Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Led tapasztalatok, led vélemények, led ötletek, led cégek, led képek, led tippek

led cikkek

Így válassz lámpát!

Sokan nem is gondolnák mennyire fontos, hogy mi és hogyan világít otthon! Pedig a komfortérzetünk egyik legmeghatározóbb eleme, mégis nehéz jól megtervezni, de legalább könnyű elrontani! Ha egy pár fontos alapelvet tudsz és betartasz, már nem nagyon lőhetsz mellé. Ezeket gyűjtöttem most össze nektek ebben a cikkben.

Modern stílusú lakást szeretnél? Így csináld!

Ismerd meg a modern lakberendezési stílus alapelveit, stílusjegyeit, és tervezd meg profin és tudatosan az otthonodat, már az első lépésektől.

LED világítási rendszer – ahogy a profik csinálják

Az elmúlt években rengetegen cserélték le a hagyományos izzóikat LED-es fényforrásra elsősorban energiatakarékossági okokból és egyre többen kezdik felismerni a LED szalagok használatából adódó előnyöket, melyeket nemcsak a praktikum és a takarékos üzemeltetés, hanem az esztétikus megjelenési és felhasználási lehetőségek is elősegítenek.

Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

„Ha tavasz, akkor irány a kert!” - Ahogy közeledik a jó idő minden kertes házban élő fejében megfordul ez a gondolat. Legyen szó egy teljesen új kert beépítéséről, esetleg néhány kisebb udvari felújítás megvalósításáról, vagy csak a téli hideg okozta károk javításáról, a kertépítés mindenképp a tavaszi időszak egyik fő feladata. Elsőre egyszerű beruházásnak tűnik? Ha ellátogat a Leier Kaiserstein bemutatóterembe, akár tényleg az is lehet!

További cikkek led témában

led képek

Fehér mennyezeti lámpák

Ambi Light Kft.

Hangulatos mennyezeti lámpa

Ambi Light Kft.

Üzletekből, otthonra

Fénycentrum

Sínes rendszerek - modern megoldások

Fénycentrum
További képek led témában

led cégek

Fénycentrum

Világítással és villamosipari kellékekkel foglalkozó vállalkozásunk létrehozásakor szemünk előtt elsődleges célként a minőségi világítástech…

Lumenet

Magyarország meghatározó világítástechnikai e-kereskedőjévé nőttük ki magunkat. Csak olyan világítástechnikai terméket értékesítünk, amit bő…

További cégek led témában

led vásárlási listák

Fürdőszoba terv
Fürdőszoba terv
158 707 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Fürdőszoba tervem
Fürdőszoba tervem
701 695 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Boho style
Boho style
363 733 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Nyáresti terasz
Nyáresti terasz
273 660 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák led témában