Ajtócsengők a 21. század stílusában

Homeinfo Iroda

Ha alaposan belegondolunk, hosszasan tudnánk sorolni, milyen lenne a megfelelő ajtócsengő. Nem túl halk, nem túl hangos, kellemes tónusú, esetleg dallamos, ne csak a lakásban, hanem a kertben vagy a garázsban is érjen utol minket, lehetne jelzőfénye és legyen tartós.

 
A fenti felsorolás persze nem teljeskörű, hiszen mindenki számára más és más szempontok fontosak, azonban az biztos, hogy a változó életformának, életstílusnak a hagyományos megoldások egyre kevésbé felelnek meg. A Honeywell új generációs ajtócsengői tökéletesen eleget tesznek a modern elvárásoknak.

Honeywell ajtócsengő

Honeywell ajtócsengő 

3-as sorozat – egyszerű, sokoldalú, megbízható

Egyszerűségben és hatékonyságban felülmúlhatatlan, sokoldalúan használható vezeték nélküli csengő, mely könnyen telepíthető. Hordozható elemes, valamint dugaljba dugható változatok között választhatunk, melyek közül mindegyik vezeték nélküli nyomógombos kivitelben kapható. Ez a típus 4, illetve 6 kiváló minőségű csengődallammal működik, 80-84 dB maximális hangerővel, ami akár 60-80 méterre is hallható. Vezeték nélküli hatótávolsága akár 150 méter is lehet nyílt térben. Az erős LED fényjelzés csendes vagy zajos környezetben jelzi, ha vendég érkezett. Az akkumlátor élettartama és a garancia 2 év.

Honeywell ajtócsengő 

5-ös sorozat – stílusos, kompakt, letisztult

Elegáns, kompakt méretű, trendi vezeték nélküli kapucsengő, lenyűgöző funkciókkal és fantasztikus hangminőséggel, a családi otthonok hétköznapjainak hasznos társa. Hordozható vagy dugaljba dugható kivitelben érhető el. A nyílt térben 150 méter vezeték nélküli hatótávolság, a 6 féle csengődallam és a legalább 80 méterre hallható, 84 dB maximális hangerő kényelmes használatot tesznek lehetővé. Ehhez járul a digitális erősítő és a hangszóró, melyek tiszta hangzást biztosítanak. Az alvó és néma üzemmód, a diszkrét Halo keretfény, valamint a LED fényjelzések a zajos vagy csendes környezetben praktikusak, jelzik, ha vendég érkezik.

A Halo keretfény színét mi választhatjuk ki a gyárilag elérhető hét színből, így az biztos, hogy harmonikusan illeszkedik majd otthonunk színvilágába. Az elem élettartama és a garancia ennél a típusnál is 2 év.

 Honeywell ajtócsengő

9-es sorozat – rugalmas, kivételes, látványos

Egyetlen vendégünket vagy látogatónkat sem fogjuk többé elmulasztani ezzel a különleges kapucsengővel, mely a Honeywell Activ LinkTM technológiájának köszönhetően a teljes nyugalmat kínálja. Nyílt térben 200 méter vezeték nélküli hatótávolsággal is tökéletesen és precízen működik, 8 dallama pedig akár 100 méterről is hallható, hála a digitális erősítőnek és a tiszta hangzást biztosító hangszórónak. Diszkrét Halo keretfénnyel és erős LED fényjelzéssel, valamint alvó és néma üzemmóddal gondoskodik a zavartalan pihenésről. Különlegessége, hogy átjátszóként is üzemel, azaz egy második csengő hozzáadásával a hatótávolság megnövelhető, nyílt terepen akár 400 méter is lehet. Egyéni igényeink szerint zajszűrővel ellátott micro USB kábellel is üzemeltethető. Az elem élettartama akár 5 év is lehet, garanciája 2 év.

