Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Beton tetőcserép tapasztalatok, beton tetőcserép vélemények, beton tetőcserép ötletek, beton tetőcserép cégek, beton tetőcserép képek, beton tetőcserép tippek

A tető, amit nem visz el a szél

Az évszakok és a változékony időjárás mindig is kihívást jelentettek az épületek tulajdonosai számára, különösen a tetőszerkezetek, tetőfedések szempontjából. Az elmúlt években azonban az erős széllel járó viharok, heves esőzések és jégverések még inkább ráirányították a figyelmet a tetők ellenálló képességére.

7 érv a beton tetőcserép mellett

Összegyűjtöttük a 7 legfontosabb érvet, amelyekkel nemcsak eloszlatjuk a köztudatban élő tévhiteket a beton tetőcserepekről, de be is bizonyítjuk, hogy miért érdemes az extrém strapabírósággal rendelkező anyag mellett dönteni.

Esztétika és környezettudatosság – arany középút a megújuló energiaforrások terén

A Terrán Generon napelemes tetőcserép kitűnő első lépés lehet a fenntarthatóság felé vezető úton.

Tetőfedés A-tól Z-ig, a tervezéstől a kivitelezésig. Kérdezzünk a szakértőtől!

Ha tetőfedésről van szó, szakértők alatt ne csupán a kivitelezés kétségtelen kulcs embereire, az ácsokra gondoljunk. Még mielőtt ők munkához látnak, ki kell választanunk a megfelelő anyagú héjazatot. Ebben pedig leginkább a gyártók lehetnek segítségünkre.

Állami támogatás tetőfelújításra, napelemre

A tetővel kapcsolatos felújítások, bővítések prioritást élveznek a lakásfelújítók körében. A Terrán közreműködésével összeállítottuk az elérhető kedvezményeket, pályázati lehetőségeket.

A csillagok nemcsak az égen ragyognak, hanem már a tetőkön is - Ismerd meg a BMI Bramac Star tetőcserepeket!

A BMI Bramac azzal a céllal alkotta meg Star tetőcserepeit, hogy hosszú évek múlva is olyan kellemes érzéssel pillanthassuk meg tetőnket, mint a beköltözés napján. Ideje, hogy felfedjük a hosszan tartó csillogás titkát.

4 fontos dolog, amely nélkülözhetetlen a jó tetőhöz

A megfelelő tervezéssel és kivitelezéssel, minőségi anyagokból épített tető hosszú évtizedekig ellenáll az időjárás viszontagságainak, és hatékonyan támogatja az otthonok energia-megtakarítását. Mit tehetünk annak érdekében, hogy a tető hibátlanul tegye a dolgát? Íme, a legfontosabb tényezők, melyek figyelmet érdemelnek az építés, felújítás során.

Hány évig tarthat a tetőnk? A válasz: akár egy életen keresztül

A tető kialakítását az egyéni ízlésen kívül számos szempont – anyagválasztás, dőlésszög, szerkezet teherbírása, stílus – befolyásolja. A legfontosabb kérdést viszont sokan csak a végén teszik fel: mennyi ideig marad így? A jó hír, hogy a megfelelő anyagokkal és technológiával kivitelezve sok-sok évtizedig.

Megújította tetőcserép kínálatát a Mediterrán betoncserépgyár

A bólyi Mediterrán betoncserépgyár új termékkel: a tetőfelújítást, tetőtér-beépítést tervezők számára ajánlott Renova betoncseréppel és új színválasztékkal indítja az őszi szezont.