Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Eps h��szigetel��s tapasztalatok, eps h��szigetel��s vélemények, eps h��szigetel��s ötletek, eps h��szigetel��s cégek, eps h��szigetel��s képek, eps h��szigetel��s tippek

eps h��szigetel��s cikkek

Tető – Minden, amit a tetővel kapcsolatban tudnunk kell

A tető az épület egyik fontos teherhordó szerkezete, épsége, megfelelő stabilitása éppen ezért kulcskérdés. Az épülethez illő formát és kialakítást, a tetőfedés típusát, anyagát, színvilágát a tervezés során kell meghatározni, majd a kivitelezésnél - minden részletre kiterjedően - szakszerűen végigvinni. A cél, a tető évtizedekig tartó időtállósága és nem utolsósorban esztétikája.

Hőszigeteléssel a valódi és tartós rezsicsökkentésért

Az egyik legégetőbb probléma, mely jelenleg sokakat foglalkoztat, a jelentősen megugró energetikai költségek, illetve ezek mielőbbi csökkentése. Mit tegyünk, ha gyorsan és hosszútávon is érezhetően szeretnénk lefaragni a fűtési költségeinkből? Gondoskodjunk lakóingatlanunk hőszigeteléséről!

A hőszigetelő rendszerek új generációja: PIR hőszigetelés

A jól ismert és leggyakrabban használt hőszigetelésekhez képest a PIR rendszer több olyan problémára is megoldást kínál, melyekre elődei nem voltak alkalmasak.

Miértek és hogyanok a hőszigetelésben – Gondolkodjunk rendszerben!

Ma már nem kérdés, hogy szükséges-e hőszigetelni a homlokzatot, a lábazatot, a kérdés sokkal inkább a “mivel?” és a “hogyan?”. Választ sokfélét kaphatunk, de azt ritkán mondják el, hogy miért fontos a hőszigetelést egységes rendszerben kezelni. Itt az ideje, hogy az általános vélekedéseken túl, mélyebben is megvizsgáljuk a témát.

További cikkek eps h��szigetel��s témában

eps h��szigetel��s vásárlási listák

Funkcionális design
Funkcionális design
0 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Geberit ONE
Geberit ONE
0 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák eps h��szigetel��s témában