Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Sötét tapasztalatok, sötét vélemények, sötét ötletek, sötét cégek, sötét képek, sötét tippek

sötét cikkek

Dizájnos kandallók a hideg estékre

Egyre népszerűbbek a hangulatos élőtüzes vagy éppen csak látványelemként a tüzet megjelenítő kandallók, amelyek a hidegebb hónapokban, a sötét téli estéken hasznosak és kellemesek is egyszerre. De hogyan kezdjünk hozzá, ha otthonunkba szeretnénk csempészni ezt a hangulatot? A MATERIX Építőanyag-szakkereskedések szakértői adnak tippet a könnyebb eligazodáshoz és választáshoz.

Tervezzünk velük előre! Villanykapcsolók, konnektorok

Sajnos mindig utólag derül ki, hogy nincs elég konnektorunk és a kapcsoló sincs ideális helyen. Mi a következmény? Tengernyi hosszabbító és tapogatózás a sötétben. Átgondolt tervezéssel mindezt megelőzhetjük, és ha már választunk, válasszunk esztétikus és egységes megjelenésű kapcsolókat.

Beltéri árnyékolás: stílus és funkcionalitás a lakberendezésben

A beltéri árnyékolás hosszú múltra tekint vissza, de napjainkban a funkcionalitás, a termékek megjelenése és típuskínálata bőven meghaladja a hagyományos sötétítő függönyöket. Sok épület esetében a külső árnyékoló alkalmazása nem lehetséges, vagy nehézkes, ilyenkor pedig érdemes egy minőségi beltéri textilárnyékoló rendszert alkalmazni. Fedezze fel a beltéri árnyékolás lehetőségeit, amelyek nemcsak a praktikumot, hanem a lakberendezési stílust is kiegészítik!

Elsőre furcsa, de létezik: fény az éjszakában, a pihentető alvásért. Az éjszakai irányfény értékes segítséget nyújthat

Hogy napközben, a munkával, tanulással, bármilyen fizikai és/vagy szellemi tevékenységgel töltött időt milyen minőségben éljük meg, nagyban függ attól, hogy előtte milyen volt az éjszakánk.

Cseregyanús tetőtéri ablakok – ROTO akció

A sötétebb őszi hónapokban beáradó napfény kellemes melegséggel tölti meg a szobát. A tél beköszöntével azonban felbukkanhatnak váratlan meglepetések, ha nem a megfelelően szigetelt tetőtéri ablakokat használjuk. Érdemes még a hideg idő előtt átvizsgálnunk ablakainkat, és felkészülnünk egy esetleges cserére.

Lakástextíliákkal harmonikussá és dekoratívvá varázsolhatjuk a tereket – Válasszunk jól!

A jól ismert funkciókon túl a lakástextíliák – függönyök, szőnyegek, huzatok, kárpitok, terítők – dekorációs, sőt, térformáló szerepet is betöltenek. A tökéletes eredményhez azonban számos szempontot kell figyelembe vennünk, majd a végén a megfelelő textíliát választanunk.

Belső árnyékolás egyszerűen, készfüggönnyel

A függöny belső tereink egyik meghatározó eleme, több szerepben is helyt kell állnia: dekorál, takar, ha szükséges, árnyékol és harmóniában tartja az enteriőrt.

Álmennyezet trükkök 2. rész – Fény mennyezetek

Ha szeretnénk valami fényűző, szemkápráztató dolgot létrehozni otthonunkban a fejünk fölé, de nem kívánjuk a lakályos belterünket ténylegesen összefüggő álmennyezettel befedni, akkor is létezik esztétikus, kisebb felhajtással járó megoldás.

Tavaszi függönyök

Újra vannak magyar tervezésű függönyök a hazai piacon. Elkészült a Gardénia textiltervező pályázatán nyertes kollekció.

További cikkek sötét témában

sötét képek

Sötét színű beton tetőcserepek

Terrán

Redőny garázskapu sötét színben

Hörmann

Sorház sötét színű beton tetőcserepekkel

Terrán
További képek sötét témában
További videók sötét témában

sötét vásárlási listák

Ajtók moderntől a minimálig!
Ajtók moderntől a minimálig!
142 520 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Smooth Black & Brown
Smooth Black & Brown
1 383 750 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák sötét témában