Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Infra panel tapasztalatok, infra panel vélemények, infra panel ötletek, infra panel cégek, infra panel képek, infra panel tippek

infra panel cikkek

Kisokos radiátor választáshoz

Látva a gazdag kínálatot könnyen összezavarodhatunk, amikor a radiátor kiválasztására kerül sor. Színek, felületek, design, álló vagy fekvő kivitel – mind-mind olyan szempont, melyet figyelembe kell vennünk, de a legfontosabb, hogy a fűtési rendszerünkhöz is illeszkednie kell, illetve a helyiség méretét is figyelembe kell vennünk. Íme, a részletes eligazítás a megfelelő választáshoz.

Egészséges és korszerű fűtés: az infrapanel

Az infrafűtés napjaink legkorszerűbb fűtéstechnológiája, mely ráadásul jótékony hatást gyakorol szervezetünkre. Az infrafűtés lényege, hogy az infrapanel által sugárzott hő nem közvetlenül a levegőt, hanem a tárgyakat és az emberi testet melegíti fel.

Energiatakarékos miniházak – Mit kell tudnunk a tiny house-ról?

Az elmúlt években Magyarországon is egyre ismertebbek és keresettebbek lettek az apró házak, amelyek a lakóterek egyszerűsítését, a túlfogyasztás megszüntetését és a kisebb ökológiai lábnyom elérését is szorgalmazzák.

Padlófűtés melegburkolattal? Igen, lehetséges!

Az igen kedvelt és elterjedt padlófűtés esetén szinte mindig hidegburkolattal borítják a padlót és a gyártók, valamint a kivitelezést végző szakemberek is ezt ajánlják. Pedig odafigyeléssel és gondos választással nem lehetetlen mindezt más módon – melegburkolattal - megoldani.

Legyen az otthonunk valóban okos! - Új Grenton Multisensor

Belegondoltunk abba, hogy a már ismert innovációkon túl mi minden férhet még egy okosotthonba? A válaszban sokat segíthet, ha közelebbről megismerkedünk a Grentonnal, mely hatalmas lépést tesz az otthonunk okossá formáláshoz!

Outdoor design 2021: Trendek az édenkertben

Nem véletlenül, a tavalyi év, a kerti fejlesztések éve volt. A medencék kereslete áttörte a plafont, a kültéri melegítők is egytől egyig elfogytak, és az időjárásálló kerti pihenők vették át a beltéri kanapék helyét.

Élvezd a kerted egész évben! Teraszmelegítés felsőfokon

Gyakran gondolunk úgy a kertünkre, mint otthonunk meghosszabbítására, a nyugalom és a boldogság szigetére. Legtöbben mégis csak a nyári hónapokban élvezik ki a kert adottságait, pedig egy jó teraszmelegítővel a külső terek akár egész évben használhatók. Ha te is szeretnéd ősszel és télen is élvezni a kerted előnyeit, olvass tovább!

Napsütötte terasz, erkély? Nem hiányozhat a napellenző!

A teraszunk, erkélyünk tavasztól őszig az otthonunk egyik legkedveltebb része lehet. A nyári perzselő napsütés vagy a szemből érkező, vakító napsugarak azonban megkeseríthetik a kint tartózkodást. Éppen ezért a körültekintően kiválasztott, minőségi napellenző nélkülözhetetlen eleme lesz ennek a területnek.

Betörések hóesésben, avagy lábnyomok a hóban

Lehetne akár egy Agatha Christie krimi címe is, ellenben ez nem fikció: a hóesés sajnos befolyásolja a vagyonvédelmi érzékelők működését. De mégis milyen érzékelőket és milyen mértékben, vagyis veszélyt jelent-e ez a biztonságra?

További cikkek infra panel témában

infra panel képek

Design infra fűtés

www.degree-n.co.uk

Tágas étkező infra fűtéssel

www.degree-n.co.uk

Tükör infra-panel

www.redwellgb.co.uk
További képek infra panel témában

infra panel vásárlási listák

Calming City Vibe
Calming City Vibe
2 026 949 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Egyedi fürdőszoba
Egyedi fürdőszoba
1 204 331 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Moon kádas & zuhanyzós
Moon kádas & zuhanyzós
1 462 910 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák infra panel témában