Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Ingatlan tapasztalatok, ingatlan vélemények, ingatlan ötletek, ingatlan cégek, ingatlan képek, ingatlan tippek

ingatlan cikkek

Paradox REM3 - Legyen kényelmes a riasztó!

Riasztórendszerünk akkor működik igazán hatékonyan, ha minden alkalommal bekapcsoljuk, amikor ingatlanunkat üresen hagyjuk. A be- és kikapcsolás végezhető a rendszer saját kezelőfelületéről, applikációból vagy távirányító segítségével. Cikkünkben ez utóbbival, a Paradox REM3 típusú távirányítóval foglalkozunk.

Sosem lesz itt gáz! Árelőny a lakáspiacon az alacsony rezsi

Még soha nem volt olyan nagy hatással a lakáspiacra egy kormányzati bejelentés, mint a rezsicsökkentés szabályainak módosítása, amitől egy csapásra brutálisan felértékelődtek az olcsón fenntartható, alacsony rezsiköltségű ingatlanok. Szerződéskötés előtt vevő és bérlő esetében egyaránt első számú kérdéssé vált a várható rezsi összege.

Hőszigeteléssel a valódi és tartós rezsicsökkentésért

Az egyik legégetőbb probléma, mely jelenleg sokakat foglalkoztat, a jelentősen megugró energetikai költségek, illetve ezek mielőbbi csökkentése. Mit tegyünk, ha gyorsan és hosszútávon is érezhetően szeretnénk lefaragni a fűtési költségeinkből? Gondoskodjunk lakóingatlanunk hőszigeteléséről!

Otthonunk határa: fémkerítés vagy fa? Legyen mindkettő!

A kerítés nemcsak védi az ingatlanunk határait, de esztétikai szempontból is fontos, hiszen ez az egyik első elem, amelyet hazatérve megpillantunk. Bármilyen anyagból és stílusban készüljön is, ki lesz téve az időjárás viszontagságainak, ezért nagyon fontos, hogy körültekintően válasszunk.

További cikkek ingatlan témában