Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Grafitos h��szigetel��s tapasztalatok, grafitos h��szigetel��s vélemények, grafitos h��szigetel��s ötletek, grafitos h��szigetel��s cégek, grafitos h��szigetel��s képek, grafitos h��szigetel��s tippek

grafitos h��szigetel��s cikkek

Biztonságot adunk ajándékba! – Akciós hőszigetelés október 31-ig

A fokozott hőszigetelő képességű GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelő lemez jellegzetes, világos színű festékbevonata révén könnyen felismerhető. Ennek szerepe viszont több, mint a beazonosíthatóság.

Miértek és hogyanok a hőszigetelésben – Gondolkodjunk rendszerben!

Ma már nem kérdés, hogy szükséges-e hőszigetelni a homlokzatot, a lábazatot, a kérdés sokkal inkább a “mivel?” és a “hogyan?”. Választ sokfélét kaphatunk, de azt ritkán mondják el, hogy miért fontos a hőszigetelést egységes rendszerben kezelni. Itt az ideje, hogy az általános vélekedéseken túl, mélyebben is megvizsgáljuk a témát.

Hőszigeteljünk! De hogyan? A leggyakoribb kérdések és válaszok a hőszigetelésről - Letölthető segédlettel és útmutatóval

A hőszigeteléssel kapcsolatban még mindig számos tévhit, szájhagyomány útján terjedő „legenda” kering. Melyik a megfelelő anyag? Számít-e a vastagság? Hol kezdjük a szigetelést? Fontos-e a tető, a padlás szigetelése? Ezekre a kérdésekre keressük a választ Kruchina Sándor vezető szaktanácsadóval.

Grafitos hőszigetelőlemezt minden padlóba!

Régóta tudjuk, hogy az épületek legjelentősebb hővesztesége a határolószerkezeteiken keresztül történik. Logikus, hogy kisebb energiaveszteség, kevesebb visszapótlást, azaz kevesebb fűtési energiát igényel. Ezt pedig nagyon gyorsan a pénztárcánkon érezzük, de nem elhanyagolhatók a környezetvédelmi szempontok sem.

További cikkek grafitos h��szigetel��s témában