Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Kludi flexx boxx tapasztalatok, kludi flexx boxx vélemények, kludi flexx boxx ötletek, kludi flexx boxx cégek, kludi flexx boxx képek, kludi flexx boxx tippek

kludi flexx boxx cikkek

Rejtett szerelvények – funkcionális megoldás minden fürdőszobába

Az aktuális fürdőszoba trend a minél kevesbé látható szerelvények és tartozékok, az esztétikus látványt zavaró elemek elrejtése irányába mozdul. Ehhez kínál megoldást a KLUDI FLEXX.BOXX falsík alatti szerelésű rendszere.

A megfelelő csaptelepek használatával akár 40 százalékkal alacsonyabb lehet az energiafogyasztásunk

Az energiatakarékosság idejét éljük, nem lehet ez alól kivétel a víz sem. A tiszta, ivóvíz minőségű víz egyre nagyobb kincs, miközben pazarlása aggasztó méreteket ölt.

KLUDI SMART LUXURY, kulcs a kifinomult fürdőszobához

A kortárs fürdőszobai dizájn a stílusokról, trendekről és az exkluzivitásról szól, különösen akkor, ha álmaink fürdőszobáját saját egyéniségünkhöz alakítanánk. A manapság oly népszerű stílusok mindegyikéhez, mint a kortárs, purista, avantgard és modern klasszikus, a KLUDI a megfelelő termékcsaládot kínálja.

A jövő megérkezett: mit tudnak a legmodernebb csaptelepek?

Kevés berendezési elem okozhat annyi bosszúságot a konyhában és a fürdőszobában, mint a rossz minőségű, rosszul kiválasztott csaptelep. A csaptelep az a tárgy, melyen sem spórolni nem érdemes, sem pedig hirtelen, rálegyintve beszerezni. A legmodernebb csapok számos technikai innovációval gazdagodtak az utóbbi években, érdemes ezekre koncentrálni.

Belső gépészeti szerelések a NagyCsaládiHázban - Kovács Balázs és családja, Fonyód

A Nagy Családi Ház 2014. pályázat áldásos eredményeképpen a Fonyódon építkező Kovács Balázs és családja a falak felhúzása és a teljes tetőzet megépítése után eljutottak a belső gépészeti munkák kivitelezéséhez majd a befejezéshez.

Ismét épül a NagyCsaládiHáz

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Wienerberger Téglaipari Zrt, valamint a Tondach Magyarország Zrt. által útjára indított NagyCsaládiHáz pályázat 2014-es nyertesei az építkezés első fázisainál járnak. A fonyódi Kovács család igazán szerencsés helyzetben van…

További cikkek kludi flexx boxx témában

kludi flexx boxx vásárlási listák

Fókuszban a fekete
Fókuszban a fekete
1 082 500 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Mindennapi luxus
Mindennapi luxus
1 619 600 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Örök klasszikusok
Örök klasszikusok
712 600 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Vonzó minimál
Vonzó minimál
802 400 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák kludi flexx boxx témában