Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Polisztirol szigetel��s tapasztalatok, polisztirol szigetel��s vélemények, polisztirol szigetel��s ötletek, polisztirol szigetel��s cégek, polisztirol szigetel��s képek, polisztirol szigetel��s tippek

polisztirol szigetel��s cikkek

Tető – Minden, amit a tetővel kapcsolatban tudnunk kell

A tető az épület egyik fontos teherhordó szerkezete, épsége, megfelelő stabilitása éppen ezért kulcskérdés. Az épülethez illő formát és kialakítást, a tetőfedés típusát, anyagát, színvilágát a tervezés során kell meghatározni, majd a kivitelezésnél - minden részletre kiterjedően - szakszerűen végigvinni. A cél, a tető évtizedekig tartó időtállósága és nem utolsósorban esztétikája.

Hideg- és melegburkolatok, burkolás kül- és beltéren – Burkolóanyagok kiválasztása, fektetése, karbantartása

A különféle burkolatokkal külső és belső tereink padló- és falfelületeit óvhatjuk, valamint helyiségeink „ruházatát” alakíthatjuk ki. Nem mindegy azonban, hogy az adott tér funkciójához, stílusához milyen típusú burkolatot választunk és azt milyen technikával rögzítjük, visszük fel az adott felületre.

Milyen kihívásokkal nézünk most szembe? Hogyan spóroljunk nagyot a rezsiszámlán?

Egy átlagos magyar családi ház esetében a falakon keresztül 30-40%, a tetőn át 20-30%, a nyílászárókon keresztül 15-25%, a padlón 10-15% hő távozik. Hőszigeteléssel jelentősen javíthatunk ezen a helyzeten és növelhetjük otthonunk hőmegtartó képességét.

A hőszigetelő rendszerek új generációja: PIR hőszigetelés

A jól ismert és leggyakrabban használt hőszigetelésekhez képest a PIR rendszer több olyan problémára is megoldást kínál, melyekre elődei nem voltak alkalmasak.

További cikkek polisztirol szigetel��s témában