Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Kerítés festés tapasztalatok, kerítés festés vélemények, kerítés festés ötletek, kerítés festés cégek, kerítés festés képek, kerítés festés tippek

kerítés festés cikkek

Gyors és hatékony felújítás a kertben és a teraszon: fa- és fémfelületek festése, megóvása. Milyen festéket válasszunk?

Az otthoni, de akár tágabb környezetünk gyors megújításának, felfrissítésének egyik legegyszerűbb módja, ha festéket, ecsetet ragadunk és akár saját kezűleg, akár szakemberre bízva nekilátunk megkopott tárgyaink szépítésének.

Leier Rendszerház ajándék térkővel és kerítéssel az építkezőknek

A Leier december 31-ig különleges ajánlattal lepi meg a Leier Rendszerházat építtetőket, így az egyik leggyakoribb probléma, a költségvetés kimerülése a ház felépülésekor, könnyebben kezelhetővé válik. Az ajánlat részeként minden Leier Rendszerházhoz és előregyártott Leier betonelemekből készült típusházhoz ajándék térkő és akár kerítéskő is járhat.

3+1 ok, amiért érdemes térkövet választani

A térkő az outdoor terek egyik leginkább multifunkciós eleme. Egyszerre biztosít szilárd, jól járható, nagy kopásállóságú felületet, miközben dekorál, sőt, a jól megválasztott térkő segítségével megteremthetjük a kertünk, kerítésünk és házunk homlokzatának harmóniáját.

Otthonunk határa: fémkerítés vagy fa? Legyen mindkettő!

A kerítés nemcsak védi az ingatlanunk határait, de esztétikai szempontból is fontos, hiszen ez az egyik első elem, amelyet hazatérve megpillantunk. Bármilyen anyagból és stílusban készüljön is, ki lesz téve az időjárás viszontagságainak, ezért nagyon fontos, hogy körültekintően válasszunk.

Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

„Ha tavasz, akkor irány a kert!” - Ahogy közeledik a jó idő minden kertes házban élő fejében megfordul ez a gondolat. Legyen szó egy teljesen új kert beépítéséről, esetleg néhány kisebb udvari felújítás megvalósításáról, vagy csak a téli hideg okozta károk javításáról, a kertépítés mindenképp a tavaszi időszak egyik fő feladata. Elsőre egyszerű beruházásnak tűnik? Ha ellátogat a Leier Kaiserstein bemutatóterembe, akár tényleg az is lehet!

5+1 fontos tudnivaló az építkezést megelőző földmunkákról: gépek, árak, időtartam

A családi ház építésének első fázisát a földmunkákkal kezdjük. Íme, a legfontosabb információk a gépekről, árakról, időtartamról, hogy könnyebben tervezhessünk.

Időtálló és stílusos burkolatok kültérre

Amikor a külső terek rendezésére, átalakítására sor kerül, bárkit meglepetésként érhet, hogy milyen sokféle típusú és megjelenésű burkolatra lesz majd szükség. Éppen ezért a gondos tervezés és a kínálat alapos áttekintése elengedhetetlen a megfelelő termékek kiválasztásához.

Sövény, ami dekorál, határol és takar. Hogyan ültessük és gondozzuk, hogy szép legyen a sövény?

Ha jól választunk növényt és megfelelően gondozzuk, akkor sűrű és örökzöld sövényünk fejlődik, ami akár a kerítést is helyettesíti. Persze ehhez ismerni kell a növények igényeit, kertünk adottságait, és hogy milyen funkciót szánunk leendő sövényünknek.

Zajárnyékoló falakkal őrizhetjük meg legjobban otthonunk csendjét

Az egészségkárosító zajok elleni hatékony megoldást a zajárnyékoló falak alkalmazása jelentheti.

További cikkek kerítés festés témában

kerítés festés vásárlási listák

Leier kerítéskövek
Leier kerítéskövek
0 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák kerítés festés témában