Honeywell ajtócsengő

A Honeywell ActivLink technológia lehetővé teszi, hogy egy csengőhöz több nyomógombot is párosítsunk, így nem csupán a bejáratnál, hanem a hátsó kapunál is használható. Mivel a csengő hordozható, ha éppen a garázsban vagy a műhelyben tartózkodunk, akkor is azonnal értesülünk látogatónk érkezéséről. A rendszer az intelligens kiegészítők segítségével, mint az ajtó- és ablaknyitás érzékelő figyelmeztet, ha kinyitnak egy nyílászárót és ez praktikus abban az esetben is, ha gyermekünk éppen kiszaladt a teraszra. A mozgásérzékelő már megérkezésük előtt figyelmeztet vendégeinkre.

Honeywell ajtócsengő

 

Honeywell

Kapcsolódó cikkek

Gáz van a szénmonoxid-riasztók körül

Joggal elvárható, hogy a mai mikroelektronikai fejlettség mellett megbízható szenzorok, illetve riasztók álljanak rendelkezésre. Nem csalódunk, ha körülnézünk a CO-vészjelző piacon, ránézésre kellemes a választék. A helyzet azonban kicsit sem megnyugtató.

Vigyázz, kész, tűz!

Lakásfelújítások során az ablakcsere általában a lista élén szerepel. A régi rossz fa ablakokat igyekszik mindenki eltüntetni, hiszen sokan ódivatúnak tartják, potyog belőle a gitt és “amúgy is, senki nem rakat már fa ablakot a házára” mondattal meg is fejeljük az egészet. Pedig szakértők állnak ki ezek mellett az ablakok mellett, s nem is tudjuk, hogy néha az életünket köszönhetjük nekik.

„Okosítsa” fűtését zónaszabályozással - Spóroljon komfortosan

Az otthon elfogyasztott energia közel 80%-át a fűtés és a meleg-víz előállítására használjuk fel, így a legnagyobb megtakarítás a fűtési költségek csökkentésével érhető el.

Előzzük meg a bajt Honeywell szén-monoxid vészjelzővel!

A szén-monoxid (CO) nem véletlenül kapta a néma gyilkos jelzőt – színtelen, szagtalan, emberre és állatra egyaránt veszélyes, mely az otthonunkban is megtalálható számos berendezésből a lakótér levegőjébe kerülhet. Megfelelő vészjelzővel gondoskodjunk róla, hogy amennyiben baj történik arról időben értesüljünk!

Energiatakarékosság “okosan”, zónaszabályozással

Az otthon elfogyasztott energia közel 80%-át fűtésre és a meleg víz előállítására használjuk fel, így a legnagyobb megtakarítást fűtési költségünk csökkentésével érhetjük el. Ebben a tökéletes kényelmet a Honeywell evohome rendszer és a Total Connect Comfort szolgáltatás nyújtja.

Biztonságos otthon tűzjelző készülékkel

Az otthonokban keletkező tüzet és az ezzel járó személyi sérülést, valamint anyagi kárt az egyik leginkább fenyegető problémaként élik meg a tulajdonosok. Sajnos évről évre előfordulnak tűzesetek és némelyik súlyos veszteségekkel végződik. A megelőzésről a Honeywell megbízható füstérzékelőjével gondoskodhatunk.

Az 5 másodperces trükk - A leggyakoribb zárfeltöréses módszerek

Szinte már fel sem kapjuk a fejünket, ha egy-egy betörésről kapunk hírt, egészen addig, amíg nem a saját értékeinket látjuk veszélyben. Pedig ha ismerjük a betörők módszereit, védekezni is könnyebben tudunk ellenük.

Ajtócsengők a 21. század stílusában

Ha alaposan belegondolunk, biztos, hogy hosszasan tudnánk sorolni, milyen lenne az ideális ajtócsengő. Nem túl halk, nem túl hangos, kellemes tónusú, esetleg dallamos. Ne csak a belső terekben, hanem a kertben vagy a garázsban is érjen utol minket, lehetne jelzőfénye és feltétlenül legyen tartós.

Intelligencia drótok nélkül

Egy új otthon építése vagy felújítása jó alkalom arra, hogy a munkálatokkal együtt kiépítsük az intelligens rendszert. De mit tegyenek azok, akik már kifestettek, berendezkedtek, majd a fotelben pihenve döbbennek rá, hogy valójában egy intelligens otthont szeretnének?

Önnek ajánljuk
Álmennyezet tudástár