Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Alu led profil tapasztalatok, alu led profil vélemények, alu led profil ötletek, alu led profil cégek, alu led profil képek, alu led profil tippek

alu led profil cikkek

Árnyékolás, árnyékolástechnika – Működés és design

Az árnyékolók szerepe évszakonként eltérő lehet, feladatuk azonban télen és nyáron egyaránt az adott tér klímájának optimalizálása és a bejutó fény szabályozása.

Tető – Minden, amit a tetővel kapcsolatban tudnunk kell

A tető az épület egyik fontos teherhordó szerkezete, épsége, megfelelő stabilitása éppen ezért kulcskérdés. Az épülethez illő formát és kialakítást, a tetőfedés típusát, anyagát, színvilágát a tervezés során kell meghatározni, majd a kivitelezésnél - minden részletre kiterjedően - szakszerűen végigvinni. A cél, a tető évtizedekig tartó időtállósága és nem utolsósorban esztétikája.

Tolópaneles zsalugáter: a kültéri árnyékolás új korszaka

A tolópaneles zsalugáter az egyik legújabb és legmodernebb megoldás a kültéri árnyékolás területén. Ez az innovatív rendszer számos előnyt kínál a loggiáknál és kültéri teraszoknál. Mozgatása egyszerű, a design időtálló, és a minőség kiváló, mivel időjárásálló anyagokból készül. Ráadásul a széles anyag- és színválasztéknak köszönhetően szinte bármilyen környezetbe illeszkedik, így tökéletes választás lehet a kültéri árnyékoláshoz.

Tó2 – A kerti élet örömei

Izgalmas bemutatótérrel bővült a hazai kertberendezési piac. A Törökbálinton található Tó2 – Your Outdoor Living kert központ szinte minden témát lefed, ami egy kert esetén szóba kerülhet.

A zsaluzia az esztétikus és modern árnyékolás lehetőségét kínálja

Külső és belső tereink árnyékolására számos lehetőség közül választhatunk, de a zsaluzia az egyszerű működtetése és esztétikus megjelenése révén egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ismerkedjünk meg közelebbről a zsaluzia által kínált modern és látványos árnyékolási lehetőségekkel!

Nyílászárót csakis megbízható gyártótól válasszunk!

Fenti mondat az egyik legfontosabb tanács, amit építkezőknek, felújítóknak adhatunk, hiszen a rosszul gyártott, rossz minőségű nyílászárókból eredő károk gyorsan jelentkeznek. Kijavításuk, cseréjük pedig rendkívül költséges és sok munkával jár.

Minőségi időtöltés a kertben egész évben – avagy kültéri szoba kerti- és teraszárnyékoló rendszerek, pergolák segítségével!

A kerti- és teraszárnyékoló rendszerek, valamint a pergolák tökéletes lehetőséget kínálnak arra, hogy otthonunk belső terei a falakon kívülre terjeszkedjenek. Plusz helyiséget nyerhetünk ezzel, amelyet a megfelelő kiegészítők és oldalzárások segítségével egész évben élvezhetünk.

Hőszigetelés mindenkinek – de hol is kezdjük?

Megérkezett a tél, újra hideg a fal, a padló, húznak az ajtók, ablakok. Most már a bőrünkön érezhetjük, hogy idén nyáron is elhalasztottuk a felújítást. De hol is kezdhettük volna? Hőszigetelés vagy a nyílászáró csere? Logikus, ám egy családi házon számos más nem megfelelően hőszigetelt területet találunk. Szakértőink segítségével végignézzük, mikor mely területtel érdemes kezdeni, miért és milyen hőszigetelő anyagot használjunk?

Így lesz tökéletes az épített zuhanyülke

Ha úgy döntünk, hogy fürdőszobánkba épített zuhanyfülkét szeretnénk, a vízelvezetéstől a burkolatig, zuhanytálcától a zuhanyfalon keresztül a csaptelepig sok mindenről kell majd döntést hoznunk. Milyen kérdések merülhetnek fel és milyen kivitelezési problémák adódhatnak? Erre keressük a válaszokat.

További cikkek alu led profil témában

alu led profil vásárlási listák

Én nappalim
Én nappalim
681 713 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Teraszom
Teraszom
1 614 170 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Horányi Lámpacenter - Mid Century Modern
Horányi Lámpacenter - Mid Century Modern
1 231 080 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák alu led profil témában