Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Elektronikus ��p��t��si napl�� tapasztalatok, elektronikus ��p��t��si napl�� vélemények, elektronikus ��p��t��si napl�� ötletek, elektronikus ��p��t��si napl�� cégek, elektronikus ��p��t��si napl�� képek, elektronikus ��p��t��si napl�� tippek

elektronikus ��p��t��si napl�� cikkek

Látható minimum: a szinte észrevétlen kapcsolók és dugaljak világa

A villanykapcsolók funkciójával mindannyian tisztában vagyunk, de hogy miért annyira fontos a kialakításuk, formatervezésük, ergonómiájuk, az csak akkor derül ki, amikor munkára fogjuk őket.

Különleges design és technológiai sokoldalúság – kapcsolók és vezérlők nem csak okosotthonokhoz

Gondoltunk már arra, hogy falikapcsolók nélkül szinte semmi sem működne otthonunkban vagy az irodánkban? Ezek a rendkívül fontos „apróságok” annak ellenére, hogy megkönnyítik az életünket, nélkülözik a megfelelő figyelmet. Szem előtt vannak, tehát a praktikus és kényelmes használaton, a magas szintű technológián túl arra is ügyelnünk kell, hogy megjelenésük tökéletes legyen. Ezeknek az elvárásoknak minden szempontból megfelel az Ekinex legújabb épületautomatikai kapcsolócsaládja.

Minden, amit az az indukciós főzőlapokról tudni érdemes – Működés, használat, beszerelés

A főzőlapok világában az indukciós változatokat nyugodtan tekinthetjük a kétezres évek egyik sikertörténetének. Miben különböznek, hogyan teljesítenek a hagyományos elektromos, illetve gáz készülékekhez képest? Alábbi cikkünkben többek között ezekre a kérdésekre is keressük a válaszokat a Whirlpool segítségével.

Tervezzünk velük előre! Villanykapcsolók, konnektorok

Sajnos mindig utólag derül ki, hogy nincs elég konnektorunk és a kapcsoló sincs ideális helyen. Mi a következmény? Tengernyi hosszabbító és tapogatózás a sötétben. Átgondolt tervezéssel mindezt megelőzhetjük, és ha már választunk, válasszunk esztétikus és egységes megjelenésű kapcsolókat.

További cikkek elektronikus ��p��t��si napl�� témában

elektronikus ��p��t��si napl�� vásárlási listák

Mindennapi luxus
Mindennapi luxus
1 619 600 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák elektronikus ��p��t��si napl�� témában