legjobb, ha a fűtésrendszert egy alapos újragondolásnak veti alá.” Személyes tapasztalatok egy - többé-kevésbé - saját kezűleg végzett felújításról.

Modern kis lakás rengeteg tárolóval – A lakberendező tanácsai egy átalakítás kapcsán

Hogyan lehet megvalósítani a minimál stílus irányelveit 33 négyzetméteren? Rengeteg tárolóval! Tanácsok a lakberendezőtől.

Üzlettervezés mesterfokon: hangulatos és egyedi butik enteriőr

A belső tér praktikus kialakítása, a megfelelő hangulat megteremtése, mely számos egyéb szempont mellett a vásárlást is ösztönzi, az egyik legfontosabb momentuma egy új üzlet megnyitásának. A részletekbe avat be Vermes Dóri, tervező.

Milyen radiátort válasszunk a fürdőszobába?

A fürdőszoba temperálása részben kényelmi, részben pedig technikai szempontból elengedhetetlen, hiszen a helyiségben keletkező nedvesség felszárításának ez is egy lehetséges módja. Ezek a radiátorok azonban sok szempontból különböznek a szobákban használatos társaiktól.

Egyedi és modern belső terek sok üveggel

Az üveg ma már ugyanolyan nélkülözhetetlen eleme az építészetnek, belsőépítészetnek, mint a tégla, a beton, vagy a különféle faanyagok.

Lakberendezés és otthon dekoráció mesterfokon

A lakás berendezésének legizgalmasabb fázisa, amikor a hangulatát, személyes jellegét meghatározó elemek, a tapéták, lakástextilek, kisbútorok és a dekoráció átgondolására kerül sor. Hiszen ezektől kapja meg valódi arculatát, így lesz otthonos. Hol és hogyan találhatunk rá ezekre a fontos kellékekre?

Megbízható gyártótól válasszunk nyílászárót!

Számos, keserves tapasztalat mutatja, hogy a címadó mondat nem minden esetben evidencia. Pedig éppen a nyílászárók és az ezekhez kapcsolódó kiegészítők tipikusan azon termékek körébe tartoznak, melyeket nem áll szándékunkban sűrűn cserélgetni. A minőségért pedig érdemes alaposan körülnézni a kínálatban.