Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Beltéri ajtó tapasztalatok, beltéri ajtó vélemények, beltéri ajtó ötletek, beltéri ajtó cégek, beltéri ajtó képek, beltéri ajtó tippek

Nyiss a stílusodra! Körbenéztünk az Ajtógyár / Kilincsgyár beltéri ajtó és kilincs áruházban és megtaláltuk, amit kerestünk

A lakásfelújítás finisébe érve nem gondoltuk volna, hogy ekkora fejtörést okoz a beltéri ajtók és a hozzájuk tartozó kiegészítők kiválasztása. Hirtelen ötlettől vezérelve felfedezőútra indultunk az Ajtógyár / Kilincsgyár áruházba és most azt is megmutatjuk mit találtunk.

Modern és minimalista enteriőrök látványos beltéri ajtói – típusok, felületek, anyagok

Miképpen alakítja egy különleges megjelenésű beltéri ajtó az adott helyiség látványát, sílusát? Hogyan válasszuk ki a gazdag kínálatból az adott helyiséghez illő beltéri ajtót? Melyik lesz a leginkább esztétikus, egyben praktikus ajtó otthonunkba? Bemutatjuk a legfrissebb ajtó trendeket és válaszokat adunk a kérdésekre is.

Napfényes penthouse lakás – Fókuszban a különleges beltéri ajtó

A Budapest közeli kisváros egyik lakóparkjában található otthon önálló családi ház benyomását kelti: belül tágas, a környezete pedig kellemes és nyugalmat kínáló zöldövezet. Ami a lakást valóban egyedivé teszi az, hogy tulajdonosa a legapróbb részletekig mindent maga tervezett.

Felújítási támogatás bejárati ajtóra és garázskapura – Ne maradjunk le róla!

Év végéig még élhetünk az államilag támogatott Otthonfelújítási program kínálta előnyökkel. Ha bejárati ajtónk, garázskapunk megérett a cserére, ne késlekedjünk, vágjunk bele! Mutatjuk a lehetőségeket.

Stíluskalauz beltéri ajtókhoz

A beltéri ajtó a belsőépítészet és a lakás berendezése szempontjából fontos szereppel rendelkezik. Fontos, hogy hova helyezzük, funkcionálisan milyen típust választunk és megjelenésében mennyire illeszkedik az enteriőrbe.

5 tipp a beltéri ajtó kiválasztásához

A beltéri ajtó kiválasztása előtt gyakran tanácstalanul állunk. Lehet, hogy tetszik egy szín vagy egy felület, de biztosan illik-e az adott helyiségbe? Nyílót vagy tolóajtót válasszunk-e? Számít-e az ajtó anyaga? A válaszokat egy szakértőtől gyűjtöttük össze.

Fontos tanács minden építkezőnek, felújítónak

Ez a tanács így szól: nyílászárót csakis megbízható gyártótól. Kérjünk referenciát, nézzük meg alaposan a termékeket, tájékozódjunk! Így megkímélhetjük magunkat egy sor bosszúságtól és felesleges kiadástól.

Kilincs választás, a fogós kérdés

A megfelelő kilincs kiválasztásához a műszaki paraméterekkel, illetve az adott stílussal kell tisztában lennünk.

Kilincs választás, a fogós kérdés

Nem árt néhány műszaki parametérnek, illetve némi stílus ismeretnek a birtokában lennünk, hogy az ajtóinkhoz leginkább megfelelő és az enteriőrökbe is tökéletesen illeszkedő kilincset kiválasszuk.

Kilincs, a nélkülözhetetlen és látványos tartozék

Magától értetődőnek vesszük, hogy az ajtóhoz kilincs is tartozik, hiszen nélküle a funkció mindenképpen, de még a látvány is értelmét vesztené. Azonban a megfelelő kilincs kiválasztása nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk.

Tolóajtók a Domidórtól

Egy jól megválasztott, a belső térhez hangolt tolóajtó nem csupán helytakarékos megoldás, hanem az enteriőr látványeleme is lehet.

A beltéri ajtó otthonunk meghatározó berendezési eleme

Kevesen gondolnak dekorációs elemként a beltéri ajtókra, pedig a helyiségek elválasztásán túl, sokkal több lehetőség rejlik bennük. Kiválasztásuk során az egyik legnagyobb fejtörést az okozza, hogy a lakás bútorzatához, színvilágához milyen felületű és megmunkálású ajtó illene leginkább.

Hörmann: fiatal tehetségeket díjazott, siker a Construmán

A legnagyobb magyar építőipari vásáron, a Construmán hirdette ki egy hónapja indított pályázatának nyerteseit a Hörmann Hungária. A „Legyen az ajtód a díszleted!” elnevezésű alkotói pályázatot a Modart és Visart művészeti iskolák segítségével írta ki a Hörmann.

Harmónia és intimitás üvegajtóval

Véget ért a praktikátlan beltéri üvegajtók korszaka. A modern technológiával készült tele-üveg beltéri ajtók biztonságosak, stabilak, hangszigetelő képességgel rendelkeznek, felületkezelt típusai könnyen takaríthatók és csak akkor átlátszók, ha éppen azt szeretnénk.

Lakásfelújítás: acéltokos beltéri ajtók

A gondterhelt atya úgy határozott, ideje rendbe hozni a lakást. Jöhet a lakásfelújítás: festés, új ajtót kapnak a gyerekszobák, olyat, amelyik bírja a gyűrődést.

Biztonságos ajtók, kapuk, garázskapuk

Kapunézőbe indult egy fiatal pár, épülő családi házukhoz keresték a legmegfelelőbb garázskaput, bejárati és belső ajtókat. Sok cég kínálatát végigböngészték, nehezen tudtak dönteni. Végül az asszony praktikus érvei győztek: olyat vegyünk, amelyik nem csak jó, szép, de biztonságos is.

Ajtók a padlásra, pincébe, műhelyre, kazánházba

Elmúltak már azok a romantikus idők, amikor a ház padlásán nehéz tölgyfaajtó és nagy lakat őrizte az elődök hagyatékát, a pincében pedig fölemelhető deszkalap vigyázott a boroshordókra. Ma már beépítik a tetőteret, hogy az ifjabb nemzedék tagjainak külön búvóhelye legyen, a pince sok helyütt barkácsműhellyé, netán konditeremmé változik vagy ide költözik a kazán, amely a melegről gondoskodik az egész házban.