Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Fürdőszoba tapasztalatok, fürdőszoba vélemények, fürdőszoba ötletek, fürdőszoba cégek, fürdőszoba képek, fürdőszoba tippek

Fürdőszobai ötletek, inspirációk, szakértői tanácsok, cégek, termékek, vásárlási listák és képgalériák – minden egy helyen. Legyen szó fürdőszobai tervezésről, kivitelezésről vagy a fürdőszoba átalakításáról, az oldalunkon rengeteg fürdőszoba témájú bloggal és szakmai cikkel segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdést.

fürdőszoba cikkek

5 újítás a könnyen tisztántartható zuhanyzóért

Tetőtér – Tervezéstől a berendezésig

A magastetők alatti terület, a padlástér a bővíthetőség ígéretét hordozza magában a lakóházak, de akár a középületek esetében is. Mindez azonban számos, statikai, gépészeti és belsőépítészeti kérdést vet fel, melyeket még a tervezés szakaszában kell alaposan átgondolnunk.

Zuhanykabin, ahogyan mi szeretnénk – gyorsan, egyedi méretben és kivitelben

Kis méretű fürdőszobákban, ahol minden négyzetcentiméter számít, egy zuhanykabin beszerzésével hozhatjuk a legjobb döntést. Nagyobb helyiségekben pedig a tér fókuszpontja, jelentős látványeleme lehet, túl azon, hogy a fürdőszobai kényelemben és az energiatakarékosságban is fontos szerepet játszik.

LAVI, a skandináv stílus és a funkcionalitás összhangja

A Strohm Teka alaposan felforgatja a fürdőszobai design eddig bevált, jól ismert kellékeit: a LAVI termékcsalád mind megjelenésében, mind pedig funkciójában felülírja mindazt, amit eddig a csaptelepekről, fürdőszoba bútorokról, kiegészítőkről tudtunk, vagy gondoltunk. A skandináv ihletésű, esztétikus formák és az innovatív megoldások elérhető közelségbe hozzák a természetet, még a fürdőszobánkban is.

Tárolóhely a fürdőszobában? Moduláris és variálható bútorok kínálják a megoldást

Legyen egy fürdőszoba kicsi vagy tágas, a legégetőbb problémák szinte mindig a tárolással, a tárolóhelyekkel kapcsolatban merülnek fel.

Fürdőszoba berendezés moduláris elemekkel – A MEDA túlmutat a trendeken

Kövessük a legfrissebb trendeket vagy inkább az időtlen, örökzöld szaniterek és csaptelepek mellett döntsünk? Ez az egyik legfontosabb kérdés, amikor a fürdőszobánk berendezésére kerül a sor. Ha jól választunk, egyikről sem kell lemondanunk, hiszen elérhetők már azok a darabok is, melyek a jól illeszkednek a modern szemlélettel tervezett, illetve hagyományosabb fürdőkbe is.

„A jövő fürdőszobáinak biztosan a praktikum lesz az alapja, de emellett könnyed érzetet keltő, szoborszerű, önmagukban is szép szaniterek alkotják majd” – bemutatkozik Lajos Noémi, az Év fürdőszobája 2024 pályázat győztes tervezője

Az építészeti és a lakberendezési tervezés gyakran összeér, a két terület határmezsgyéjén mozogni mégsem egyszerű, hiszen más-más szemléletet kívánnak.

Szebb otthon lakberendező segítségével: Zen ház projekt

- A tulajdonosok egy jó állapotú budapesti házat vásároltak, de szerették volna, ha az enteriőr design-t az ő ízlésükhöz formálom – kezdi a projekt bemutatását Manninger Zsuzsi, tervező.

Szebb otthon lakberendező segítségével: H8 projekt

Időnként olyan feladatot kap egy tervező, amikor az ingatlan tulajdonosai nem a saját részükre szeretnék berendezni a lakást, hanem kifejezetten egy eladási vagy kiadási konstrukció részeként.

További cikkek fürdőszoba témában

fürdőszoba képek

Látványos fürdőszoba radiátor

Arezzo Design

Fürdőszoba cementlappal

AZDesign - Andok Zsuzsanna

Fürdő minimál stílusban

Laufen
További képek fürdőszoba témában

fürdőszoba cégek

Adria Fürdőszoba

Szenvedélyünk a fürdőszoba! Több, mint 30 éve foglalkozunk hidegburkolattal, ami a mai napig vállalkozásunk fő profilja. Ügyfeleinknek min…

Aqualand Straubinger Kft.

A Straubinger Kft. 1987 óta foglalkozik családi házak kivitelezésével és több mint 20 éve forgalmazza a hazánkban kapható építőanyagok széle…

További cégek fürdőszoba témában

fürdőszoba vásárlási listák

Sapho - fürdőszobai megoldások
Sapho - fürdőszobai megoldások
590 000 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Fürdőszoba terv
Fürdőszoba terv
158 707 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Fürdőszoba tervem
Fürdőszoba tervem
701 695 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák fürdőszoba témában