Hirdetés

Trendi térelválasztás kint és bent

Mivel a kültér és beltér az elmúlt években egyre közelebb kerültek egymáshoz, a lakberendezés és a kertrendezés trendjei összeolvadóban vannak, előkelőbb szerepet kaphatnak a mindkét helyen megoldásként szolgáló termékek.

A Nortene panel rendszere, modularitásával, exkluzív megjelenésével, trendi színeivel és kezelést nem igénylő anyagaival mindenki számára nagyszerűválasztás lehet. Ezek a polipropilén panelek a teljes keretrendszerrel együtt, jelenleg 3 mintával és 3 színvariációban szerezhetők be a spanyol gyártó jóvoltából. Ezek közül még mindig az elmúlt évek nagy kedvenc antracit szürkéje a legnépszerűbb, de egyre többen választanak elegáns fehéret, vagy természetközeli barnát is.

Nortene térelválasztó

Egyedi, mozaikos mintázatával modernebb, apácarácsos típussal klasszikusabb térhatárolást valósíthatunk meg otthonunkban, kertünkben.

Nortene térelválasztó

Az alumínium oszloprendszer és a rögzítést segítő talpakkal egységgé áll össze a kívánt hosszban és magasságban, ami jelenleg maximum 215 cm álló kivitelt jelent. Sorolva szakaszosan javasolt alkalmazni, kritikusan szélnek kitett területeken szerencsésebb megoldás a kisebb szakaszokban történő telepítés.Az oszlopok nútrendszere biztosítja a derékszögben történő elhelyezés lehetőségét is.

A teljes rendszer méretre szabható, és utólag is telepíthető, így nem szükséges már a tervezés szakaszában beütemezni, sok kész, vagy megújulni kész otthon részévé válhat ez a nagyszerű megoldás.

Nortene térelválasztó

A Mosaic, Privat és Classic fantázianévre hallgató paneltípusok azok kedvence is lehet, akik megunták a ciklikusan vissza-visszatérő felületkezelési munkákat a kertjükben. A rendszer nem igényel utólagos festést, mivel anyagukban színezettek, illetve az oszlopok porfestett alumínium kivitelűek.

Nortene térelválasztó

Elegáns, letisztult megjelenésüknek köszönhetően mind funkcionálisan, mind dekorációs céllal éke lehet annak a lakó- vagy kertrésznek, ahol szeretnénk némi intimitást adni az egybefüggő tereknek.

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák