Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Teraszburkolat tapasztalatok, teraszburkolat vélemények, teraszburkolat ötletek, teraszburkolat cégek, teraszburkolat képek, teraszburkolat tippek

teraszburkolat cikkek

Külső terek, teraszok burkolása – Tartós, hosszútávú megoldás csak a legjobb minőségű anyagokkal érhető el

Lépésről lépésre bemutatjuk, milyen szempontokra kell odafigyelni, mihez ragaszkodjunk feltétlenül, amikor kültéri burkolásba kezdünk, hogy a végeredmény ne rövid időn belül jelentkező bosszúsággal járjon, hanem azzal a megelégedettséggel, amit a teraszunk burkolatának hosszú távú megoldása nyújthat.

Lehet még vékonyabb? – Burkolólap különlegességek kültérre

Amikor azt gondoljuk, hogy mindent láttunk már, ha kültéri burkolólapokról van szó, akkor még mindig érhetnek meglepetések. Ez pedig nem más mint a 20 mm vékonyságú gres lap, mellyel a teraszon, kertben gyönyörűen burkolt és tartós felületeket kaphatunk.

Váltsunk WPC-re! Milyen előnyökkel szolgál ez a burkolat?

Sokan látták, de kevesen ismerik igazán közelről a kültéri burkolatoknak ezt az új típusát. Milyen tulajdonságit érdemes megismernünk és melyek az ideális alkalmazási területei? Bemutatjuk a WPC-t.

Ragyogó tisztaság kültéren is – okosvezérléssel

A tavaszi idő beköszöntével a teraszok, kerti utak, kültéri burkolatok tisztítása nem tűr tovább halasztást. Ahhoz, hogy az eredmény kifogástalan és tartós legyen, a legjobb eszközöket ajánlott választanunk a munkához. Megmutatjuk, hogyan segít ebben a Kärcher egyik újdonsága.

Élet a zöldben – Otthon a kertben

A kerti élet ma már sokkal többet jelent, mint a teraszon elszórt néhány étkező bútor vagy napágyak sora a medence mellett. A nagy ötlet a különféle „kerti szobák” kialakítása, melyek ugyanazt a kényelmet és otthonosságot adják a falakon kívül is, mint a házunkban.

Látványos és tartós teraszfelújítás, új burkolattal

A felfagyott, töredezett teraszburkolat nem csak a látványt teszi tönkre, de balesetveszélyes is lehet. Ha tartós és látványos megújulást szeretnénk, gondosan válasszuk ki az új burkolatot és figyeljünk a lerakásánál is. Mutatjuk, hogy mi lehet a legjobb választás.

Hidegburkolatok teraszra, erkélyre

A terasz, de akár egy kisebb méretű erkély is lehet a belső terek meghosszabbítása. Éppen ezért érdemes némi egységet képeznie a nappalival, vagy a konyhával, étkezővel, attól függően, hogy honnan, hova nyílik.

Kültéri fafelületek kezelése

Kültéren, a teraszon, kertben számos olyan fából készült kiegészítő és építészeti elem található, melyek igénylik a rendszeres ápolást. Ilyenek például a pergolák szerkezetei, a növényfuttató vagy apácarácsok, a kerti fabútorok, korlátok, lépcsők, fa teraszburkolatok, de a kerti szerszámtároló faház is ezek közé tartozik. Sajnos a megfelelő ápolószerek mellőzésével ezek a felületek elrepednek, színüket vesztik, korhadnak és kevésbé jól reagálnak az időjárás viszontagságaira.

További cikkek teraszburkolat témában

teraszburkolat képek

Trópusi fa teraszburkolat

Exotic Wood

Trópusi fa teraszburkolat

Exotic Wood

Családi ház homlokzata

SzeRaKo Csoport Építésziroda

Természetes kővel burkolt terasz

Antique Stone
További képek teraszburkolat témában