Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Kerítés festés tapasztalatok, kerítés festés vélemények, kerítés festés ötletek, kerítés festés cégek, kerítés festés képek, kerítés festés tippek

kerítés festés cikkek

Kerítésfestés házilag

A csapadékmentes, mérsékelten meleg idő kedvez néhány ház körüli munkának, többek között a kerítés felújításának, a kerítésfestésnek is, ehhez kívánunk néhány jó tanácsot adni.

3+1 ok, amiért érdemes térkövet választani

A térkő az outdoor terek egyik leginkább multifunkciós eleme. Egyszerre biztosít szilárd, jól járható, nagy kopásállóságú felületet, miközben dekorál, sőt, a jól megválasztott térkő segítségével megteremthetjük a kertünk, kerítésünk és házunk homlokzatának harmóniáját.

Otthonunk határa: fémkerítés vagy fa? Legyen mindkettő!

A kerítés nemcsak védi az ingatlanunk határait, de esztétikai szempontból is fontos, hiszen ez az egyik első elem, amelyet hazatérve megpillantunk. Bármilyen anyagból és stílusban készüljön is, ki lesz téve az időjárás viszontagságainak, ezért nagyon fontos, hogy körültekintően válasszunk.

Váltsunk WPC-re! Milyen előnyökkel szolgál ez a burkolat?

Sokan látták, de kevesen ismerik igazán közelről a kültéri burkolatoknak ezt az új típusát. Milyen tulajdonságit érdemes megismernünk és melyek az ideális alkalmazási területei? Bemutatjuk a WPC-t.

Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

„Ha tavasz, akkor irány a kert!” - Ahogy közeledik a jó idő minden kertes házban élő fejében megfordul ez a gondolat. Legyen szó egy teljesen új kert beépítéséről, esetleg néhány kisebb udvari felújítás megvalósításáról, vagy csak a téli hideg okozta károk javításáról, a kertépítés mindenképp a tavaszi időszak egyik fő feladata. Elsőre egyszerű beruházásnak tűnik? Ha ellátogat a Leier Kaiserstein bemutatóterembe, akár tényleg az is lehet!

5+1 fontos tudnivaló az építkezést megelőző földmunkákról: gépek, árak, időtartam

A családi ház építésének első fázisát a földmunkákkal kezdjük. Íme, a legfontosabb információk a gépekről, árakról, időtartamról, hogy könnyebben tervezhessünk.

Időtálló és stílusos burkolatok kültérre

Amikor a külső terek rendezésére, átalakítására sor kerül, bárkit meglepetésként érhet, hogy milyen sokféle típusú és megjelenésű burkolatra lesz majd szükség. Éppen ezért a gondos tervezés és a kínálat alapos áttekintése elengedhetetlen a megfelelő termékek kiválasztásához.

Sövény – Egy növény sok előnnyel. Kiválasztás, formázás, ültetés

Ápol, eltakar, dekorál, határol, ha kell, árnyat ad. Csak néhány funkció, melyre egy szépen gondozott és jól megválasztott sövény alkalmas. Emellett természetesen még számos olyan tulajdonsággal is rendelkezik, melyek miatt még a legkisebb kertből sem hiányozhat a sövény.

További cikkek kerítés festés témában

kerítés festés vásárlási listák

Leier kerítéskövek
Leier kerítéskövek
0 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák kerítés festés témában